Advo+
Avocatura.com - Consultanță juridica online
Consultanță juridică
Dictionar juridic

A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z  
Grad de rudenie

Distanta dintre rude, masurata prin numarul nasterilor intervenite intre rudele in linie dreapta (tatal si fiul sunt rude de gradul I, bunicul si nepotul - de gradul II etc.) sau prin insumarea numarului de nasteri intervenite de la ascendentul comun la fiecare din rudele colaterale despre care este vorba (fratii sunt rude de gradul II, unchiul si nepotul - de gradul III, verii primari - de gradul IV).

Au vocatie succesorala rudele pana la gradul IV inclusiv.

Discutii similare pe forum

Grad de rudenie - scris de indian - 6 raspunsuri
Sotia mea are o verisoara primara (ruda de grd IV - tatii frati) Eu - sotul - in ce grad de rudenie ma aflu cu verisoara primara a sotiei?
Grad invaliditate II - scris de maripe - 1 raspunsuri
Avem un angajat care a depus la unitate o decizie asupra capacitatii de munca de incadrare in grad de invaliditate II care potrivit legii 19 se caracterizeaza prin pierderea totala a capacitatii de munca ... Cand si cu ce art.din Codul muncii ii vom desface CIm ul ?
Evaluare grad handicap - scris de Cristina M - 1 raspunsuri
Bună ziua! Tatăl meu cu dificultăți de locomoție și purtător de canulă traheală și sondă nazo-gastrică în urma unei ample intervenții chirurgicale de extirpare a unei tumori maligne gigante a ganglionilor cervicali si a limbii la data de 2.11.2017 (nu se putea alimenta singur,mama il hranea si ii dadea apa cu seringa,pe sonda) a fost evaluat în luna decembrie de o comisie la domiciliu pentru a obtine dreptul la insotitor. Abia in luna februarie i s-a eliberat certificatul de hand...
Pact comisoriu de grad IV - scris de GeorgianaG - 4 raspunsuri
Buna ziua, va solicit un punct de vedere, eventual o solutie la urmatoarea situatie: in 2003 am achizitionat prin credit ipotecar un apartament. In actul de vanzare-cumparare si in extrasul CF a fost inscris un pact comisoriu de grad IV in favoarea vanzatorilor pentru diferenta de suma pe care trebuia sa o mai achit, suma care urma sa o primesc de la banca in baza contractului de credit ipotecar pe care il semnasem. Necazul este ca am facut plata catre vanzatori (prin virament bancar), insa nu...
Incadrare in grad de handicap - scris de Marin Popescu - 1 raspunsuri
Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Mama mea in varsta de 68 de ani este imobilizata la pat in momentul de fata suferind de multiple afectiuni (obezitate morbida, eventratie abdominala in urma unei operatii nereusite, cataracta operata la un singur ochi cu deficiente grave de vedere, diabet, accident vascular cerebral suferit in urma cu 4 ani cu revenire partiala). In urma cu 9 luni am depus dosarul la comisia pentru incadrare iar raspunsul a fost Gradul 1 accentuat. Am depus contestati...
» Gaj

Contacte

Bd. Primaverii nr. 57, Sector 1, București

0743.087.930

office@avocatura.com

Urmărește-ne în social media

Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC ADVO VALUE SRL.
Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor.

Termeni și Condiții Politica de confidențialitate Politica Cookies © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2021