Advo+
Avocatura.com - Consultanță juridica online
Consultanță juridică
Dictionar juridic

A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z  
Gir dupa protest

Gir facut dupa dresarea protestului de neplata sau dupa expirarea termenului pentru dresarea protestului si care produce numai efectele unei cesiuni.

Legitimitatea posesiunii titului se face pe baza sirului neintrerupt de giruri anterioare sau posterioare, sau pe baza expirarii termenului pentru dresarea acestuia.

Discutii similare pe forum

Protest B.O - scris de botexe - 8 raspunsuri
Considerati ca a protesta un B.O, negirat, neavalizat este o actiune inutila ??. Ce rost mai are aceasta actiune cand B.O se pot investi direct cu formula executorie ?? Vedeti vreun avantaj practic?
Protest avocati - scris de fanfanlatulipe - 16 raspunsuri
Cine e din Bacau? aveti cumva cunostinta, avocatii de acolo protesteaza? sunt in fiecare sala de judecata (ca in Bucuresti) avocati din Consiliul Baroului care sa "supravegheze" protestul in sensul ca niciun avocat sa nu pledeze? Am inteles ca in Bucuresti 2 av au fost deja suspendati din Barou pe acest motiv (sau, ma rog, trimisi in fata Comisiei de Disciplina), au pledat in instanta pe perioada protestului (azi ma refer). thnx, ca miercuri ar cam trebui sa ma duc pe la Bacau
Societatile comerciale dupa 2007 (dupa aderare mai bine zis) - scris de fanfanlatulipe - 12 raspunsuri
Am auzit o discutie cum ca, dupa 2007 sau dupa momentul aderarii, societatile comerciale care nu aduc profit se vor inchide. Are cineva mai multe informatii despre acest posibil lucru? (intreb asta pentru ca persoanele care discutau subiectul nu erau 2 tzatze de la piatza, erau persoane publice)
BO prezentat la plata dupa dupa expirarea termenului - scris de liloo - 6 raspunsuri
Se poate respinge investirea cu formula executorie a unui BO platibil la un termen fix si neprezentat la plata in termenul fixat ?
Pastrare nume dupa divort (dupa apel) - scris de doo_ditza - 4 raspunsuri
In timpul procesului de fond si la apel fostul sot nu a fost de acord cu pastrarea numelui din timpul casatoriei de catre fosta sotie. Acum se asteapta rezultatul la apel iar fostul sot ar fi de acord cu acest aspect. Se mai poate face ceva in faza asta?
» Gaj

Contacte

Bd. Primaverii nr. 57, Sector 1, București

0743.087.930

office@avocatura.com

Urmărește-ne în social media

Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC ADVO VALUE SRL.
Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor.

Termeni și Condiții Politica de confidențialitate Politica Cookies © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2021