Advo+
Avocatura.com - Consultanță juridica online
Consultanță juridică
Dictionar juridic

A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z  
Gir `nu la ordin`

Gir cu efect translativ, in virtutea caruia insa giratarul nu dobandeste dreptul sa gireze cambia, iar girantul este tinut responsabil pentru acceptare si plata numai fata de giratarul sau, nu si fata de persoanele carora cambia le-ar fi fost girata ulterior.

Discutii similare pe forum

Ordin de misiune - scris de cascadorul - 2 raspunsuri
Am si eu o intrebare banala dar cu solutii diverse:cum aflu daca un politist era la un moment x in misiune? pot face adresa catre procuror(suntem deja in faza de urm penala)si sa ii solicit sa ceara info de la politie?dc nu vrea ce alte optiuni am? multumesc frumos
Bilet la ordin - scris de sofia - 4 raspunsuri
Potrivit prevederilor art. 62 din Legea nr. 58/1934 "In termen de 5 zile de la primirea somatiunii, debitorul poate face opozitie la executare" Daca ai depasit termenul de 5 zile, ai putea face totusi contestatie la executare?
Ordin nepublicat in M. Of. - scris de marexim - 4 raspunsuri
Exista un ordin al Ministerului Economiei si Comertului 758/03.11.2006 care pe site-ul ministerului apare ca nepublicat im M. Of. Poate sa fie cumva in vigoare sau cind va fi in vigoare?
Bilet la Ordin - scris de DanyT - 19 raspunsuri
Am un bilet la Ordin refuzat la plata pentru lipsa totala de disponibil. Ce solutii am: - sa-l pun in executare silita ? (mai trebuie investit cu formula executorie? stiam ca nu..in acest sens existand si o dec. a ICCJ...dar nu-mi amintesc care!); si daca da, ce trebuie sa fac exact: o cerere la executorul judecatoresc din raza judecatoriei unde isi are debitorul sediul? - sa fac plangere penala ? admin, l-a momentul emiterii lui m-a asigurat ca este solvabil si ca are suma in cont. Multumesc...
Bilet la ordin - scris de hanibal - 7 raspunsuri
Exista vreun inconvenient daca un bilet la ordineste scris de catre alta persoana decat emitentul, dar este semnat si avalizat de catre emitent?
» Gaj

Contacte

Bd. Primaverii nr. 57, Sector 1, București

0743.087.930

office@avocatura.com

Urmărește-ne în social media

Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC ADVO VALUE SRL.
Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor.

Termeni și Condiții Politica de confidențialitate Politica Cookies © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2021