Advo+
Avocatura.com - Consultanță juridica online
Consultanță juridică
Dictionar juridic

A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z  
Garantie de terminare

Garantia de buna executie acordata de antreprenor sau de alta persoana implicata in realizarea unei investitii, potrivit careia, antreprenorul se obliga sa termine investitia la termen cu respectarea parametrilor tehnici, de calitate si functionali corespunzator contractului de cooperare.
 

Discutii similare pe forum

Concediere dupa terminare concediului medical - scris de maryusdan - 1 raspunsuri
Buna ziua! Sunt angajat al une societati comerciale.De 2 luni sunt in concediu medical si voi fi pana la data de 31.12. Patronul firmei la care sunt angajat mi-a spus ca vrea sa incetam colaborarea imediat cum termin concediul medical.Nu mai vrea sa lucrez sub nici o forma la el la firma.Mi-a spus ca daca nu imi dau eu demisia, va desfiinta postul pe care sunt angajat. Va rog sa imi spuneti daca are dreptul sa ma demita. As putea sa il dau in judecata pt ca mi-a spus in timp ce sunt in medical c...
Neredactare motivare dupa terminare a procesului - scris de calin olivia - 1 raspunsuri
Buna ziua! Cui ma pot adresa pentru neredactare motivari pentru un proces incheiat pe 9 mai 2018. Mentionez ca am facut cerere de urgentare a redactari motivari.Va multumesc!
Garantie legala vs garantie comerciala - scris de maria1234 - 1 raspunsuri
Buna ziua, am si eu o nedumeririe....acum cativa ani am cumparat o dacia logan de la IPSO Bucuresti, in baza ctr de vanzare cumparare s-a mentionat 3 ani garantie de la furnizor + 1 an garantie comerciala de la vanzator... intre timp IPSO nu mai este si distribuitor dacia, s-a axat pe vanzarea de utilaje agricole...au ramas doar service-urile partenere dacia. Eu ce sa inteleg ca dupa ce se termina garantia de 3 ani data de furnizor incepe anul de garantie comerciala data de vanzator? in ctr nu e...
10% garantie - scris de adi79 - 2 raspunsuri
buna ziua as vrea sa intreb daca pot face dovada platii celor 10% garantie la licitatia unui imobil si altfel dekat numerar? de ex scrisoare de garantie bancara ? asta pt a nu mi bloca numerarul stiind ca garantia se returneaza in aprox 3 luni in cazul necastigarii licitatiei
Garantie bancara - scris de Alessia - 5 raspunsuri
Daca intr-un contract de vanzare-cumparare de actiuni se stipuleaza o clauza privind constituirea unei garantii bancare pentru cazul in care plata nu a fost facuta intr-un anumit termen, este nevoie sa se precizeze si termenul in care poate fi executata aceasta garantie sau se intelege ca, fiind fara termen, ea se poate executa imediat ce a fost constituita la banca?
» Gaj

Contacte

Bd. Primaverii nr. 57, Sector 1, București

0743.087.930

office@avocatura.com

Urmărește-ne în social media

Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC ADVO VALUE SRL.
Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor.

Termeni și Condiții Politica de confidențialitate Politica Cookies © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2021