Advo+
Avocatura.com - Consultanță juridica online
Consultanță juridică
Dictionar juridic

A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z  
Garantie de drept

Expresie prin care este desemnata, in doctrina juridica, obligatia de garantie a vanzatorului contra evictiunii, astfel cum este ea reglementata prin normele legale.

Discutii similare pe forum

Garantie legala vs garantie comerciala - scris de maria1234 - 1 raspunsuri
Buna ziua, am si eu o nedumeririe....acum cativa ani am cumparat o dacia logan de la IPSO Bucuresti, in baza ctr de vanzare cumparare s-a mentionat 3 ani garantie de la furnizor + 1 an garantie comerciala de la vanzator... intre timp IPSO nu mai este si distribuitor dacia, s-a axat pe vanzarea de utilaje agricole...au ramas doar service-urile partenere dacia. Eu ce sa inteleg ca dupa ce se termina garantia de 3 ani data de furnizor incepe anul de garantie comerciala data de vanzator? in ctr nu e...
Drept material/drept procedural - scris de excalibur - 5 raspunsuri
Care sunt consecintele in plan procesual (ce solutii pronunta instanta) in cazurile in care: 1. dreptul material nu exista ? 2. dreptul material nu este actual? 3. dreptul procedural nu exista? 4. dreptul procedural nu este actual ? Stie cineva sa explice?
10% garantie - scris de adi79 - 2 raspunsuri
buna ziua as vrea sa intreb daca pot face dovada platii celor 10% garantie la licitatia unui imobil si altfel dekat numerar? de ex scrisoare de garantie bancara ? asta pt a nu mi bloca numerarul stiind ca garantia se returneaza in aprox 3 luni in cazul necastigarii licitatiei
Garantie bancara - scris de Alessia - 5 raspunsuri
Daca intr-un contract de vanzare-cumparare de actiuni se stipuleaza o clauza privind constituirea unei garantii bancare pentru cazul in care plata nu a fost facuta intr-un anumit termen, este nevoie sa se precizeze si termenul in care poate fi executata aceasta garantie sau se intelege ca, fiind fara termen, ea se poate executa imediat ce a fost constituita la banca?
Chemare in garantie - scris de ame - 4 raspunsuri
Am preluat un dosar al carui obiect este chemarea in garantie a unui debitor . Dosarul s-a disjuns din alt dosar in care se solutiona cererea de chemare in judecata pentru neplata unei facturi , cerere inntrodusa de catre subcontractanti. Intrebari : 1. paratul poate chema in judecata doua soc. com : una din Anglia , pentru care s-a emis factura si una din tara , cu acelasi nume, care a facut comanda ? In ian. este primul termen pentru jud. chemarii in garantie . In aceasta faza mai pot face ce...
» Gaj

Contacte

Bd. Primaverii nr. 57, Sector 1, București

0743.087.930

office@avocatura.com

Urmărește-ne în social media

Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC ADVO VALUE SRL.
Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor.

Termeni și Condiții Politica de confidențialitate Politica Cookies © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2021