Advo+
Avocatura.com - Consultanță juridica online
Consultanță juridică
Dictionar juridic

A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z  
Institutul Notarial Roman

Entitate cu personalitate juridica, in conditiile stabilite prin statutul propriu, aprobat de Consiliul Uniunii Nationale a Notarilor Publici din Romania.
Institutul Notarial Roman asigura perfectionarea activitatii notariale, pregatirea notarilor stagiari, precum si pregatirea profesionala continua a notarilor publici si a altor specialisti licentiati in drept, avand dreptul de a elibera diplome recunoscute de institutiile abilitate.

Institutul Notarial Roman are stampila si sigla proprii si se infiinteaza, se organizeaza si functioneaza fara indeplinirea altor formalitati.

Institutul Notarial Roman a fost introdus prin Lege nr. 298/2009
Profesii juridice
 

Discutii similare pe forum

Institutul Francez - Drept - scris de klaus18 - 23 raspunsuri
Hello crazy people! Am citit pe unibuc.ro despre "Colegiul Juridic Franco-Roman de Studii Europene" - domeniul Drept. Stie cineva mai multe informatii despre cat de grea e admiterea, in ce consta, daca merita sa te inscrii si alte de-astea! Pe veci recunoscator, Klaus
Institutul national de expertize criminalistice - scris de jolie - 1 raspunsuri
stimati colegi, m-am gandit ca ar fi indicat sa oferiti si date despre I.N.E.C. nu se stie aproape nimic despre acest institut, ma refer la faptul ca nu se stie ce fel de examen trebuie sa dai ca sa poti deveni expert criminalist. oricum...pentru cei care vor sa stie cate ceva despre I.N.E.C. puteti accesa site-ul oficial: www.inec.ro.
Act notarial - scris de aurel_vl - 2 raspunsuri
Buna ziua, am nevoie de o parere avizata: daca vreau sa cedez temporar dreptul de folosinta al unui autovehicul, fara sa il instrainez definitiv, ce act trebuie intocmit? Multumesc
Act notarial - scris de raisa - 1 raspunsuri
Buna ziua As avea si eu o intrebare la dvs referitoare la un act notarial. Am fost intr-o relatie de concubinaj de 5 ani si am hotarat sa ne despartim. In urma relatie de concubinaj am realizat mai multe bunuri pe care am hotarat sa le impartim in fata unui notar public. Este adevarat ca la notar practic fostul meu concubin parca m-a hipnotizat, banuiesc ca se cunostea si cu notarul si actul in sine a fost facut in favoarelui, iar eu fiind sub presiune am cedat si am semnat acel act notarial p...
Act notarial - scris de Mihaela Anchidin - 1 raspunsuri
Buna seara! Bunica mea a fost dusa de fica ei la notar si pusa sa semneze un act. Dupa spusele ei, a refuzat motivand ca nu are carte si nu semneaza nimic. A fost chemat un domn si pus sa semneze in locul ei! Unde as putea afla despre ce act este vorba si ce ar trebui sa fac in cazul asta? Multumesc!

Contacte

Bd. Primaverii nr. 57, Sector 1, București

0743.087.930

office@avocatura.com

Urmărește-ne în social media

Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC ADVO VALUE SRL.
Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor.

Termeni și Condiții Politica de confidențialitate Politica Cookies © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2020