Advo+
Avocatura.com - Consultanță juridica online
Consultanță juridică
Dictionar juridic

A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z  
Indicele BET

Scopurile crearii primul indice BETŽ al Bursei de Valori Bucuresti (BVB) sunt urmatoarele:
reflectarea tendintei de ansamblu a preturilor corespunzatoare celor mai lichide si active 10 societati tranzactionate in cadrul Bursei de Valori Bucuresti (BVB). Aceste societati sunt selectate in lista tuturor societatilor cotate la Bursa de Valori Bucuresti, exclusiv SIF, aplicandu-se totodata si criteriul diversificarii activitatii societatilor respective.
furnizarea unei baze adecvate pentru tranzactionarea instrumentelor derivate pe indici (index options si contracte futures) pentru a asigura mecanisme de acoperire a riscului pentru investitori.

Drept Bancar si Financiar

Discutii similare pe forum

Crestere salariala raportata la indicele de inflatie - scris de vasianp - 1 raspunsuri
Cresterea salarială raportată la indicele de inflație estimat de BNR este obigatorie pentru toți angajații în mod egal sau se poate face diferențiat sau chiar deloc.Menționez lucrez la o societate de stat.
Dobanda legala si indicele de inflatie la euro - scris de carmen faur - 3 raspunsuri
Inculpatul dintr-o cauza penala, condamnat pentru ucidere din culpa in anul 2003, a fost obligat la plata sumei de 8000 euro plus cheltuieli de 1000 lei. In hotarare nu se precizeaza nimic legat de rata inflatiei sau dobanda legala. Inculpatul a platit cand si-a adus aminte, cate 200-300 lei pe luna, la valoarea euro din ziua fiecarei plati, de-a lungul a 12 ani. Va incheia ultima rata luna aceasta, in decembrie 2015. Putem solicita pe calea unei actiuni separate obligarea lui la plata dobanzi...

Contacte

Bd. Primaverii nr. 57, Sector 1, București

0743.087.930

office@avocatura.com

Urmărește-ne în social media

Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC ADVO VALUE SRL.
Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor.

Termeni și Condiții Politica de confidențialitate Politica Cookies © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2020