Advo+
Avocatura.com - Consultanță juridica online
Consultanță juridică
Dictionar juridic

A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z  
Ipoteca

Garantie reala ce are ca obiect bunuri imobile, ce raman in patrimoniul debitorului, si care urmareste bunurile in mana oricui s-ar afla.

Discutii similare pe forum

Ipoteca - scris de anda2happy - 5 raspunsuri
imi dati si mie niste idei de unde sa invat despre ipoteca. :oops: :?:
Ipoteca - scris de aliosha - 7 raspunsuri
Stiti ceva despre o interdictie de instituire a ipotecii pe o perioada mai mare de 15 ani in cazul unui contract de credit cu garantii? Exista o astfel de reglementare? unde gasesk detalii?
Ipoteca - scris de no_name - 3 raspunsuri
imobil ipotecat distrus si neasigurat. ce se poate face in acest caz?
Ipoteca - scris de iulyana - 2 raspunsuri
Buna seara ! Ma puteti ajuta, va rog, cu niste informatii? Se poate pune ipoteca pe un etaj al unei vile cu 2 nivele , 2 proprietari, 2 cadastre si o singura intabulare? Va multumesc !
Ipoteca - scris de tantza - 2 raspunsuri
A este asociat si administrator intr-un S.R.L. si a incheiat un contract de imprumut cu banca x, A avand si calitatea de garant . societatea este imposibilitate de a plati creditul. singurul bun a lui A este o casa pe care s-a constituit o ipoteca pentru un alt imprumut. in caz de executare silita a lui A in calitate de garant al imprumutului, este posibil sa fie executata casa atata timp cat pe ea este instituita o ipoteca ?

Contacte

Bd. Primaverii nr. 57, Sector 1, București

0743.087.930

office@avocatura.com

Urmărește-ne în social media

Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC ADVO VALUE SRL.
Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor.

Termeni și Condiții Politica de confidențialitate Politica Cookies © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2021