Advo+
Avocatura.com - Consultanță juridica online
Consultanță juridică
Dictionar juridic

A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z  
Infractiune continua

Infractiunea care se prelungeste in timp in mod natural dupa momentul consumarii ei.

Discutii similare pe forum

Raspunderea administratorului continua? - scris de iomis - 1 raspunsuri
Intrebare: dupa lichidarea unei firme administratorul mai poarta raspunderea? respectiv poate fi dat in judecata pentru un accident de munca din vina muncitorului?
Se continua contestatia la executare? - scris de TheFaithfulOne - 2 raspunsuri
Intr-un dosar la executare s-a facut poprire pe conturi si somatie imobiliara. Inainte de a se pune poprire pe conturi am apucat sa facem contestatie la executare, pentru ca suma pretinsa de creditor, potrivit unui contract ce constituie titlu executoriu (autentificat la notar) este alta decat cea pe care noi consideram ca ar trebui s-o primeasca. Daca prin poprire se indestuleaza creditorul, insa potrivit sumei pretinse de el si urmarita de executor, putem continua judecata in contestatie la ex...
Contraventie simpla sau continua - scris de danamica - 1 raspunsuri
"Nerespectarea conditiilor tehnice de refacere a unui carosabil" reprezinta o contraventie simpla sau continua?
Plângere prealabilã. Infracþiune continuã - scris de codobelc - 9 raspunsuri
Problema: in cazul infractiunilor continue (sau continuate) judecate la plangerea prealabila a persoanei vatamate (ex. tulburarea de posesie), care este momentul in care incepe sa curga termenul de 2 luni pt. introducerea plangerii? M-ar interesa in special exemple de practica judiciara de prin tara, pt. ca prin teorie cam stiu ce se zice. Astept pareri si exemple. Multam.
Vechime continua de 5 ani pentru admitere in magistratura?! - scris de samy - 9 raspunsuri
Buna! sunt samy si sunt noua pe forum. Am o nelamurire: textul de lege cere o vechime de 5 ani in functii de specialitate, fara a preciza daca e necesara o vechime continua sau poate fi si intrerupta. Regulamentul cere sa nu existe intreruperi in activitate. Nu se bat oare cap in cap? De cand un regulament e mai presus de lege? Sau principiul unde legea nu distinge, nici interpretul nu trebuie sa distinga nu mai are aplicare? Eu sunt consilier juridic, am lucrat 1 an si 8 luni la o firma, ca...

Contacte

Bd. Primaverii nr. 57, Sector 1, București

0743.087.930

office@avocatura.com

Urmărește-ne în social media

Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC ADVO VALUE SRL.
Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor.

Termeni și Condiții Politica de confidențialitate Politica Cookies © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2020