Advo+
Avocatura.com - Consultanță juridica online
Consultanță juridică
Dictionar juridic

A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z  
Iesire din indiviziune

Incetare a proprietatii comune asupra unui bun sau unei universalitati de bunuri, astfel incat, in locul unei coteparti abstracte, fiecareia dintre persoane i se atribuie in exclusivitate o portiune determinata, concreta.

Discutii similare pe forum

Iesire din indiviziune - scris de pantera_roz - 3 raspunsuri
Sotul si sotia au divortat..... Fiica lor vrea sa cumpere partea tatalui (credit...probleme)...pentru aceasta are nevoie ca parintii sa iasa din indiviziune...sa faca partajul... Care este procedura...cine face partajul, pot partile cadea de acord iar intelegerea lor sa fie autentificata si sa constituie partaj ??? Daca il vand impreuna au nevoie de partaj?
Iesire din indiviziune - scris de xaneluu - 6 raspunsuri
v-as ruga sa ma ajutati cu sfaturi :) sau cu ce puteti! :) bunica mea s-a mutat in 81 de la sat la oras , casa in care s-a mutat a fost cumparata din banii ei, pe numele fetei proaspat casatorita(P.A.) , dupa un an a fost vanduta celeilalte fiice(I.E.) pt ca PA mai avea o alta locuinta proprietate(dupa cum stiti nu era voie sa detii 2 locuinte proprietate mai mult de un an). Dupa 3 ani s-a facut donatie pe jumatate din casa catre PA si sotul ei, deoarece si I.E avea o a2a proprietate. In preze...
Iesire din indiviziune - scris de indian - 5 raspunsuri
Iesire din indiviziune asupra unui imobil format din casa si teren. Paratul a locuit in aceasta casa inca de cand traia autorul sau. El a facut o multime de imbunatatiri casei , chiar a construit un corp de locuit in prelungirea celui vechi. Avocatul "a uitat" sa formuleze c.reconventionala, nici obiectiuni la expertizele topo si constructii. Ce sa faca paratul in aceasta situatie? La termenul urmator probabil ca instanta va judeca fondul. Daca depune acum o cerere reconventionala, ea se va dis...
Iesire din indiviziune - scris de minodora - 8 raspunsuri
A in proces de iesire din indiviziune cu B. Dupa incheierea de admitere in pricipiu si stabilirea cotelor, A vinde lui C o parte din cota lui. Cum intervine C in judecata?
Iesire din indiviziune - scris de costelstanca - 2 raspunsuri
Buna ziua, As dori sa va cer sfatul in urmatoarea problema: Sunt chemat in judecata pentru iesire din indiviziune pentru un imobil pe care il detin impreuna cu un coproprietar reclamant in acest dosar. Conform actelor de proprietate eu detin jumatate din imobil iar coproprietarul cealalta jumatate. Am efectuat in decursul timpului lucrari de imbunatatire a imobilului deci in urma expertizei voi detine aproximativ 60% din imobil iar coproprietarul 40%. Intrebarea mea este: In cazul in care imobi...

Contacte

Bd. Primaverii nr. 57, Sector 1, București

0743.087.930

office@avocatura.com

Urmărește-ne în social media

Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC ADVO VALUE SRL.
Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor.

Termeni și Condiții Politica de confidențialitate Politica Cookies © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2021