Advo+
Avocatura.com - Consultanță juridica online
Consultanță juridică
Pamflet
11.12.2014 | Avocatura.com
Libertéee, Penalitéee, PRAZilitéee - panaramă vizuală într-un singur act (penal). Ep. 3
Sti(g)matul domn Antonie Solomon surprinde din nou zilele acestea boborul (pentru a câtă oară?) mimând o penitență vecină cu sfințenia. Făcu el ce făcu, și se pricopsi cu o eliberare condiționată.
04.12.2014 | Avocatura.com
VÂNTU, ÎNTRE STATUL DE DREPT ȘI STATUL DREPT LA DUȘ - panaramă vizuală într-un singur act (penal). Ep. 2
Mi se întoarce stomacul pe dos văzând câtă atenție îi acordă televiziunile zilele astea proaspătului eliberat Sorin Ovidiu Vântu. O legiune și trei cohorte de duduițe gazetărițe și de profesioniști în ale statului în apă până la... coaste pe primul pârâu ieșit 3 centimetri din matcă au reîncălzit plăcinta celui ce a escrocat mai mulți oameni decât toată clasa politică la grămadă.
25.11.2014 | Teodor BURNAR
Ce s-ar întâmpla dacă un polițist român ar împușca mortal un țigan din Calafat
Până la cazul Michael Brown, petrecut în SUA, credeam că Ferguson e antrenorul legendar al lui Manchester United și atât. În ignoranța mea de european / african bananier, n-auzisem de orășelul american Ferguson, genul acela de orășel în care nu se întâmplă nimic. Ei bine, orășelul acela a fost pus pe harta lumii și va rămâne pe harta justiției încă mult timp. Pentru că, acolo, oamenii s-au ri
30.10.2014 | Teodor BURNAR
Halloween, sărbătorit și în lumea avocaturii. Avocații de la Mușat & Asociații sunt anul acesta strigoi, după ce le-a fost mărit programul de lucru
Febra Halloween-ului nu putea să îi ocolească nici pe corporatiștii stresați din casele de avocatură. Cu mai puțin de 48 de ore înainte de marea sărbătoare unde angajații lor vor afla cu groază că vor deveni fantome - în tot restul anului - Avocatura.com a discutat cu câțiva Ghostbusters.
21.10.2014 | Teodor BURNAR
Mircea Cărtărescu, cercetat de DNA. Scriitorul ar fi furat un pasaj din Tolstoi. Pleșu către Cărtărescu: "Dacă mai scot ăștia un Kindle, suntem beliți!"
La mijloc ar fi răzbunarea premierului Victor-Viorel Ponta, susțin surse din industria cărților de joc. Și a jocurilor de noroc.
16.10.2014 | Teodor BURNAR
I-a UMILIT pe Cărtărescu și Coelho. Avocatul Ioan Adam, avere 2.6 milioane de euro: M-am îmbogățit fiindcă am scris multe cărți. E o chestie de la Dumnezeu!
"Nu este alta mai frumoasă şi mai de folos zăbavă decât cetitul cărţilor..." Sau scrisul. Sau retrocedatul ilegal al terenurilor, pe milioane de coco.
10.10.2014 | Teodor BURNAR
Creatoarea de modă Irina Schrotter, audiată iar de procurorii DIICOT. Rochiile sale sunt ilegal de scurte
Se pare că infracţiunea de care se face vinovată Irina Schrotter este "favorizarea bagaboantelor", infracţiune nou introdusă în Noul Cod Penal (articolul 666), a declarat prim procurorul de pe lângă Fashion TV.
Pagina: 1 . . . 4 5 6 7 8

RECOMANDĂRI
Avocat
Andreea Miclea
Avocat
Corina Radu
Avocat
Mihaela Dobre
Avocat
Gabriel Grigoras

Contacte

Bd. Primaverii nr. 57, Sector 1, București

0743.087.930

office@avocatura.com

Urmărește-ne în social media

Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC ADVO VALUE SRL.
Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor.

Termeni și Condiții Politica de confidențialitate Politica Cookies © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2020