Advo+
Avocatura.com - Consultanță juridica online
Consultanță juridică
Pamflet
15.09.2015 | Teodor BURNAR
Alina Gorghiu, desfiinţată de un adversar politic: "Dacă era la fel de «bună» şi ca avocat, înţeleg de ce s-a făcut politician"
În cele nouă luni de când este co-preşedinte al Partidului Naţional Liberal, avocatul Alina Gorghiu nu pare să fi cucerit nici sufletele electoratului, dar nici respectul adversarilor din mediul politic. Preşedintele Partidului Piticilor din România, Guliver Stănescu, a lansat o tiradă contra copreşedintelui PNL, despre care spune că înţelege de ce s-a făcut politician.
14.09.2015 | Teodor BURNAR
Dramatic! Un tânăr din Galaţi a ratat examenul de primire în avocatură, după ce părinţii lui l-au dus la deschiderea anului şcolar
Scene teribile pe malul Dunării, acolo unde visul unui tânăr de a deveni avocat stagiar a cunoscut o cruntă lovitură. Acesta a fost dus, din greşeală, de părinţii lui la deschiderea anului şcolar, ratând astfel şansa de a intra în avocatură.
10.09.2015 | Teodor BURNAR
CRIZA REFUGIAŢILOR - Fiecare Barou din România va prelua 100 de imigranţi. "După ce-am primit atâţia melteni, cum să nu primim şi nişte sirieni?"
Barourile din România nu rămân nepăsătoare la drama umanitară a refugiaţilor sirieni. După ce România a fost somată de Comisia Europeană să găzduiască peste 6000 de refugiaţi, UNBR a sărit şi ea în ajutor.
09.09.2015 | Teodor BURNAR
Delia pregăteşte un nou hit: "Da mamă, sunt la DNA"
Artiştii români ţin pasul cu evoluţia societăţii! După succesul de care s-a bucurat cu ultimele ei melodii, cântăreaţa Delia Matache pregăteşte o noua piesă cu care va rupe topurile, au declarat surse din industria muzicală pentru Avocatura.com.
06.09.2015 | Teodor BURNAR
De la mititica, Sorin Oprescu dezminte că a luat mită 25.000 de euro: "N-aveam cum, am depus jurământul lui Ipocrit! Banii erau pentru Catedrala Mântuirii Neamului"
Reţinut de DNA duminică dimineaţă, după un flagrant la care a luat o şpagă de 25.000 de euro, primarul general al Capitalei a negat acuzaţiile care i se aduc. Acesta a explicat că a luat banii pentru a urgenta construcţia Catedralei Mântuirii Neamului, dar şi pentru a ţine pe cheltuiala lui câteva sute de refugiaţi sirieni.
03.09.2015 | Teodor BURNAR
EXCLUSIV - Mihai Gâdea, de la Antena 3 în Turnul de Veghe? Prezentatorul TV este curtat de Martorii lui Iehova. "Avem o singură condiţie: să nu îl mai înjure pe Băsescu"
Cutremur pe piaţa media din România! Avocatura.com poate confirma tratativele avansate dintre organizaţia religioasă Martorii lui Iehova, filiala România, şi prezentatorul TV Mihai Gâdea, care este dorit în poziţia de nou "păstor" de suflete. Se pare că Martorii au fost impresionaţi de oratoria lui Gâdea şi sunt pregătiţi să îi pună pe masă un contract în euro, cu şase zerouri. Există însă o
31.08.2015 | Teodor BURNAR
Ziua Limbii naţionale: Klaus Iohannis a anunţat că va învăţa şi el limba română
Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, cu ocazia Zilei Limbii Române, serbate luni 31 august, că va învăţa şi el limba naţională, pentru a se înţelege mai bine cu cei care l-au votat.
28.08.2015 | Teodor BURNAR
Avocaţii de la firmele bucureştene, revoltaţi că au primit abonamente la Festivalul Enescu: "Mai bine ne dădeau bonuri de masă!"
Avocaţii de la casele de avocatură bucureştene sunt indignaţi că şefii lor îi trimit la Festivalul Enescu (30 august - 20 septembrie), într-un efort impus de culturalizare: "UNBR ar trebui să intervină! Se încalcă independenţa avocatului de a sta liniştit la o bere", clamează nemulţumiţii.
25.08.2015 | Teodor BURNAR
Fifty Shades of INM: O tânără din Slobozia s-a abţinut de la sex 1 an, în încercarea de a deveni magistrat
Apropiatul examen la INM este unul aparte pentru o tânără din Slobozia, care a făcut o alegere extremă pentru a-şi împlini visul vieţii. Aceasta a decis să se abţină de la orice practici sexuale, timp de un an, după ce un membru CSM i-a apărut în vis şi a avertizat-o că sexul afectează independenţa justiţiei.
20.08.2015 | Teodor BURNAR
Un român şi-a reclamat vecinul la DNA pentru că i-a furat catalogul IKEA
Încrederea românilor în justiţie creşte pe zi ce trece. O dovedeşte cazul unui cetăţean din Târgu Jiu, care a apelat la procurorii DNA pentru a-i recupera bunul furat de către un vecin. Este vorba despre ultimul catalog IKEA, pe care acesta i l-ar fi subtilizat când omul era plecat la serviciu.
18.08.2015 | Teodor BURNAR
Aproape de tragedie! O PR-istă de la o casă de avocatură bucureşteană, găsită pe un câmp după ce şi-a uitat smartphone-ul acasă
Emoţii mari pentru o PR-istă debutantă de la o casă de avocatură din Capitală! Aceasta a eşuat pe un câmp de lângă DN1, după ce şi-a uitat acasă smartphone-ul şi, implicit, navigarea către birou. În disperare de cauză, tânăra din Fălticeni a încercat să facă autostopul până la serviciu, dar tiriştii au confundat-o cu o hetairă şi i-au cerut o ofertă de preţ.
17.08.2015 | Teodor BURNAR
Avocaţii violatorilor din Vaslui pregătesc apelul: "Cei 7 au confundat-o pe tânără cu sora lor"
Stupoare la Vaslui în urma verdictului în "Dosarul Violatorilor". Locuitorii se tem că, după ce cei şapte violatori vor fi trimişi în spatele gratiilor pentru ani buni din următorul deceniu, sporul natural din regiune va fi compromis. "Aceşti băieţi erau speranţa noastră. Noi suntem o comunitate strânsă, nu vrem să ajungem ca depravaţii din Bucureşti care nu îşi mai recunosc nici mama nici tata,
17.08.2015 | Teodor BURNAR
Guvizii din sistemul bancar, speriaţi de ultima captură a "avocatului Piperea"
Panică în sistemul bancar românesc, după ultima captură pe care avocatul Gheorghe Piperea a făcut-o în acest week-end. Bancherii intervievaţi de Avocatura.com spun că, dacă Piperea continuă să facă valuri în acest ritm, vor fi nevoiţi să dea din aripioare în alte bălţi: "Poza cu ştiuca nu minte! Suntem mâncaţi!"
13.08.2015 | Teodor BURNAR
Retailerii online, ofertă-bombă: La un aparat de aer condiţionat cumpărat, primeşti şi un avocat de consultanţă!
Căldura care a lovit România din toate părţile, mai ceva decât violatorii din Vaslui, se dovedeşte mană cerească pentru producătorii de apă îmbuteliată, îngheţată, dar şi de avocatură. Cei mai importanţi retaileri autohtoni s-au asociat cu câteva mari case de la noi şi pregătesc oferta verii: la un aer condiţionat cumpărat, clienţii vor primi şi un avocat de consultanţă, zis şi "avocat de
11.08.2015 | Teodor BURNAR
Nepotul Regelui Mihai nu renunţă la visul de a fi suveran: Dacă nu are loc în Casa Regală, îşi face casă de avocatură!
Dezamăgirea cruntă a lui Nicolae Mihai Medforth Mills, dezmoştenit de Regele Mihai acum câteva zile fără nici o explicaţie, s-a mai atenuat. Potrivit unor membri ai camarilei, dacă n-a avut loc în Casa Regală, fostul Principe intenţionează să îşi deschidă propria casă de avocatură. "Va fi ceva 100% românesc, Medforth Mills şi asociaţii".
Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8

RECOMANDĂRI
Avocat
Gelu Gabriel Puscas
Avocat
Mihaela Dobre
Avocat
Corina Radu
Avocat
Manuela Iurascu

Contacte

Bd. Primaverii nr. 57, Sector 1, București

0743.087.930

office@avocatura.com

Urmărește-ne în social media

Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC ADVO VALUE SRL.
Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor.

Termeni și Condiții Politica de confidențialitate Politica Cookies © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2020