Advo+
Avocatura.com - Consultanță juridica online
Consultanță juridică
Pamflet
26.01.2016 | Teodor BURNAR
Andrei Pleşu, în pat cu două lesbiene! CLICK AICI
Celebrul scriitor şi filosof Andrei Pleşu a fost surprins în compania a două lesbiene pe un celebru site al unei şi mai celebre publicaţii. Într-o ţară care face justiţie şi jurnalism pe muzica lui Salam, iar silicoanele şi cultura naţională merg mână-n mână, alăturarea grotescă nu e deloc întâmplătoare. Ba chiar e secretul nemuririi unor entităţi de "presă".
25.01.2016 | Teodor BURNAR
EXCLUSIV - Până iese Legea dării în plată, Parlamentul pregăteşte Legea dării în gât: "E ceea ce ne-a lipsit 30 de ani"
După ce au paralizat legea dării în plată pentru că era o ameninţare la adresa democraţiei, politicienii români vor să legalizeze o altă dare. Nu vă speriaţi - nu este vorba despre o taxă nouă, ci despre Legea dării în gât, prin care românilor le va fi mult mai uşor să se dea în gât unii pe alţii. Legea a fost deja salutată de DNA, care are despre ea doar cuvinte de laudă.
22.01.2016 | Teodor BURNAR
8 sfaturi pentru o sesiune de nota 10
Pentru ca să fiţi "băeţi" deştepţi şi să luaţi examenele vieţi. Sau, vieţii, într-o română alternativă, de secol XIX.
18.01.2016 | Teodor BURNAR
CEI 8 GLORIOŞI - Opt avocaţi i-au deszăpezit maşina unui judecător, pentru a ajuta la înfăptuirea justiţiei: "Au experienţă, de la învârtit banii cu lopata"
Chiar dacă vremea este rece, relaţiile din justiţia românească, glaciale pe alocuri, se dezgheaţă văzând cu ochii! O dovedeşte cazul a opt avocaţi din Bucureşti, care au pus mână de la mână şi lopată lângă lopată, pentru a-l ajuta pe un judecător care rămăsese înzăpezit şi nu putea ajunge la muncă!
15.01.2016 | Alexandra GORDEA
CARACATIȚĂ INFRACȚIONALĂ DE PROPORȚII. Procurorii au dejucat planurile unui grup infracțional organizat care bloca roțile mașinilor: "Dacă vedeți ce țoale scumpe aveau fraierii pe ei... Sunt avocați, dă-i dreacu!"
Procurorii Parchetului de pe lângă judecătoria unei urbe respectate au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale pentru săvârșirea a 16 (!) infracțiuni de șantaj. Inculpații, soț și soție se pare, reprezentanți ai două societăți responsabile cu locurile de parcare dintr-o anumită zonă a orașului, ar fi creat o adevărată "caracatiță" infracțională care le-ar fi adus venituri de peste 10.0
11.01.2016 | Alexandra GORDEA
Patru judecători speriați de moarte. Gurile rele spun că mesajele de amenințare ar fi date de către procurorul Laura Codruța Kovesi
Procurorii de pe lângă o Curte de Apel din provincie au dispus trimiterea în judecată, în lipsă, a unui inculpat cercetat pentru patru fapte de ultraj judiciar. După ce judecătorii persecutați au început să se teamă de mesajele violente care le-au invadat cutia poștală electronică, organele de cercetare penală au pornit în căutarea justițiabilului vindicativ. Dar se pare că acesta este de negăsit
08.01.2016 | Teodor BURNAR
Ce să faci dacă un client intră în birou şi strigă: "Allahu Akbar!"
Trăim vremuri periculoase, în care cel mai bun antidot contra fanatismului de orice tip este umorul. La o zi după comemorarea de un an a atacului care a însângerat redacţia Charlie Hebdo, Avocatura.com vă prezintă 10 metode pentru a nu fi... speriaţi de bombe. Bombele clientului. Cu dedicaţie pentru toţi "jihadiştii" români...
07.01.2016 | Teodor BURNAR
Judecătorii care i-au dat arest la domiciliu unui boschetar explică gafa anului în justiţia românească: "Şi înainte de `89 se dădeau condamnări la Canal, şi nu se mai plângea nimeni"
Penibil, dar adevărat. Un boschetar acuzat de furt a fost plasat în arest la domiciliu de către judecătorii români, care au reuşit să se acopere de ridicol pe tot 2016 în doar câteva zile de la începutul anului. Dacă nici asta nu e celeritate...
05.01.2016 | Teodor BURNAR
INTERVIU - Florin Salam: "Am cântat la toată justiţia din România. Să vezi ce dansa judecătoarele!" / "Avocaţii e şmecheri internaţionali"
Proaspăt numit "cel mai căutat personaj din România", dar nu de către DNA, ci de către conaţionalii noştri pe Google, reputatul artist Florin Salam a acceptat să acorde un interviu pentru Avocatura.com, în care a povestit cum a primit vestea că este cel mai căutat român, dar şi despre pasiunea pentru muzică a justiţiarilor noştri cei de toate zilele.
25.11.2015 | Teodor BURNAR
După ce Legea "dării în plată" i-a făcut KO, bancherii fac lobby pentru legalizarea "dării în Piperea"
Şoc sistemic în urma adoptării legii dării în plată, cea care prevede posibilitatea restituirii unor bunuri imobile băncilor, în schimbul stingerii creditelor. După ce cuplul Daniel "Prosop" Zamfir şi Gheorghe "R-Hood" Piperea i-a făcut KO, bancherii ameninţă cu revanşa şi fac deja lobby pentru o lege care să permită "darea în Piperea".
23.11.2015 | Alexandra GORDEA
Ultima modă în lumea avocaturii - completele de noapte: "Eu cred că judecătorul avea sondă urinară!"
Un nou trend în rândul avocaților, dar și al judecătorilor în același timp, este în plină ascensiune: completele de noapte. Pentru profesioniștii care nu lucrează "la bară", această modă este un simplu zvon, o "poveste de adormit" avocații de consultanță. Dar pentru cei care se trezesc cu noaptea în cap pentru a ajunge la Constanța sau la Vaslui, pentru un amărât de termen, este realitatea crunt
19.11.2015 | Teodor BURNAR
Dramă la o casă de avocatură! O PR-istă a rămas cu faţa paralizată, după ce le-a zâmbit tuturor timp de 3 ani de zile
Eveniment şocant la o casă de avocatură din Bucureşti! PR-ista firmei a rămas cu faţa paralizată, efectul - spun medicii - a trei ani de zâmbete neîntrerupte şi forţate. "E mai grav decât în Colectiv! Am pus mână de la mână să o trimitem în Elveţia la tratament", a spus un avocat, tulburat.
18.11.2015 | Alexandra GORDEA
"Crimă și pedeapsă" la Gaudeamus pentru juriștii din România
În fiecare toamnă, toată lumea bună este la "Gaudeamus". "Centrul vechi" al lumii intelectuale și-a deschis astăzi porțile pentru a primi cu cărțile deschise avizii după cultură și stări cathartice în cadrul celei de-a XXII-a ediții a celui mai mare târg de carte. Echipa Avocatura.com nu putea lipsi de la un eveniment atât de însemnat, nesfiindu-ne să recunoaștem că reducerile uriașe ne-au făcu
17.11.2015 | Teodor BURNAR
Cioloş explică de ce a retras-o pe electronista Cristina Guseth de la Justiţie: "Voia să schimbe becurile din toate instanţele, nu ne permitea bugetul"
Primul-ministru desemnat Dacian Cioloş a explicat motivul decisiv care l-a determinat să o retragă pe electronista Cristina Guseth de la şefia Ministerului Justiţiei, deşi aceasta primise, luni seară, aviz favorabil din partea Comisiilor de specialitate ale Parlamentului. "Prima ei măsură în calitate de ministru a fost să ceară becuri noi în toate instanţele, ca să avem o Justiţie luminată! Ne-ar fi
16.11.2015 | Teodor BURNAR
Cristina Guseth, inginer electronist, despre numirea la Justiţie: "Lucram la un tranzistor când m-a sunat Cioloş. Am luptat mult şi cu corupţia, şi cu ridurile. Sunt unsă cu toate alifiile"
Ministrul Justiţiei în Cabinetul Cioloş, Cristina Guseth, spune că nominalizarea la şefia unui minister-cheie a surprins-o, în condiţiile în care a absolvit facultatea în mileniul trecut şi nu are studii juridice, însă "n-are cum să fie mai greu să te lupţi cu corupţia decât cu kilogramele în plus, dependenţa de alcool sau ridurile".
Pagina: 1 2 3 4 5 6 7

RECOMANDĂRI
Avocat
Valentin Epure
Avocat
Gabriel Grigoras
Avocat
Gelu Gabriel Puscas
Avocat
Carmen Nemes

Contacte

Bd. Primaverii nr. 57, Sector 1, București

0743.087.930

office@avocatura.com

Urmărește-ne în social media

Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC ADVO VALUE SRL.
Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor.

Termeni și Condiții Politica de confidențialitate Politica Cookies © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2020