Advo+
Avocatura.com - Consultanță juridica online
Consultanță juridică
Alegeri
02.10.2013 | Rodica BULIGA
Iulia Motoc, noul judecator roman la CEDO
Iulia Motoc a fost aleasa de plenul Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei (APCE) sa ocupe functia de judecator din partea Romaniei la Curtea Europeana a Drepturilor Omului (CEDO), a declarat pentru Agerpres deputatul PNL Alina Gorghiu, membru in delegatia Parlamentului roman la APCE.
09.09.2013 |
Judecatorul Livia Stanciu a trecut cu brio interviul de la CSM pentru un nou mandat la sefia ICCJ
Sectia pentru judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) a propus, luni, presedintelui Romaniei, reinvestirea Liviei Stanciu la conducerea Inaltei Curti de Casatie si Justitie, dupa ce aceasta a fost intervievata de Sectia pentru judecatori a CSM.
09.09.2013 | Avocatura.com
Judecator Livia Stanciu, o garantie a continuitatii rolului ICCJ in reformarea actului de justitie din Romania
Actualul presedinte al Inaltei Curti de Casatie si Justitie, Livia Stanciu, candideaza pentru un nou mandat la sefia ICCJ, iar astazi este audiata de Sectia de judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii.
06.08.2013 | Mircea DOAGA
Avocatii isi aleg reprezentantii prin vot electronic
Desi la nivel national, se vorbeste de ani de zile despre introducerea unui sistem de vot electronic, avocatii au deja la dispozitie un asemenea sistem. Acestia isi pot alege alege reprezentantii in organele de conducere ale profesiei printr-un sistem de vot electronic implementat de UNBR, care le permite acestora sa voteze de oriunde, online, si care scurteaza semnificativ timpul necesar procesului electoral intern.
13.06.2013 | Rodica BULIGA
Ministrul Justitiei privind alegerea judecatorului CEDO: "oricare va fi ales, ne prezentam mai mult decat onorabil"
Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a declarat ieri seara, intr-o emisiune televizata, ca astazi se vor anunta rezultatele selectiei pentru functia de judecator la CEDO, in cadrul careia au fost audiati cinci candidati. Oricare va fi ales de Adunarea Parlamentara a Consiliului Europei Romania se va prezenta mai mult decat onorabil, a mai declarat Robert Cazanciuc.
12.06.2013 | Rodica BULIGA
Candidatii la functia de judecator CEDO sustin interviul. Codrin Miron s-a retras
Astazi, candidatii pentru functia de judecator la CEDO sustin interviul la sediul Ministerului Justitiei. Din cei sapte judecatori au mai ramas insa sase, Codrin Miron retragandu-se din cursa, informeaza Agerpres.
10.06.2013 | Rodica BULIGA
Augustin Zegrean, reales presedinte al CCR pentru inca trei ani
Judecatorul Augustin Zegrean a fost reales astazi presedinte al Curtii Constitutionale a Romaniei (CCR) pentru un mandat de trei ani. Potrivit unor surse, in favoarea acestuia ar fi votat sapte judecatori.
23.05.2013 | Rodica BULIGA
Noua conducere a Uniunii Nationale a Executorilor Judecatoresti
Uniunea Nationala a Executorilor Judecatoresti (UNEJ) si-a ales noua conducere, in cadrul Congresului al XII-lea, care a avut loc saptamana trecuta la Bucuresti. Astfel, Cristian Mihai Jurchescu este noul presedinte UNEJ.
17.05.2013 | Rodica BULIGA
Procurorul Luminita Palade, cele mai multe voturi pentru un loc in CSM
Procurorul Luminita Palade a obtinut cele mai multe voturi pentru un loc in Consiliul Superior al Magistraturii (CSM), in detrimentul contracandidatei sale Camelia Petrescu, se arata intr-un comunicat al institutiei emis astazi.
06.12.2012 | Daniel DANCEA
Surpriza de proportii la alegerile pentru functia de Decan al Baroului Timis! Favoritul a pierdut. Valeriu Rauta este noul Decan
Adunarea Generala a Avocatilor din Baroul Timis, intrunita, miercuri seara, in sedinta a decis ca Decanul Baroului Timis in urmatorii patru ani sa fie avocatul Valeriu Rauta. Acesta era cotat cu sansa a doua. Cu toate acestea l-a invins pe principalul favorit, Cristian Clipa, cu un scor de 207 la 131.
03.12.2012 | Daniel DANCEA
Situatie fara precedent in ultimii 75 de ani! Avocatii din Baroul Timis, convocati a treia oara pentru alegerea Decanului
Adunarea Generala a avocatilor din Baroul Timis este convocata pentru a treia oara in ultimele trei saptamani. Avocatii sunt chemati sa-si aleaga Decanul, la precedenta intalnire nefiind intrunit cvorumul necesar. Potrivit actualului Decan o astfel de situatie nu s-a mai intalnit din 1937.
22.11.2012 | Daniel DANCEA
Decanul Baroul Timis va fi ales din turul doi. Avocatii Cristian Clipa si Valeriu Rauta au intrat in competitia finala
Adunarea Generala a avocatilor din Baroul Timis, intrunita miercuri, nu a reusit sa stabileasca viitorul Decan al Baroului, astfel ca va avea loc un al doilea tur, in competitia finala intrand avocatii Cristian Clipa si Valeriu Rauta. Turul doi este programat miercuri, 28 noiembrie, de la ora 14.30 la sala Capitol a Filarmonicii Banatul. Potrivit Decanului in functie, o prima concluzie a alegerilor de miercuri este c
21.11.2012 | Daniel DANCEA
Avocatii din Baroul Timis isi aleg Decanul. Adunarea Generala este programata astazi, la ora 14.30, la sala Capitol a Filarmonicii Banatul
Avocatii din Baroul Timis sunt chemati astazi, 21 noiembrie, de la ora 14.30, la sala Cinema Capitol a Filarmonicii Banatul pentru Adunarea Generala, ocazie cu care vor fi desemnați Decanul pentru urmatorii patru ani, Consiliul Filialei Timis a C.A.A. si membrii Consiliului Baroului. In situația in care nu se intruneste cvorumul necesar, sedinta va fi reluata saptamana viitoare.
19.11.2012 | Daniel DANCEA
Avocatul Calin Bot: Voi milita pentru emiterea cardurilor europene de avocat
Adunarea Generala a Avocatilor din Baroul Timis este programata, miercuri, 21 noiembrie, la Filarmonica Banatul din Timisoara. Cu aceasta ocazie vor avea loc si alegerile pentru functia de Decan al Baroului Timis in urmatorii patru ani. Avocatura.com vi-i prezinta candidatii care au facut un mimin efort de a-si prezenta programul de management. Unul dintre ei este Calin Bot.
19.11.2012 | Daniel DANCEA
Avocatul Valeriu Rauta propune infiintarea unei case de credit si ajutor reciproc pentru avocati
Adunarea Generala a Avocatilor din Baroul Timis este programata, miercuri, 21 noiembrie, la Filarmonica Banatul din Timisoara. Cu aceasta ocazie vor avea loc si alegerile pentru functia de Decan al Baroului Timis in urmatorii patru ani. Avocatura.com vi-i prezinta candidatii care au facut un mimin efort de a-si prezenta programul de management. Unul dintre ei este Valeriu Rauta.
Pagina: 1 2 3 4 5 6

RECOMANDĂRI
Avocat
Manuela Iurascu
Avocat
Ciprian-Andrei Motorga
Avocat
Gelu Gabriel Puscas
Avocat
Gabriel Grigoras

Contacte

Bd. Primaverii nr. 57, Sector 1, București

0743.087.930

office@avocatura.com

Urmărește-ne în social media

Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC ADVO VALUE SRL.
Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor.

Termeni și Condiții Politica de confidențialitate Politica Cookies © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2021