Advo+
Avocatura.com - Consultanță juridica online
Consultanță juridică
Alegeri
27.04.2015 | Teodor BURNAR
Soția te înșală cu un avocat? www.coltucdecan.com
Avocatura.com vă oferă programul celui mai spectaculos - și ubicuu - candidat pe care l-a dat și îl va da vreodată, poate, pământul românesc. Ape vor seca în albie, şi peste locul îngropării sale va răsări hotel sau sediu de Barou, şi câte o stea va veşteji pe cer în depărtări, până când acest pământ să-şi strângă toate sevele şi să le ridice în ţeava subţire a altui troll de tăria
20.04.2015 | Avocatura.com
Avocatura, frăția masonilor și a spionilor? Gh. Piperea: "Dacă speța e importantă pentru serviciile secrete, ajunge unde trebuie, ca soluția să fie cum trebuie. Dacă e importantă pentru masonerie, la fel"
Celebrul avocat Gheorghe Piperea a combătut, în stilul care îl caracterizează, candidaturile la diverse funcții de conducere ale avocaților care ar fi ofițeri acoperiți sau ar întreține relații cu serviciile secrete, respectiv lojele masonice, având astfel un ascendent asupra competitorilor și hotărând destinele avocaturii.
28.01.2015 | Crina DOBOCAN
Cum poți să devii Decan sau membru în Consiliul Baroului, și de ce calități ai nevoie. Avocatura.com te învață
Pe 7 mai 2015, maeștrii barei din Bihor își vor alege Decanul, Consiliul Baroului, Comisia de cenzori și Comisia de disciplină. Data alegerilor pentru structura de conducere a Baroului a fost stabilită în ultima ședință de Consiliul Baroului Bihor. Tot atunci a fost adoptat și Regulamentul pentru desfășurarea adunării generale extraordinare de alegere a organelor de conducere ale Baroului Bihor. Actul n
30.10.2014 | Nicoleta CRISTEA
Tribunalul Vrancea: Tragerea la sorţi informatizată a preşedinţilor şi vicepreşedinţilor secţiilor de votare a stârnit controverse
Anul acesta, Tribunalul Vrancea a optat pentru o modalitate mult mai rapidă de desemnare a preşedinţilor şi vicepreşedinţilor secţiilor de votare din judeţ: tragere la sorţi în sistem informatic. Programul, dezvoltat şi implementat de ceva timp la Gorj, nu a fost însă lipsit de controverse în Vrancea. După desemnarea şefilor din secţii, preşedinţii ACL Vrancea au semnalat nereguli vizavi de faptul
01.09.2014 | Nicoleta CRISTEA
Avocatul-deputat Alina Gorghiu considera votul prin corespondenta un drept constitutional
Posibilitatea de a vota prin corespondenta este analizata din nou, in prag de alegeri prezidentiale. Sau cel putin asa se preconizeaza: ca sesiunea parlamentara va include in agenda si legea votului prin corespondenta, catalogat de avocata Alina Gorghiu, deputat, ca fiind un drept constitutional. Proiectul de lege in acest sens nu mai constituie o noutate pentru nimeni, discutii pe marginea acestui subiect fiind purt
24.03.2014 | Nicoleta CRISTEA
Presedintele Tribunalului Vrancea va stabili componenta BEJ din judet
Astazi se va stabili compenenta Biroului electoral judetean Vrancea pentru alegerile din 25 mai, desemnarea membrilor urmand a se face in sedinta publica, de catre presedintele tribunalului, judecatorul Costica Dita, prin tragere la sorti, pe functii, dintre judecatorii in exercitiu ai instantei. Potrivit structurii organizatorice a instantei, in cadrul Tribunalului Vrancea sunt 23 de judecatori in functie, in timp c
18.03.2014 | Rodica BULIGA
Avocatii clujeni si-au ales noua conducere a Baroului
Baroul Cluj a dat publicitatii un anunt referitor la rezultatele alegerilor pentru Organele de Conducere ale Baroului Cluj si Filialei Cluj a Casei de Asigurari a Avocatilor din Romania.
26.02.2014 | Rodica BULIGA
Patru judecatori, printre care si presedintele UNJR, candidati pentru functia de membru CSM
Patru judecatori, printre care si presedintele Uniunii Nationale a Judecatorilor din Romania (UNJR), Natalia Roman, si-au depus candidatura pentru functia de membru al Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) din partea tribunalelor. Postul pentru care cei patru candideaza a ramas liber ca urmare a plecarii judecatorului Adrian Neacsu, in prezent avocat.
09.01.2014 | Nicoleta CRISTEA
Judecator Mariana Sandina Croitoru, vicepresedinte al AMR: "Il vom sustine pe dl Norel Popescu la CSM"
Judecatorul Mariana Sandina Croitoru, vicepresedinte in cadrul Asociatiei Magistratilor din Romania, spune ca interimatul pe care il asigura in acest moment in conducerea CSM magistratul Norel Popescu este o decizie salutara. De altfel, interimatul ca reprezentant al tribunalelor in Consiliul Superior al Magistraturii are sanse sa se transforme intr-o functie permanenta, intrucat in acest moment judecatorul Popescu a
09.01.2014 | Rodica BULIGA
Baroul Mures convoaca Adunarea Generala extraordinara electiva
Baroul Mures a dat publicitatii un comunicat privind convocarea Adunarii Generale extraordinare elective a avocatilor Baroului.
06.01.2014 | Rodica BULIGA
Gheorghe Muscalu, ales vicepresedinte al CSM
Procurorul Gheorghe Muscalu a fost ales vicepresedinte al Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), dupa ce a obtinut zece voturi "pentru", in defavoarea contracandidatului Bogdan Gabor.
06.01.2014 | Rodica BULIGA
Adrian Bordea este noul presedinte al CSM
Judecatorul Adrian Bordea a fost ales in sedinta de astazi in functia de presedinte al Consiliului Superior al Magistraturii (CSM). Judecatorul a fost ales cu 14 voturi pentru, trei impotriva si o abtinere, informeaza Agerpres.
06.01.2014 | Rodica BULIGA
Procurorii Gheorghe Muscalu si Bogdan Gabor si-au depus candidatura pentru functia de vicepresedinte CSM
Procurorii Gheorghe Muscalu si Bogdan Gabor, membrii alesi ai CSM, si-au depus oficial candidatura pentru functia de vicepresedinte al Consiliului Superior al Magistraturii. Proiectele de management ale celor doi procurori care candideaza pentru functia de vicepresedinte al Consiliului au fost publicate luni dimineata pe site-ul CSM.
06.01.2014 | Rodica BULIGA
Proiectul de management al judecatorului Adrian Bordea pentru sefia CSM
Judecatorul Adrian Bordea, actual vicepresedinte al CSM, si-a depus oficial candidatura pentru functia de presedinte al Consiliului Superior al Magistraturii, care va fi ales in sedinta de astazi a plenului.
06.01.2014 | Rodica BULIGA
CSM isi alege noua conducere. Judecatorul Adrian Bordea, candidat la functia de presedinte
Plenul Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) se reuneste astazi pentru a alege noul presedinte si noul vicepresedinte care vor conduce institutia in anul 2014. Judecatorul Adrian Bordea, actualul vicepresedinte al CSM, va candida la functia de presedinte al CSM, au declarat surse judiciare, citate de Agerpres.
Pagina: 1 2 3 4 5 6

RECOMANDĂRI
Avocat
Razvan Vasiliu
Avocat
Gelu Gabriel Puscas
Avocat
Corina Radu
Avocat
Gabriel Grigoras

Contacte

Bd. Primaverii nr. 57, Sector 1, București

0743.087.930

office@avocatura.com

Urmărește-ne în social media

Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC ADVO VALUE SRL.
Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor.

Termeni și Condiții Politica de confidențialitate Politica Cookies © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2021