Advo+
Avocatura.com - Consultanță juridica online
Consultanță juridică
Analiză
05.09.2011 | Avocatura.com
Profitul notarilor, aproape inexistent
Mai putine tranzactii imobiliare, taxe reduse si costuri mari. Acestea sunt cele trei mari probleme cu care s-au confruntat notarii publici, in ultimii doi ani. Dumitru Viorel Manescu, presedintele Uniunii Nationale a Notarilor Publici din Romania (UNNPR), a facut o scurta caracterizare a acestei piete, pentru Capital.ro.
24.06.2011 | Prof. univ. dr. Verginia Vedinas
Boc intr-o pozitie delicata: Prim-ministrul nu poate avea calitatea de ministru interimar
Calitatea de ministru-interimar o poate avea oricare alt membru al Guvernului, cu exceptia primului-ministru. Este inacceptabil, prin prisma logicii juridice, dar si al unor exigente de natura morala, sa se considere ca o persoana poate, in acelasi timp, sa detina doua functii: una prin care sa realizeze o activitate si a doua prin care sa coordoneze, ca sef al organului colegial, prima activitate.
31.05.2011 | Florin COJOCARU
Codul Fiscal, rescris si dupa recomandarile consultantilor
Autoritatile le-au solicitat, in premiera, consultantilor fiscali si avocatilor de business opinia privind normele metodologice de rescriere a Codului Fiscal. Reprezentantii din domeniu spun ca e un semnal pozitiv si asteapta ca Ministerul Finantelor Publice (MFP) sa tina seama de solicitarile lor.
12.05.2011 | Avocatura.com
Cat costa o casa in cele mai importante orase din tara. Vezi cu cat au scazut preturile
Preturile caselor si vilelor au continuat sa scada in primul trimestru atat in Bucuresti, cat si in alte orase din tara, cea mai mare reducere, de 7,2%, fiind in Constanta, iar Brasovul a fost singurul care a inregistrat crestere.
09.05.2011 | Avocatura.com
Deloitte: Deciziile emise de autoritatile vamale se suspenda obligatoriu cand exista temerea unui prejudiciu irecuperabil
Aplicarea deciziilor emise de autoritațile vamale se suspenda obligatoriu atunci cand exista temerea unui prejudiciu irecuperabil sau atunci cand exista motive intemeiate sa se creada ca decizia contestata nu este in sprijinul legislației vamale, avertizeaza consultanții Deloitte Tax.
18.04.2011 | Avocatura.com
Comunicat de presa post conferinta `Disputa cu bancile in 2011. Care este realitatea?`
Au sanse reale cei care se lupta cu bancile in 2011? Cum se apara bancile impotriva acestor cereri? Care a fost atitudinea instantelor fata de cererile in cauza? Sunt cateva dintre intrebarile la care s-a incercat un raspuns in cadrul conferintei "Disputa bancilor in 2011. Care este realitatea?".
13.04.2011 | Suzana Dobre
Justitia pleaca la Cruciada. Contra cui?
Legislativul a decis, anul trecut, recalcularea pensiilor acordate unor categorii anume (din aviatie, justitie a
Pagina: 1 . . . 28 29 30 31 32

RECOMANDĂRI
Avocat
Mihaela Dobre
Avocat
Corina Radu
Avocat
Carmen Nemes
Avocat
Manuela Iurascu

Contacte

Bd. Primaverii nr. 57, Sector 1, București

0743.087.930

office@avocatura.com

Urmărește-ne în social media

Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC ADVO VALUE SRL.
Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor.

Termeni și Condiții Politica de confidențialitate Politica Cookies © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2021