Advo+
Avocatura.com - Consultanță juridica online
Consultanță juridică
Cariere
11.05.2017 | Avocatura.com
SCPA "JERCAN GHEORGHE VLAD & ASOCIAŢII" recrutează avocat definitiv în Bucureşti
Casa de Avocatură "JGV și Asociații" este specializată în Dreptul asigurărilor, fiind cotată ca cea mai activă societate în domeniu. Pe lângă sediul central din București are deschise cinci birouri teritoriale în Timișoara, Craiova, Cluj, Galați și Bacău. Vedeți care sunt condițiile ce trebuie îndeplinite de către cei care aplică la postul disponibil în cadrul firmei.
05.05.2017 | Avocatura.com
Olteanu şi Asociaţii recrutează avocaţi colaboratori cu experienţă de minim 5 ani pentru departamentul de consultanţă
Societatea de avocatură Olteanu şi Asociaţii recrutează avocat cu experienţă de minim 5 ani pentru poziţia de colaborator al departamentului de consultanţă.
19.04.2017 | Avocatura.com
SCPA "JERCAN GHEORGHE VLAD & ASOCIAŢII" caută avocat definitiv în Cluj
Casa de Avocatură "JGV și Asociații" este specializată în Dreptul asigurărilor, fiind cotată ca cea mai activă societate în domeniu. Pe lângă sediul central din București, are deschise cinci birouri teritoriale în Timișoara, Craiova, Cluj, Galați și Bacău. Vedeți care sunt condițiile ce trebuie îndeplinite de către cei care aplică la postul disponibil în cadrul firmei.
10.04.2017 | Avocatura.com
CSM selectează 3 experți (judecători, procurori cadre didactice universitare și alți profesioniști) specializați în domeniul comunicării
Consiliul Superior al Magistraturii, în calitate de Beneficiar (Agenție Executivă, și Institutul Național al Magistraturii, în calitate de Partener beneficiar de proiect, anunță lansarea procedurii pentru selecția a 3 experți (judecători, procurori cadre didactice universitare și alți profesioniști specializați în domeniul comunicării) specializați în domeniul comunicării în vederea participării
07.04.2017 | Avocatura.com
SCPA "JERCAN GHEORGHE VLAD & ASOCIAŢII" recrutează avocat definitiv în Bucureşti
Casa de Avocatură "JGV și Asociații" este specializată în Dreptul asigurărilor, fiind cotată ca cea mai activă societate în domeniu. Pe lângă sediul central din București, are deschise cinci birouri teritoriale în Timișoara, Craiova, Cluj, Galați și Bacău. Vedeți care sunt condițiile ce trebuie îndeplinite de către cei care aplică la postul disponibil în cadrul firmei.
06.04.2017 | Avocatura.com
INM selectează magistrați specializați în Penal pentru un seminar ce va avea loc în Germania
Rețeaua Europeană de Formare Judiciară (EJTN) și CEPOL (European Union Agency for Law Enforcement Training) organizează seminarul "CEPOL-EJTN Traning on Joint Investigations Teams - Western Balkans". Evenimentul va avea loc în perioada 5 - 7 iulie, în Trier, Germania. Termenul limită de înscriere este 12 aprilie.
05.04.2017 | Avocatura.com
Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor recrutează consilieri juridici
Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor organizează un concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiilor publice de execuție vacante de Consilier juridic I asistent - Serviciul Juridic și Consilier juridic I principal - Serviciul Juridic.
31.03.2017 | Avocatura.com
SOCIETATE DE AVOCATURĂ recrutează SECRETARĂ
Societate de avocatură, cu vastă experiență pe piață, recrutează secretară. Persoanele interesate trebuie să fie (foarte) organizate, serioase, trebuie să știe să comunice conversațional în limba engleză, baza de clienți a casei conținând investitori străini, persoane juridice. Societatea garantează un mediu de lucru plăcut și constructiv.
24.03.2017 | Avocatura.com
CEDO și EJTN recrutează magistrați și formatori INM pentru seminarul "EJTN-ECtHR Training on Human Rights for EU Judicial Trainers" de la Strasbourg
Rețeaua Europeană de Formare Judiciară (EJTN) și Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO), în colaborare cu Institutul Național al Magistraturii, selectează judecători, procurori și formatori INM pentru seminarul "EJTN-ECtHR Training on Human Rights for EU Judicial Trainers", ce va avea loc la Strasbourg, în perioada 13 - 14 iunie. Termenul limită de înscriere este 4 aprilie.
23.03.2017 | Avocatura.com
Agenția Națională a Funcționarilor Publici recrutează consilieri juridici
Agenția Națională a Funcționarilor Publici organizează un concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiilor publice de execuţie vacante de consilier juridic, clasa I, grad profesional debutant şi consilier juridic, clasa I, grad profesional asistent - Serviciul Dezvoltare şi Reglementare din cadrul Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici.
22.03.2017 | Avocatura.com
Motorga, Cănureci & Asociații recrutează avocați definitivi
Societatea de avocatură "Motorga, Cănureci & Asociații" recrutează avocaţi cu experienţă în Drept civil, Comercial, Procedură civilă și Contencios administrativ.
15.03.2017 | Avocatura.com
INM selectează magistrați pentru seminarul "Judging in Europe - A comparison of professional practices" care va avea loc la Paris în perioada 6 - 9 iunie
Organizarea instanţelor, regulile procedurale, implementarea politicii publice, rolul curţilor supreme, gestionarea disputelor de Dreptul familiei sau importanţa acordată victimelor sunt câteva probleme pe care schimbul de experienţă le oferă spre reflecţie şi îmbunătăţirea tuturor sistemelor de justiţie. Această sesiune de formare pentru judecători şi procurori din statele Europei şi din alte stat
09.03.2017 | Avocatura.com
EMEA Conferences organizează un eveniment despre excluderea ofertanților în proceduri de achiziții publice în data de 11 aprilie
În data de 11 aprilie, la București, va avea loc o nouă conferință organizată de EMEA Conferences. În cadrul evenimentului experții europeni vor discuta despre excluderea ofertanților în proceduri de achiziții publice. De asemenea, pe plan internațional vor explica riscurile practice de excludere a ofertanților în procedurile de achiziție publică, în special în cazul încălcării legislației concu
07.03.2017 | Avocatura.com
WANTED: 10 experți specializați în domeniul Dreptului Civil și Dreptului procesual Civil în cadrul proiectului "Asistență pentru consolidarea capacității instituționale în domeniul formării judecătorilor și procurorilor pentru aplicarea noilor legi"
Consiliul Superior al Magistraturii, în calitate de Agenție Executivă și Institutul Național al Magistraturii, în calitate de Partener beneficiar de proiect, anunță lansarea procedurii pentru selecția a 10 experți (judecători, cadre didactice universitare, avocați și executori judecătorești) specializați în domeniul Dreptului civil și Dreptului procesual civil, în vederea participării acestora ca
02.03.2017 | Avocatura.com
Consiliul Județean Ilfov scoate la concurs 5 posturi de CONSILIER JURIDIC
Consiliul Judeţean Ilfov organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor publice de execuție vacante. Anunțul a fost publicat la data de 28 februarie, iar dosarele pot fi depuse în termen de 20 de zile.
Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 . . . 32

RECOMANDĂRI
Avocat
Carmen Nemes
Avocat
Mihai Deleanu
Avocat
Mihaela Dobre
Avocat
Gelu Gabriel Puscas

Contacte

Bd. Primaverii nr. 57, Sector 1, București

0743.087.930

office@avocatura.com

Urmărește-ne în social media

Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC ADVO VALUE SRL.
Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor.

Termeni și Condiții Politica de confidențialitate Politica Cookies © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2020