Advo+
Avocatura.com - Consultanță juridica online
Consultanță juridică
Cariere
26.05.2017 | Avocatura.com
STAGII DE PRACTICĂ - INM organizează pentru magistrații în Drept civil / comercial și Drept penal stagii de practică în perioada noiembrie - decembrie
INM, împreună cu Fundația Germană pentru Cooperare Juridică Internațională, organizează stagii de practică pentru judecătorii în domeniul Dreptului civil / comercial. De asemenea, va exista și un stagiu multilateral de pregătire pentru judecătorii și procurorii în domeniul Dreptului penal. Perioada de desfășurare a stagiului este 21 noiembrie și 8 decembrie și va avea loc în Germania.
25.05.2017 | Avocatura.com
"Schimburi specializate" - INM organizează un program de schimb de magistrați între statele europene
Institutul Național al Magistraturii organizează, împreună cu European Judicial Training Network - Rețeaua Europeană de Formare Judiciară (în continuare, EJTN), un program de schimb de magistrați între statele europene. Prin intermediul acestui program se urmărește dezvoltarea unor schimburi pentru judecătorii / procurorii care își desfășoară activitatea în unul dintre următoarele domenii: Dreptul
22.05.2017 | Avocatura.com
85 de candidați admiși la concursul de admitere directă în magistratură
Deși au fost scoase la concurs 128 de posturi de magistrat, din care 85 de judecător și 43 de procuror, doar 85 de locuri au fost ocupate. Concursul de admitere directă în magistratură se adresează persoanelor cu cel puțin 5 ani experiență în alte profesii juridice. Candidații mai trebuie să treacă de evaluarea psihologică și verificarea condiției de bună reputație.
16.05.2017 | Avocatura.com
Curtea de Apel București organizează un concurs pentru ocuparea a 25 de posturi de grefier
Curtea de Apel București organizează, în condițiile legii, în zilele de 26 iunie, ora 10:00 (proba practică) și 29 iunie, ora 16:00 (proba scrisă), un concurs pentru ocuparea posturilor vacante de grefier. Examinarea candidaților se face prin susținerea unei probe practice eliminatorii de verificare a cunoștințelor de operare pe calculator și a unei probe scrise, cu subiecte distinse.
11.05.2017 | Avocatura.com
SCPA "JERCAN GHEORGHE VLAD & ASOCIAŢII" recrutează avocat definitiv în Bucureşti
Casa de Avocatură "JGV și Asociații" este specializată în Dreptul asigurărilor, fiind cotată ca cea mai activă societate în domeniu. Pe lângă sediul central din București are deschise cinci birouri teritoriale în Timișoara, Craiova, Cluj, Galați și Bacău. Vedeți care sunt condițiile ce trebuie îndeplinite de către cei care aplică la postul disponibil în cadrul firmei.
05.05.2017 | Avocatura.com
Olteanu şi Asociaţii recrutează avocaţi colaboratori cu experienţă de minim 5 ani pentru departamentul de consultanţă
Societatea de avocatură Olteanu şi Asociaţii recrutează avocat cu experienţă de minim 5 ani pentru poziţia de colaborator al departamentului de consultanţă.
19.04.2017 | Avocatura.com
SCPA "JERCAN GHEORGHE VLAD & ASOCIAŢII" caută avocat definitiv în Cluj
Casa de Avocatură "JGV și Asociații" este specializată în Dreptul asigurărilor, fiind cotată ca cea mai activă societate în domeniu. Pe lângă sediul central din București, are deschise cinci birouri teritoriale în Timișoara, Craiova, Cluj, Galați și Bacău. Vedeți care sunt condițiile ce trebuie îndeplinite de către cei care aplică la postul disponibil în cadrul firmei.
10.04.2017 | Avocatura.com
CSM selectează 3 experți (judecători, procurori cadre didactice universitare și alți profesioniști) specializați în domeniul comunicării
Consiliul Superior al Magistraturii, în calitate de Beneficiar (Agenție Executivă, și Institutul Național al Magistraturii, în calitate de Partener beneficiar de proiect, anunță lansarea procedurii pentru selecția a 3 experți (judecători, procurori cadre didactice universitare și alți profesioniști specializați în domeniul comunicării) specializați în domeniul comunicării în vederea participării
07.04.2017 | Avocatura.com
SCPA "JERCAN GHEORGHE VLAD & ASOCIAŢII" recrutează avocat definitiv în Bucureşti
Casa de Avocatură "JGV și Asociații" este specializată în Dreptul asigurărilor, fiind cotată ca cea mai activă societate în domeniu. Pe lângă sediul central din București, are deschise cinci birouri teritoriale în Timișoara, Craiova, Cluj, Galați și Bacău. Vedeți care sunt condițiile ce trebuie îndeplinite de către cei care aplică la postul disponibil în cadrul firmei.
06.04.2017 | Avocatura.com
INM selectează magistrați specializați în Penal pentru un seminar ce va avea loc în Germania
Rețeaua Europeană de Formare Judiciară (EJTN) și CEPOL (European Union Agency for Law Enforcement Training) organizează seminarul "CEPOL-EJTN Traning on Joint Investigations Teams - Western Balkans". Evenimentul va avea loc în perioada 5 - 7 iulie, în Trier, Germania. Termenul limită de înscriere este 12 aprilie.
05.04.2017 | Avocatura.com
Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor recrutează consilieri juridici
Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor organizează un concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiilor publice de execuție vacante de Consilier juridic I asistent - Serviciul Juridic și Consilier juridic I principal - Serviciul Juridic.
31.03.2017 | Avocatura.com
SOCIETATE DE AVOCATURĂ recrutează SECRETARĂ
Societate de avocatură, cu vastă experiență pe piață, recrutează secretară. Persoanele interesate trebuie să fie (foarte) organizate, serioase, trebuie să știe să comunice conversațional în limba engleză, baza de clienți a casei conținând investitori străini, persoane juridice. Societatea garantează un mediu de lucru plăcut și constructiv.
24.03.2017 | Avocatura.com
CEDO și EJTN recrutează magistrați și formatori INM pentru seminarul "EJTN-ECtHR Training on Human Rights for EU Judicial Trainers" de la Strasbourg
Rețeaua Europeană de Formare Judiciară (EJTN) și Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO), în colaborare cu Institutul Național al Magistraturii, selectează judecători, procurori și formatori INM pentru seminarul "EJTN-ECtHR Training on Human Rights for EU Judicial Trainers", ce va avea loc la Strasbourg, în perioada 13 - 14 iunie. Termenul limită de înscriere este 4 aprilie.
23.03.2017 | Avocatura.com
Agenția Națională a Funcționarilor Publici recrutează consilieri juridici
Agenția Națională a Funcționarilor Publici organizează un concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiilor publice de execuţie vacante de consilier juridic, clasa I, grad profesional debutant şi consilier juridic, clasa I, grad profesional asistent - Serviciul Dezvoltare şi Reglementare din cadrul Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici.
22.03.2017 | Avocatura.com
Motorga, Cănureci & Asociații recrutează avocați definitivi
Societatea de avocatură "Motorga, Cănureci & Asociații" recrutează avocaţi cu experienţă în Drept civil, Comercial, Procedură civilă și Contencios administrativ.
Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 . . . 33

RECOMANDĂRI
Avocat
Ciprian-Andrei Motorga
Avocat
Carmen Nemes
Avocat
Mihaela Dobre
Avocat
Corina Radu

Contacte

Bd. Primaverii nr. 57, Sector 1, București

0743.087.930

office@avocatura.com

Urmărește-ne în social media

Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC ADVO VALUE SRL.
Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor.

Termeni și Condiții Politica de confidențialitate Politica Cookies © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2021