Advo+
Avocatura.com - Consultanță juridica online
Consultanță juridică
Cariere
21.09.2017 | Avocatura.com
SCPA "JERCAN GHEORGHE VLAD & ASOCIAŢII" recrutează avocat definitiv în Bacău
Casa de Avocatură "JGV și Asociații" este specializată în Dreptul asigurărilor, fiind cotată ca cea mai activă societate în domeniu. Pe lângă sediul central din București, are deschise cinci birouri teritoriale în Timișoara, Craiova, Cluj, Galați și Bacău. Vedeți care sunt condițiile ce trebuie îndeplinite de către cei care aplică la postul disponibil în cadrul firmei din Bacău!
20.09.2017 | Avocatura.com
Multinational company from highly regulated industry is looking for in-house Legal Counsel to join Bucharest team!
You will be part of a multidisciplinary and sophisticated team, within a constantly growing company, in a very dynamic industry.
13.09.2017 | Avocatura.com
Kovesi caută 6 procurori
DNA a scos la concurs 6 posturi de procurori, în cadrul structurii centrale - Secția judiciară penală. Motivul pentru care instituția are nevoie de forță de muncă este datorată demisionării mai multor procurori. Termenul limită de depunere al dosarelor este 15 septembrie. Grăbiți-vă!
12.09.2017 | Avocatura.com
CSM și INM selectează un judecător pentru revizuirea Ghidului practic privind modele de cereri pentru justițiabili în materie penală corespunzătoare noilor coduri
CSM, în calitate de Beneficiar (Agenție Executivă), și INM, în calitate de Partener beneficiar de proiect, anunță lansarea procedurii pentru selecția unui expert (judecător) specializat în domeniile Drept penal și Drept procesual penal.
06.09.2017 | Avocatura.com
CSM - Funcții de conducere vacante
Consiliul Superior al Magistraturii a publicat funcțiile de conducere vacante și ce urmează a se vacanta în următoarele 90 de zile.
04.08.2017 | Avocatura.com
Primăria Capitalei angajează consilieri juridici
Primăria Municipiului București organizează concurs pentru ocuparea unor posturi vacante (funcții publice) din cadrul Direcției Juridic de la Serviciul Legislație, Biroul Analiză și Soluționare Petiții Legile Proprietății și Serviciul Evidență Analiză, Soluționare și Gestiune Notificări Legea nr. 10/2001.
03.08.2017 | Avocatura.com
INTERNSHIP LA GUVERNUL ROMÂNIEI - Ministerul Justiției a primit 30 de tineri "oaspeți" însetați de justiție
Ministerul Justiţiei a primit, miercuri, 2 august, vizita a 30 de studenţi şi proaspăt absolvenţi care fac parte din Programul oficial de Internship al Guvernului României. Se pare că tinerii au fost foarte interesați să afle despre modul în care ar putea să devină angajați permanenți în cadrul Ministerului după finalizarea internshipului.
01.08.2017 | Avocatura.com
INM selectează magistrați pentru seminarul "Terrorism and fundamental rights: the trial and sentencing" ce va avea loc la Sofia
În cadrul seminarului vor fi abordate teme precum judecarea suspecţilor de savarşirea infracţiunilor de terorism în lumina jurisprudenţei CEDO, procesul echitabil, opinia publică şi acuzarea în cazurile de terorism, Este posibilă garantarea tuturor drepturilor apărării în procesele legate de terorirm? Ghidurile comisiei europene cu privire la prizionierii radicalizaţi. Seminarul va vaea loc în perioada
27.07.2017 | Avocatura.com
INM selectează judecători pentru seminarul "Civil Law Sub-Working Group - European Civil procedures in Family Law matters" ce va avea loc la Bruxelles
Rețeaua Europeană de Formare Judiciară (EJTN) organizează un seminar ce face parte din seria de activități ale Subgrupului de lucru "Civil˝. "Civil Law Sub-Working Group - European Civil procedures in Family Law matters" va avea loc în perioada 4 - 5 decembrie la Bruxelles. Acest seminar se adresează doar judecătorilor.
14.07.2017 | Alexandra POPA
Ministerul Justiției organizează un concurs pentru ocuparea posturilor de execuție vacante de personal de specialitate juridică asimiliat judecătorilor și procurorilor
În perioada iulie - octombrie, Ministerul Justiției organizează un concurs pentru ocuparea posturilor de execuție vacanate de personal de specialitate juridică asimilat judecătorilor și procurorilor, în cadrul Ministerului de Justiție și în cadrul Institutului Național de Criminologie. Numărul de posturi vacante este 32.
12.07.2017 | Avocatura.com
4 profesii în care înveți cel mai bine ca JUNIOR
Nu mai este nicio supriză pentru nimeni faptul că ceea ce ai studiat în facultate nu prea te ajută odată ajuns în practică. Cu toate acestea, avocatura se numără printre profesiile în care Juniorii învață cel mai mult, alături de jurnaliști, PR-iști și programatori. Așadar, nu trebuie să vă mai temeți de condiția experienței cerută de către mulți angajatori.
10.07.2017 | Alexandra POPA
INM selectează magistrați pentru seminarul "Convenţia privind Drepturile Persoanelor cu Dizabilităţi și a legislației UE relevante în domeniu" ce va avea loc în Praga, Cehia
Obiectivul acestei acțiuni de formare este acela de a furniza participanților cunoștințele necesare în vederea aplicării Convenţiei privind Drepturile Persoanelor cu Dizabilităţi și a legislației UE relevante în domeniu. Această acțiune de formare face parte dintr-o serie de seminarii în domeniul drepturilor persoanelor cu dizabilități, organizate în cadrul Programului 2014 - 2020 - Drepturi, egalit
06.07.2017 | Avocatura.com
Internship la EDITURA C.H. BECK
Ești student în anul III la Facultatea de Drept? Ești dispus să faci cunoștință cu activitatea din cadrul editurii pe timpul verii? Îți dorești să te implici în munca de publicare a unei cărți și a altor aspecte editoriale? Ești dispus să aloci între 6-8 ore pe zi, timp în care te vei familiariza cu munca din departamentele editurii?
04.07.2017 | Avocatura.com
Agenția Domeniilor Statului din București angajează consilier juridic
Agenția Domeniilor Statului din București organizează un concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor de consilier juridic și expert IA. Proba scrisă a concursului va avea loc în data de 27 iulie, iar în data de 2 august va avea loc proba interviului.
31.05.2017 | Avocatura.com
"BRAŞOVEANU CERNAT & ASOCIAŢII" recrutează avocat definitiv în Bucureşti
"BRAŞOVEANU CERNAT & ASOCIAŢII" recrutează un avocat definitiv cu experienţă de minim 3 ani în profesie pentru proiecte de consultanţă în domeniile Corporate, Fuziuni si Achiziţii, Comercial contractual, Contencios administrativ, Imobiliar şi Concurenţă.
Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 . . . 33

RECOMANDĂRI
Avocat
Corina Radu
Avocat
Gelu Gabriel Puscas
Avocat
Gabriel Grigoras
Avocat
Valentin Epure

Contacte

Bd. Primaverii nr. 57, Sector 1, București

0743.087.930

office@avocatura.com

Urmărește-ne în social media

Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC ADVO VALUE SRL.
Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor.

Termeni și Condiții Politica de confidențialitate Politica Cookies © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2021