Advo+
Avocatura.com - Consultanță juridica online
Consultanță juridică
Cariere
14.07.2011 | Vlad MITU
Judecatorul craiovean Dan Spanu, desemnat presedinte interimar al Asociatiei Magistratilor din Romania
Judecatorul de la Curtea de Apel Craiova, Dan Spanu, a fost desemnat presedinte interimar al Asociatiei Magistratilor din Romania (AMR), dupa ce Mona Pivniceru a devenit incompatibila odata cu alegerea ei in Consiliu Superior al Magistraturii.
12.07.2011 | Avocatura.com
Schoenherr: Venituri in crestere la jumatatea anului, tarifele orare raman in plaja 170-380 euro
Biroul local al firmei de avocatura austriece Schoenherr si-a bugetat cresterea in 2011, avansul fiind sustinut de ariile de practica M&A - mai ales in energie -, proiecte si litigii. Onorariile s-au mentinut relativ constante, spun reprezentantii firmei, plaja tarifelor orare fiind cuprinsa intre 170 si 380 de EURO pe ora.
11.07.2011 | Avocatura.com
POP-PEPA: venituri in crestere, proiect de extindere in regiune impreuna cu spaniolii de la Mart
Firma de avocatura POP-PEPA se asteapta la o crestere a incasarilor anul acesta, in special din proiecte derulate in domeniile Energie, Fuziuni si Achizitii, Bancar, Achizitii Publice, Litigii. In noiembrie 2010 POP PEPA s-a asociat cu Mart
01.07.2011 | Avocatura.com
Deloitte Europa Centrala, firma de consultanța fiscala a anului
Firmele membre Deloitte au primit la Londra, la 18 mai, 12 dintre cele 70 de premii acordate de International Tax Review (ITR) in cadrul galei europene dedicate echipelor de consultanța in domeniul taxelor directe și indirecte. Deloitte a primit cele mai multe premii dintre toate organizațiile nominalizate in acest an, iar Deloitte Europa Centrala a primit distincția de Firma de Consultanța F
27.06.2011 | Avocatura.com
Plenul CSM a aprobat Statutul personalului de instruire al Scolii Nationale de Grefieri
In sedinta din 6 iunie 2011, Plenul CSM a aprobat Statutul personalului de instruire al SNG si propunerile SNG de modificare si completare a Regulamentului de organizare si functionare a SNG.
27.06.2011 | Avocatura.com
Modificari si completari aduse Statutului profesiei de avocat
Uniunea Nationala a Barourilor din Romania a publicat pe pagina de web a institutiei doua hotarari adoptate de Congresul Avocatilor din 10 a
24.06.2011 | Avocatura.com
Judecatoarea Mona Pivniceru, aleasa in CSM din partea instantei supreme
Judecatoarea Mona Pivniceru a fost desemnata reprezentanta instantei supreme in Consiliul Superior al Magistraturii, aceasta obtinand 49 de voturi la alegerile de vineri, in timp ce contracandidata sa, Gabriela Victoria Barsan, a obtinut 47.
24.06.2011 | Avcatura.com
Judecatorii Curtii de Apel Timisoara au votat-o pe Alina Nicoleta Ghica pentru CSM
Adunarea Generala a Judecatorilor de la Curtea de Apel Timisoara s-a intrunit, vineri, pentru alegerea judecatorului care sa reprezinte curtile de apel in Consiliul Superior al Magistraturii.
20.06.2011 | Avocatura.com
Noi numiri in cadrul PwC Romania
PricewaterhouseCoopers (PwC) Romania are noi lideri ai departamentelor de Audit si de Consultanta pentru Management. Incepand cu 1 iulie, John Webster (FOTO) se va alatura ca Partener in cadrul PwC Romania, preluand pozitia de Lider al Departamentului de Audit pentru Romania, precum si pentru Europa de Sud-Est. Radu Stoicoviciu, Partener, va deveni noul lider al Departamentului de Consultanta pentru
16.06.2011 | Avocatura.com
Institutele de formare a magistratilor, grefierilor, avocatilor, notarilor si executorilor, reunite la CSM
La nivelul Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), s-a creat un grup inter-institutional, care reuneste institutele de formare a magistratilor, grefierilor, avocatilor, notarilor publici si executorilor judecatoresti.
01.06.2011 | Echipa Avocatura.com
Pagina: 1 . . . 28 29 30 31 32 33

RECOMANDĂRI
Avocat
Mihaela Dobre
Avocat
Alina Damian
Avocat
Andreea Miclea
Avocat
Gelu Gabriel Puscas

Contacte

Bd. Primaverii nr. 57, Sector 1, București

0743.087.930

office@avocatura.com

Urmărește-ne în social media

Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC ADVO VALUE SRL.
Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor.

Termeni și Condiții Politica de confidențialitate Politica Cookies © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2021