Advo+
Avocatura.com - Consultanță juridica online
Consultanță juridică
Cariere
27.06.2011 | Avocatura.com
Plenul CSM a aprobat Statutul personalului de instruire al Scolii Nationale de Grefieri
In sedinta din 6 iunie 2011, Plenul CSM a aprobat Statutul personalului de instruire al SNG si propunerile SNG de modificare si completare a Regulamentului de organizare si functionare a SNG.
27.06.2011 | Avocatura.com
Modificari si completari aduse Statutului profesiei de avocat
Uniunea Nationala a Barourilor din Romania a publicat pe pagina de web a institutiei doua hotarari adoptate de Congresul Avocatilor din 10 a
24.06.2011 | Avocatura.com
Judecatoarea Mona Pivniceru, aleasa in CSM din partea instantei supreme
Judecatoarea Mona Pivniceru a fost desemnata reprezentanta instantei supreme in Consiliul Superior al Magistraturii, aceasta obtinand 49 de voturi la alegerile de vineri, in timp ce contracandidata sa, Gabriela Victoria Barsan, a obtinut 47.
24.06.2011 | Avcatura.com
Judecatorii Curtii de Apel Timisoara au votat-o pe Alina Nicoleta Ghica pentru CSM
Adunarea Generala a Judecatorilor de la Curtea de Apel Timisoara s-a intrunit, vineri, pentru alegerea judecatorului care sa reprezinte curtile de apel in Consiliul Superior al Magistraturii.
20.06.2011 | Avocatura.com
Noi numiri in cadrul PwC Romania
PricewaterhouseCoopers (PwC) Romania are noi lideri ai departamentelor de Audit si de Consultanta pentru Management. Incepand cu 1 iulie, John Webster (FOTO) se va alatura ca Partener in cadrul PwC Romania, preluand pozitia de Lider al Departamentului de Audit pentru Romania, precum si pentru Europa de Sud-Est. Radu Stoicoviciu, Partener, va deveni noul lider al Departamentului de Consultanta pentru
16.06.2011 | Avocatura.com
Institutele de formare a magistratilor, grefierilor, avocatilor, notarilor si executorilor, reunite la CSM
La nivelul Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), s-a creat un grup inter-institutional, care reuneste institutele de formare a magistratilor, grefierilor, avocatilor, notarilor publici si executorilor judecatoresti.
01.06.2011 | Echipa Avocatura.com
09.05.2011 |
Musat & Asociatii, castigatoarea trofeului `Romania Law Firm of the Year`
Recunoscuta publicatie Chambers Europe a decernat firmei Musat & Asociatii prestigiosul premiu "Romania Law Firm of the Year", pentru casa de avocatura cu cele mai bune performante pe parcursul anului trecut pe piata locala, in cadrul galei `Chambers Europe Awards for Excellence`. Distinctia se alatura unui alt premiu recent, `National Law Firm of the Year`.
Pagina: 1 . . . 28 29 30 31 32

RECOMANDĂRI
Avocat
Manuela Iurascu
Avocat
Gelu Gabriel Puscas
Avocat
Carmen Nemes
Avocat
Mihaela Dobre

Contacte

Bd. Primaverii nr. 57, Sector 1, București

0743.087.930

office@avocatura.com

Urmărește-ne în social media

Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC ADVO VALUE SRL.
Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor.

Termeni și Condiții Politica de confidențialitate Politica Cookies © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2020