Advo+
Avocatura.com - Consultanță juridica online
Consultanță juridică
Internaţional
28.08.2017 | Avocatura.com
Un român a primit 20.000 de euro după ce a fost făcut hoț și mincinos
"Românii sunt hoți și mincinoși" a fost afirmația care i-a adus unui român suma uriașă de 20.000 de euro. Acesta a dat în judecată firma pentru care lucra în Irlanda și a primit despăgubiri materiale.
25.08.2017 | Avocatura.com
Comisia Europeană, îngrijorată cu privire la modificarea legilor justiţiei din România
Comisia Europeană a cerut Guvernului român să detalieze modificările propuse la legile justiţiei, exprimându-şi îngrijorarea că ar putea fi un pas înapoi în lupta împotriva corupţiei.
22.08.2017 | Avocatura.com
Curtea Supremă din India a interzis divorțul prin repudiere expresă la musulmani
Marți, 22 august, Curtea Supremă din India a interzis divorțul prin repudiere expresă a femeii, autorizat în comunitatea musulmană, un dosar dificil care țintește chiar conceptul de laicitate din această țară.
21.08.2017 | Avocatura.com
12 deținuți au evadat din închisoare cu ajutorul untului de arahide
12 bărbați care erau deținuți într-o închisoare din Statele Unite, Alabama, au reușit să evadeze folosid un aliment banal: untul de arahide. Deși majoritatea mănâncă untul de arahide, se pare că deținuții nu l-au mâncat, ci au acoperit numerele care identificau o ușă spre exterior. Așa au reușit să păcălească un angajat nou al închisorii, care le-a deschis ușa către... libertate.
10.08.2017 | Avocatura.com
Un bărbat riscă pedeapsa cu închisoarea pentru că a înfipt scobitori într-un scaun de autobuz
Un bărbat de 60 de ani bănuit că ar fi înfipt scobitori într-un scaun dintr-un autobuz din Singapore riscă până la doi ani de închisoare dacă este găsit vinovat, potrivit poliției orașului-stat din Asia de Sud-Est.
10.08.2017 | Avocatura.com
Bulgarii au reușit să-i impoziteze pe maneliști. România când o face?
Au la vedere case şi maşini de lux, dar la Fisc declară venituri minime sau deloc. Cântă la nunţi, botezuri şi alte evenimente unde plouă cu bani peste ei, şi nu-i taxează nimeni pentru că nu e nimeni preocupat de asta. Aşa crede analistul financiar Gabriel Biriş. Acesta a povestit cum a reuşit şeful Fiscului de la Sofia să crească gradul de colectare al impozitelor datorate de artişti. Dacă Bulgar
08.08.2017 | Avocatura.com
Bulgaria înființează un tribunal special pentru politicienii corupți. Pe când și-n România unul?
Bulgaria, considerată una dintre cele mai corupte țări din Uniunea Europeană, alături de România, va înființa un tribunal destinat exclusiv judecării cazurilor de mare corupție în care sunt implicați responsabili politici, potrivit dispozițiilor publicate vineri în Monitorul Oficial de la Sofia.
03.08.2017 | Avocatura.com
Pam, pam! - Politicienii s-ar putea să NU mai poată bloca persoane pe Facebook și Twitter
După ce s-a stabilit că rețeaua de socializare Facebook este spațiu public, iată că o nouă veste va da peste cap anumite "reguli" din social media. Astfel, politicienii nu îi vor mai putea bloca în rețelele sociale pe utilizatorii care îi critică sau chiar postează mesaje jignitoare, după cum a decis justiția din SUA.
02.08.2017 | Alexandra POPA
O femeie a fost condamnată la o lună de închisoare pentru sex în afara căsătoriei
O româncă a fost condamnată la o lună de închisoare după ce a întreţinut relaţii sexuale în afara căsătoriei cu un bărbat pe un iaht în Dubai şi a luat pastile pentru întreruperea sarcinii.
01.08.2017 | Avocatura.com
IQ-ul prea mic le-a luat unor părinți copiii minori
IQ-ul sub medie a fost motivul pentru care doi tineri părinți și-au pierdut copiii. Deși aceștia nu le aplicau rele tratamente și nici nu îi neglijau, autoritățile din Oregon au decis ca cei doi copii ai familiei să crească în centrele serviciilor sociale.
31.07.2017 | Avocatura.com
UE a lansat procedura de infringement în cazul Poloniei, din cauza schimbărilor în sistemul judiciar
După cum era de așteptat, Uniunea Europeană a anunţat sâmbătă, 29 iulie, că a lansat procedura de încălcare a prevederilor tratatului european împotriva Poloniei, din cauza schimbărilor pe care le aduce puterea de la Varșovia în sistemul judiciar. Măsurile luate de Executivul UE ar putea duce, în cele din urmă, la darea în judecată a Poloniei la Curtea Europeană de Justiţie şi, eventual, la o am
27.07.2017 | Alexandra POPA
Bye-bye UK! Libertatea de circulaţie între UE şi Marea Britanie se va încheia în martie 2019
Din păcate, libertatea de circulaţie a cetăţenilor între statele membre ale Uniunii Europene şi Marea Britanie se va încheia în luna martie a anului 2019 şi va fi instituit un nou sistem pentru imigranţi. Așa că... cei care încă nu au vizitat Marea Britanie ar fi bine să o facă până în anul 2019, altfel vor fi nevoiți să își facă pașaport.
27.07.2017 | Avocatura.com
Premieră istorică la Bruxelles: Comisia Europeană anunță că este pregătită să suspende drepturile de vot ale Poloniei în UE
Comisia Europeană (CE) a avertizat miercuri, 26 iulie, că este "pregătită să declanșeze imediat procedura (prevăzută) de articolul 7" împotriva Poloniei, care poate conduce la suspendarea drepturilor Varșoviei de vot în UE, în cazul revocării judecătorilor Curții Supreme poloneze.
20.07.2017 | Alexandra POPA
Cetățenii expatriați în pericol? Marea Britanie și U.E. nu s-au înțeles în ceea ce privește protejarea drepturilor cetățenilor expatriați
Negociatorul-șef al Uniunii Europene pentru Brexit, Michel Barnier, a declarat joi, 20 iulie, că se menține o "divergență fundamentală" în tratativele cu Marea Britanie referitor la protejarea drepturilor cetățenilor expatriați ieșirea acesteia din Uniune. De asemenea, Barnier a adăugat că sunt necesare și clarificări în ceea ce privește reglementarea aspectelor financiare și cu privire la granița
19.07.2017 | Avocatura.com
Comisia Europeană cere Poloniei să "suspende" noile reforme din justiție
Comisia Europeană (CE) a cerut miercuri guvernului polonez să suspende noile reforme controversate din sistemul său judiciar, întrucât reprezintă "riscuri clare pentru independența justiției" din Polonia.
Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 . . . 17

RECOMANDĂRI
Avocat
Razvan Vasiliu
Avocat
Gabriel Grigoras
Avocat
Valentin Epure
Avocat
Ciprian-Andrei Motorga

Contacte

Bd. Primaverii nr. 57, Sector 1, București

0743.087.930

office@avocatura.com

Urmărește-ne în social media

Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC ADVO VALUE SRL.
Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor.

Termeni și Condiții Politica de confidențialitate Politica Cookies © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2021