Advo+
Avocatura.com - Consultanță juridica online
Consultanță juridică
Noutăţi legislative
23.06.2011 | Cosmina CROITORU
Noi norme UE pentru achizitiile online. Romania are doi ani sa le implementeze
Dreptul la nivel european al consumatorilor de a se razgandi intr-un interval de doua saptamani dupa ce au primit bunul comandat, precum si noile cerinte de informare care sa oblige comerciantii online sa ofere consumatorilor informatii exacte cu privire la pretul total, marfurile comandate si datele de contact ale comerciantului se numara printre beneficiile noilor norme adoptate joi.
14.06.2011 | Avocatura.com
Noi reglementari privind adoptiile internationale, adoptate de Senat
Plenul Senatului a adoptat marti, cu 94 de voturi pentru, 5 impotriva si 4 abtineri proiectul de lege privind regimul juridic al adoptiei si a adus completari inclusiv prevederilor legate de adoptiile internationale. Astfel, adoptia internationala a copilului cu resedinta obisnuita in Romania de catre o persoana/familie cu resedinta obisnuita in strainatate poate fi incuviintata numai pentru copiii care se afla in ev
12.05.2011 | Corina CIOROABA
Legea dialogului social a fost publicata
In Monitorul Oficial al Romaniei, partea I, nr. 322 din data de 10 mai 2011 a fost publicata Legea nr. 62/2011 a dialogului social. Legea reglementeaza in mod unitar relatia patronate-sindicate, reunind intr-un singur act normativ reglementari referitoare la: sindicate, patronate, Consiliul Economic si Social, negocierile colective de munca si solutionarea conflictelor de munca.
27.04.2011 | Ecomagazin.ro
Judecatorul Dan Anton a castigat in instanta taxa de poluare
Un judecator iesean de la Curtea de Apel a castigat in instanta banii dati pe taxa de poluare auto. Magistratul Dan Anton a povestit in cererea adresata colegilor sai, de la Tribunalul Iasi, ca la sfarsitul anului 2010 a cumparat un Audi din Germania, la mana a doua, si a fost obligat sa plateasca 3.171 de lei cand l-a inmatriculat in Romania. Judecatorul Anton a sustinut ca taxa de poluare aplicata in Romania contra
Pagina: 1 . . . 14 15 16 17 18

RECOMANDĂRI
Avocat
Romeo Cosma
Avocat
Ciprian-Andrei Motorga
Avocat
Carmen Nemes
Avocat
Gelu Gabriel Puscas

Contacte

Bd. Primaverii nr. 57, Sector 1, București

0743.087.930

office@avocatura.com

Urmărește-ne în social media

Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC ADVO VALUE SRL.
Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor.

Termeni și Condiții Politica de confidențialitate Politica Cookies © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2020