Advo+
Avocatura.com - Consultanță juridica online
Consultanță juridică
Interviuri
09.06.2011 | Florin COJOCARU
Privatul creste piata avocaturii, nu contractele cu statul
Casele de avocatura de top din Romania nu au fost influentate semnificativ de criza, care a lovit cel mai mult in jucatorii mici de pe piata, spune, intr-un interviu pentru Avocatura.com, Stefan Damian, Deputy Managing Partner la `Tuca, Zbarcea&Asociatii`. Avocatul crede ca piata avocaturii va creste din relatia cu mediul rpivat, nu din contractele cu statul.
07.06.2011 | Avocatura.com
Constantin Benclinov: Preferam societatile cu capital strain
In 2010, Benclinov & Asociatii s-a dezvoltat pe segmentul de litigii, iar in 2011 pe segmentul de corporate. Dintotdeauna insa, clientela a fost cautata din randul companiilor straine, indiferent de marime, pentru ca `managerii lor au o cultura de business, este foarte usor de comunicat cu ei si constientizeaza ca au nevoie de suport de specialitate, de consultanta legala si fiscala`, apreciaza Constantin Benclinov,
03.06.2011 | Teodora MIRON
Decanul baroului Galati: Avocatura nu este o paine alba pentru toti
Profesionist cu 38 de ani de experienta, Mircea Breahna arata motivatiile unui avocat in practicarea meseriei, diferentele dintre `scoala veche` si noul val, dar si efecatele crizei economice asupra breslei. Aflati dintr-un interviu cu decanul baroului Galati ce solutie a propus Ministerului Justitiei pentru incasarea banilor de catre avocatii din oficiu.
24.05.2011 | Dana DOBRE
Daniel Voicu - `Voicu & Filipescu`: Partea buna a crizei este ca a scazut mobilitatea avocatilor
Daca exista o fata buna a crizei pe piata avocaturii de business din Romania, dincolo de aparitia unor oportunitati, aceasta ar rezida in faptul ca avocatii au avut o mai mica mobilitate, este de parere Daniel Voicu, managing partner la Voicu & Filipescu. El spune intr-un interviu acordat Avocatura.com ca mobilitatea resurselor umane in domeniul avocaturii de business a inregistrat o corectie in ultimii ani, cand rat
24.05.2011 | Adrian A. GIURGEA
Decanul Baroului Mures: Va trebui sa coboram stacheta onorariilor la minimum posibil
Șeful Baroului Mures recunoaste ca criza economica afecteaza si buzunarele avocatilor, dar afirma ca, in ciuda problemelor economice, statul incearca sa isi achite cat mai repede prin Ministerul Justitiei obligatiile pentru avocatii din oficiu. Cat despre reforma in Justitie, decanul Baroului Mures spera ca aceasta nu va veni prea tarziu si atrage atentia ca, odata introduse noile Coduri, atat avocatii cat si judeca
14.05.2009 | dailybusiness.ro
Romeo Cosma, avocat: Este momentul marilor oportunitati, vor fi achizitii foarte bune
Romeo Cosma, managing partner la casa de avocatura Cosma si Asociatii, cu afaceri de 1 mil. euro anul trecut, a detaliat pentru DailyBusiness.ro cum se vede criza din persepectiva unui avocat si ce l-a determinat sa lase domeniul penal pentru avocatura de business.
Pagina: 1 . . . 52 53 54 55 56

RECOMANDĂRI
Avocat
Andreea Miclea
Avocat
Alina Damian
Avocat
Gabriel Grigoras
Avocat
Gelu Gabriel Puscas

Contacte

Bd. Primaverii nr. 57, Sector 1, București

0743.087.930

office@avocatura.com

Urmărește-ne în social media

Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC ADVO VALUE SRL.
Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor.

Termeni și Condiții Politica de confidențialitate Politica Cookies © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2020