Avocatura Com
Cautare dupa "videointerviu"
17.09.2015 | Teodor BURNAR, Mihaela GÎDEI
VIDEOINTERVIU - Călin Herța, consilier al Baroului Maramureș: "Nu am pățit în viața mea, cel puțin în ultimii 15 ani, să nu am respectul unui magistrat"
Avocatul Călin Herța, consilier al Baroului Maramureș, a punctat, în cadrul unui videointerviu exclusiv Avocatura.com, că este nevoie de o redescoperire a profesiei, întrucât, în ultimii ani aceasta a cunoscut "o perioadă destul de neagră".
15.09.2015 | Teodor BURNAR, Mihaela GÎDEI
VIDEOINTERVIU - Avocatul-senator Nicolae Vlad Popa: "Sunt foarte mulți avocați tineri care merg pe venituri foarte mici, care rezistă datorită oficiilor. Lucrul acesta trebuie să ne dea de gândit"
Avocatul-senator Nicolae Vlad Popa susține că este nemulțumit de modul în care a evoluat profesia, subliniind că observă o "pauperizare" a acesteia. Popa a declarat, în cadrul unui videointerviu Avocatura.com, că anumite aspecte ale avocaturii de astăzi îl îngrijorează.
09.07.2015 | Teodor BURNAR
VIDEOINTERVIU - Avocatul Dan Oancea: "Îl respecţi pe avocat, îl respecţi şi pe cetăţeanul pe care el îl reprezintă" / "Avocatura românească are nevoie de think tank-uri pe model nemţesc"
Avocatul Dan Oancea, membru în Consiliul UNBR şi profesor universitar, a acordat un videointerviu Avocatura.com, în care vorbeşte despre munca susţinută pe care avocaţii trebuie să o ducă pentru consolidarea prestigiului lor, dar şi despre constituirea unor think tank-uri, pe model german, care în opinia sa
02.07.2015 | Teodor BURNAR
VIDEOINTERVIU - Decanul Baroului Dolj, Lucian Săuleanu: "Nu poţi să ai o linişte în profesie dacă avocaţii nu câştigă" / "Avocatura.com şi-a câştigat, prin informaţiile oferite, respectul nostru al avocaţilor"
Cu prilejul vizitei sale la Bucureşti, ocazionate de Congresul Avocaţilor, avocatul Lucian Săuleanu, Decanul Baroului Dolj, a oferit Avocatura.com un videointerviu în care a dezbătut problemele care afectează profesia, a evocat posibilele remedii, şi a lăudat iniţiativa noastră editorială.
30.06.2015 | Teodor BURNAR
Decanul Baroului Braşov şi vicepreşedintele UNBR Cristina Gheorghe: "Avem tineri avocaţi foarte bine pregătiţi, care însă au un start profesional nici pe departe la fel de comod ca al magistraţilor"
Decanul Baroului Braşov, avocatul Cristina Gheorghe, ales vicepreşedinte al Uniunii Naţionale a Barourilor din România la începutul lunii iunie, a acordat un videointerviu exclusiv Avocatura.com în care vorbeşte despre rolul profesiei în societate, perspectivele tinerilor avocaţi şi despre inspiraţia pe care
23.06.2015 | Mihaela GÎDEI
VIDEOINTERVIU - Cristian Domocoș, Decanul Baroului Bihor: "Evident că urmăresc Avocatura.com. Pur și simplu cred că materialele acoperă toată plaja de interes pentru avocați"
Avocatul Cristian Domocoș, Decanul Baroului Bihor, a vorbit, în cadrul unui videointerviu realizat de Avocatura.com cu prilejul Congresului Avocaților, despre problemele cu care se confruntă profesia.
22.06.2015 | Teodor BURNAR
VIDEOINTERVIU - Ioan Chelaru, Decanul Baroului Neamț: "Societatea de mâine nu va putea exista fără avocați"
Avocatul Ioan Chelaru, Decanul Baroului Neamț, președintele Uniunii Juriștilor din România, vicepreședintele Senatului României și, recent ales, vicepreședinte al UNBR, a vorbit, în cadrul unui videointerviu realizat de Avocatura.com cu prilejul Congresului Avocaților, despre situația avocatului tânăr, des
18.06.2015 | Teodor BURNAR
VIDEOINTERVIU - Avocatul Mihai Tănăsescu: "Dacă profesia de magistrat înseamnă o subordonare ierarhică, avocatul, după ce devine avocat definitiv, după ce termină stagiatura, este un om care trebuie să gândească liber"
Cu prilejul Congresului Avocaților, avocatul Mihai Tănăsescu s-a oprit pentru un videointerviu la microfonul Avocatura.com. Mai jos, materialul complet.
17.06.2015 | Teodor BURNAR
Exclusiv - Ion Dragne, PRIMUL VIDEOINTERVIU ca Decan al Baroului Bucureşti: "În sălile de judecată, în continuare există diferenţe între înălţimea podiumului procurorului şi înălţimea podiumului avocatului... Legiuitorul nu ne acordă aceeaşi poziţie"
Avocatul Ion Dragne a acordat primul videointerviu din cariera sa de Decan al Baroului Bucureşti chiar pentru Avocatura.com, despre care spune că este o publicaţie online cu "un public cititor select, rasat". Ce măsuri apreciază Decanul celui mai important Barou din ţară că se impun pentru restabilirea prestigi
16.06.2015 | Teodor BURNAR
VIDEOINTERVIU Decanul Baroului Iaşi, Marius Striblea: "Cred că avocaţii - indiferent că fac parte din Baroul Iaşi sau din Bucureşti - trebuie să fie guvernaţi de aceleaşi valori" / "Iubesc Avocatura.com, este un demers deosebit"
Decanul Baroului Iaşi, avocatul Marius Striblea, a poposit la microfonul Avocatura.com cu prilejul Congresului Avocaţilor 2015. Acesta a vorbit despre "războiul total" pe care instituţia sa îl duce contra avocaturii clandestine, despre nevoia de confraternitate între avocaţi, dar şi despre cum apreciază demers
15.06.2015 | Teodor BURNAR
VIDEOINTERVIU Gheorghe Florea, Preşedintele reales al UNBR: "Rostul Avocatului este să intre în Cetate, să comunice public şi să nu uite că are obligaţii şi faţă de alţii, dar mai ales faţă de societate"
Cu prilejul recentului Congres al Avocaţilor 2015, la care a fost reales, Preşedintele Uniunii Naţionale a Barourilor din România, avocat dr. Gheorghe Florea, a acordat un videointerviu exclusiv Avocatura.com, în care a vorbit despre încrederea sa în noua generaţie, despre rostul avocatului, dar a şi rezervat
14.05.2015 | Teodor BURNAR
VIDEO - Gheorghe Piperea: "Avocatura.com are ceva în plus. Are «spice». Și îmi place că urăște ipocriții. Ca mine"
Reputatul avocat și profesor universitar Gheorghe Piperea a declarat, într-un videointerviu care celebrează relansarea site-ului nostru, că apreciază Avocatura.com pentru că, spre deosebire de alte publicații de profil, are "condiment", urăște ipocrizia și are un conținut ideatic remarcabil, ce l-a ajutat in
Pagina: 1 2
Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC ADVO VALUE SRL. Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor. © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2016 ©   Copyright SC ADVO VALUE SRL 2017
Avocatura Com