Advo+
Avocatura.com - Consultanță juridica online
Consultanță juridică
Cautare dupa "venituri avocati"
10.01.2018 | Avocatura.com
Baroul Dolj - Ghid de contabilitate și fiscalitate pentru avocați, anul 2018
Baroul Dolj a oferit publicului un document cu privire la modificările aduse Codului fiscal prin OUG 79/2017, începând cu anul 2018, referitor la activitatea avocaților. Ghidul reglementează teme precum "declarații și termene de depunere", "contabilitate", "calculul venitului impozabil din activitatea de avocat"
19.08.2013 | Crina DOBOCAN
Statutul profesional al avocatului in Romania, alterat
Transferul unor competente din aria avocatiala catre alte categorii (notari, mediatori) nu pare sa-i sperie pe avocati. Specialistii in domeniul dreptului spun ca fiecare categorie profesionala are atributii exclusive. Ramane ca justitiabilii sa decida caruia dintre ei sa se adreseze. Iar aceasta in functie de problema
05.08.2013 | Marian GHEORGHE
Mediatorii, primiti fara prea mare entuziasm. Decanul Baroului Braila: "Aparitia mediatorilor mi se pare partial pozitiva"
In contextul economic actual, care, cel putin la Braila, a devenit unul nefavorabil dezvoltarii societatii, si al scaderii nivelului de trai al justitiabililor, aparitia mediatorilor reprezinta, in opinia unor avocati consacrati, o solutie partial pozitiva pentru rezolvarea diferendelor. Decanul Baroului Braila, av. Mi
1

Contacte

Bd. Primaverii nr. 57, Sector 1, București

0743.087.930

office@avocatura.com

Urmărește-ne în social media

Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC ADVO VALUE SRL.
Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor.

Termeni și Condiții Politica de confidențialitate Politica Cookies © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2020