Advo+
Avocatura.com - Consultanță juridica online
Consultanță juridică
Cautare dupa "suspecti"
14.12.2017 | Avocatura.com
DNA, nemulțumită de propunerile de modificare și completare a dispozițiilor CPP și CP - "Aceste modificări vor avea un efect devastator asupra anchetelor penale"
Direcția Națională Anticorupție consideră că în realitate toate garanțiile pe care le implică Directiva (UE) 2016/343 a Parlamentului European și a Consiliului din 09.03.2016 sunt deja prevăzute în legislația internă.
27.11.2017 | Avocatura.com
Tehnologia ajută deținuții să evadeze din închisori
Credem că nu v-ați fi gândit vreodată cum un deținut poate scăpa din închisoare doar pentru că nu a funcționat faxul magistraților. Dar, de-a lungul timpului s-au petrecut nenumărate incidente bizare în care au fost implicate gadgeturi.
17.11.2017 | Avocatura.com
Calitățile magistratului: "Un bun magistrat ar trebui să aibă înțelepciunea lui Solomon, logica lui Aristotel, răbdarea lui Hristos, rigurozitatea științifică a lui Pasteur și inventivitatea lui Edison"
Ce calități ar trebui să cuprindă personalitatea magistratului sau a celui care efectuează ancheta penală? Cum ar trebui să-l asculte pe suspect? Oare sunt de ajuns calmitatea, corectitudinea și demnitatea?
27.10.2017 | Avocatura.com
Un avocat, un executor judecătoresc și 3 administratori judiciari, luați pe sus chiar din sala de judecată
Trei administratori judiciari, un avocat, un executor judecătoresc și alți doi suspecți au fost săltați joi, 26 octombrie, chiar din sala de judecată de către procurorii DIICOT. Cele 7 persoane sunt acuzate că au încercat să înstrăineze mai multe imobile din stațiunea Băile Herculane, pe care era pus sec
12.10.2017 | Avocatura.com
DIICOT: Un avocat și un executor judecătoresc, vizați într-un dosar de cămătărie
În urma perchezițiilor efectuate joi, 12 octombrie, într-un dosar de camătă, DIICOT va audia 37 de suspecți. Întâmplare sau nu, un avocat și un executor judecătoresc sunt și ei vizați în acest dosar.
29.08.2017 | Avocatura.com
4 polițiști au fost reținuți pentru luare de mită
Patru polițiști "puși pe treabă" sunt cercetați penal pentru infracțiunea de luare de mită. Aceștia sunt de la Serviciul Rutier al Poliției Județene Bistrița-Năsăud și se pare că au primit bani de la un șofer suprins în trafic.
07.08.2017 | Alexandra GORDEA
"Crima din restaurant" - Speța care dă bătăi de cap tuturor candidaților la Barou. Oare cei de la INM ce soluție ar oferi?
Sunt speriați / emoționați, știm cu toții, dar cu toate acestea candidații la profesia de avocat nu și-au pierdut simțul umorului. Printre grile și recapitulări, aceștia s-au gândit să se relaxeze puțin... soluționând o altfel de speță. Soluțiile oferite de viitori juriști sunt pe cât de diversific
05.10.2016 | Nicoleta CRISTEA
Toți suspecții - indiferent de locul în care se află în UE - vor avea întruniri confidențiale, "ca la carte", cu avocații desemnați
Luna viitoare este dead-line-ul de punere în aplicare a unei directive, care va conferi drepturi egale suspecților de pe tot teritoriul Uniunii Europene. Directiva 2013/48/UE a Parlamentului European și a Consiliului, adoptată încă din toamna anului 2013, obligă ca din noiembrie anul acesta țările UE să își
18.08.2016 | Avocatura.com
WhatsApp, Skype și Facebook messenger vor putea fi interceptate de procurori
Comisia Europeană dorește să "înăsprească" normele care reglementează aplicațiile WhatsApp, Skype și Facebook Messenger. Aceste modificări fac parte dintr-o importantă reviziure a legislației din sectorul telecomunicațiilor. În curând giganții IT vor fi obligați să le ofere procurorilor și serviciilo
18.04.2016 | Alexandra GORDEA
Raport Inspecția Judiciară: 2000 de dosare penale "zac" de mai bine de 5 ani în sertarele procurorilor
Un recent inventar realizat de către Inspecția Judiciară arată că aproximativ 2000 de dosare penale așteaptă să fie soluționate de mai bine de cinci ani la marile parchete din țară. Din cauza faptului că aceste anchete bat pasul pe loc, mulți suspecți ar putea scăpa ca urmare a intervenirii prescripției
02.03.2016 | Alexandra GORDEA
"RECORDURILE" DNA - Cea mai scurtă anchetă, 47 de zile. Cea mai lungă, 8 ani și 6 luni
Direcția Națională Anticorupție se poate "lăuda" cu peste 1200 de suspecți trimiși în judecată, în mai bine de 350 de dosare de corupție, după cum se arată în raportul de activitate al anului trecut. De asemenea, cea mai scurtă anchetă într-un astfel de dosar s-a încheiat după o lună și jumătate,
03.02.2016 | Mihaela GÎDEI
Percheziții în județele Olt și Vâlcea. Suspecții păcăleau credulii cu cursuri care "produceau" avocați
În cursul dimineții de miercuri, nu mai puțin de 50 de polițiști din Capitală au efectuat percheziții în județele Olt și Vâlcea și aplică cinci mandate de aducere într-un dosar privind comiterea infracțiunii de înșelăciune.
Pagina: 1 2

Contacte

Bd. Primaverii nr. 57, Sector 1, București

0743.087.930

office@avocatura.com

Urmărește-ne în social media

Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC ADVO VALUE SRL.
Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor.

Termeni și Condiții Politica de confidențialitate Politica Cookies © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2020

,