Advo+
Avocatura.com - Consultanță juridica online
Consultanță juridică
Cautare dupa "scuze"
05.12.2017 | Avocatura.com
UNBR și legile justiției - Avocatul Iordăchescu: "Am mandat doar pentru modificări în CP şi CPP, nu și pentru Legile 303 şi 304"
Luni, 4 decembrie, a avut loc dezbaterea amendamentelor la Legea 304/2004. La dezbaterile Comisiei speciale a luat parte și fostul decan al Baroului București, avocatul Ilie Iordăchescu, în calitate de reprezentant al UNBR. Avocatul consideră că justițiabilii așteaptă texte de lege corecte și consideră că i
20.06.2017 | Alexandra GORDEA
Topul celor mai PENIBILE SCUZE pe care le invocă avocații
Nu putem nega faptul că avocații sunt cei mai iscusiți la a inventa scuze. Îi bat chiar și pe oamenii de vânzări. Așa că am făcut un top cu cele mai "penibile" scuze pe care le invocă avocații în relația cu mai multe părți. Ne-au inspirat ei, avocații, justițiabilii ce se plâng nouă, avocații care-
19.05.2017 | Avocatura.com
Scuze pe Facebook timp de 20 de zile pentru afirmații defăimătoare la adresa unei persoane
Încă o hotărâre judecătorească sancționează lipsa de decență în postările de pe Facebook și subliniază că dreptul la liberă exprimare, ca orice alt drept, trebuie exercitat în limitele sale firești, neputând prejudica demnitatea și onoarea altor persoane. Judecătoria Reghin a constatat că mesajul
02.06.2016 | Alexandra GORDEA
EXCLUSIV - Raluca Prună își recunoaște "vina" și cere scuze avocaților: "Cred că, înainte de a fi comentat deja în spațiul public, ce ar fi trebuit să fac ar fi fost să mă duc să vorbesc cu UNBR-ul și cu Baroul București"
Prezentă în cadrul unui eveniment inedit, marca judecătorul Cristi Danileț, ministrul Justiției a stat de vorbă cu Avocatura.com, și ne-a mărturisit că o discuție cu reprezentanții avocaților "ante-acuzațiile" făcute ar fi fost, poate, o mișcare mai potrivită.
1

Contacte

Bd. Primaverii nr. 57, Sector 1, București

0743.087.930

office@avocatura.com

Urmărește-ne în social media

Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC ADVO VALUE SRL.
Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor.

Termeni și Condiții Politica de confidențialitate Politica Cookies © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2021