Advo+
Avocatura.com - Consultanță juridica online
Consultanță juridică
Cautare dupa "regulamentul (ue) 2016/679 al parlamentului european"
12.02.2018 | Avocatura.com
UNBR: Impactul Regulamentului general privind protecția datelor personale asupra activității avocaților
Președintele UNBR, av. Gheorghe Florea, informează avocații cu privire la noile responsabilități și oportunități ce vor apărea odată cu intrarea în vigoare a GDPR. Incidența reglementărilor privind protecția datelor în cadrul cabinetelor de avocatură, prudență sporită în obținerea consimțământul
03.08.2017 | Avocatura.com
Răspunsul dat de un candidat în timpul unui examen de competență profesională poate constitui date cu caracter personal - CJUE, Cauza C‑434/16, Peter Nowak c. Data Protection Commissioner (Irlanda)
Orice persoană trebuie să aibă dreptul de acces la datele sale cu caracter personal, pentru a se asigura în special de exactitatea datelor și de legalitatea prelucrării acestora. Totuși, într-o speță originară din Irlanda, autoritățile naționale competente de prelucrarea datelor cu caracter personal au re
1

Contacte

Bd. Primaverii nr. 57, Sector 1, București

0743.087.930

office@avocatura.com

Urmărește-ne în social media

Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC ADVO VALUE SRL.
Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor.

Termeni și Condiții Politica de confidențialitate Politica Cookies © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2020