Advo+
Avocatura.com - Consultanță juridica online
Consultanță juridică
Cautare dupa "protestul avocatilor"
03.09.2014 | Avocatura.com
Avocatul Secret, Episodul 17: Judecatorii sunt invatati sa nu respecte avocatul
Un intelept a spus ca singurul avantaj al puterii este ca poti face mai mult bine. Or, judecatorii au o putere imensa. In universul justitiei, judecatorul este un mic Dumnezeu cu puteri cvasi-discretionare. Si nu spun ca avocatii sunt niste sfinti. Nici pe departe. Insa problema apare cand "inaltimea sa" ne trateaza ca
09.01.2014 | Rodica BULIGA
Un alt barou din tara se solidarizeaza cu protestul avocatilor valceni
Dupa ce avocatii din Baroul Valcea au initiat un protest atragand atentia asupra unui abuz la adresa profesiei de avocat, atat Uniunea Nationala a Barourilor din Romania (UNBR), cat si alte cateva barouri din tara si-au exprimat solidaritatea cu acestia.
08.01.2014 | Rodica BULIGA
UNBR sustine protestul avocatilor valceni
Comisia Permanenta a Uniunii Nationale a Barourilor din Romania (UNBR) a luat act de protestul avocatilor valceni si a dat publicitatii un comunicat de presa prin care isi manifesta ingrijorarea in legatura cu cele intamplate si isi arata sustinerea fata de avocati.
1

Contacte

Bd. Primaverii nr. 57, Sector 1, București

0743.087.930

office@avocatura.com

Urmărește-ne în social media

Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC ADVO VALUE SRL.
Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor.

Termeni și Condiții Politica de confidențialitate Politica Cookies © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2020