Advo+
Avocatura.com - Consultanță juridica online
Consultanță juridică
Cautare dupa "proprietate intelectuala"
20.02.2017 | Avocatura.com
INPPA a publicat temele dezbaterilor din 23 februarie, 2, 9 şi 16 martie 2017
Institutul Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților (INPPA) a publicat temele dezbaterilor din 23 februarie, 2, 9 şi 16 martie, precum și informațiile necesare înscrierii la discuții.
10.10.2016 | Alexandra GORDEA
Alina Tugearu, Partenerul de la ZRP care vede mai mult, acolo unde alții văd un "simplu ambalaj": "Proprietatea intelectuală este una din acele materii care din facultate sună bine și care este mult mai «spălată» decât orice altceva, este mult mai creativă"
Dacă nu am fi cunoscut-o pe Alina, am fi rămas cu impresia (falsă, se pare) că la ZRP sunt cei mai "scorțoși" avocați. În schimb, după o discuție de aproape o oră cu Alina Tugearu, Partener la "Zamfirescu, Racoți & Partners", coordonator al practicii de Proprietate Intelectuală, ne-am bucurat să vedem că
08.07.2016 | Avocatura.com
Posibile CONSECINȚE JURIDICE ALE BREXIT-ULUI asupra relațiilor de afaceri dintre România și UK - O analiză "Mușat & Asociații"
Avocații, consultanții fiscali și practicienii de la "Mușat & Asociații" au făcut o analiză ce își propune să scoată în evidență posibilele evoluții în unele arii - cheie de practică juridică, în cazul în care vor fi inițiate negocieri în baza art. 50, precum și pentru a anticipa și evalua posib
07.06.2016 | Melania MAHA
Avantajele societăţii de investiţii financiare - SOPARFI
Radu Duţă, avocat în Luxemburg şi Paris, vorbeşte, pentru Avocatura.com, despre beneficiile SOPARFI - Societate de investiţii financiare.
27.05.2016 | Avocatura.com
Trei paşi simpli în alegerea mărcii. Pasul 3 - Evitarea unui conflict cu o marcă anterioară
Seria articolelor "Trei pași simpli în alegerea mărcii" se încheie cu "Evitarea unui conflict cu o marcă anterioară". Marian Constantin, Asistent P.I. "Nomenius", ne prezintă ultimul pas, pe care orice viitor titular de marcă va trebui să îl respecte anterior înregistrării.
18.05.2016 | Avocatura.com
Trei paşi simpli în alegerea mărcii. Pasul 2 - Conformarea cu legislaţia aferentă
Marian Constantin, Asistent P.I. "Nomenius", continuă seria articolelor "Trei pași simpli în alegerea mărcii". Acesta vorbeşte, pentru Avocatura.com, despre pasul 2, pe care orice antreprenor va trebui să îl respecte anterior înregistrării, și anume: conformarea cu legislația aferentă.
18.05.2016 | Nicoleta CRISTEA
Cum se testează reciproc aspiranții la avocatură în mediul online - "Conflict juridic" de la o denumire de pe Facebook?
Ce se poate întâmpla dacă îți creezi un site pentru care folosești o denumire deja cunoscută din alte medii online? Aceasta este întrebarea la care mai mulți absolvenți de Drept au încercat să răspundă pe un grup dedicat accederii într-una din profesiile «doamnei cu balanța». Concluzia a fost aceea c
08.04.2016 | Avocatura.com
"Zamfirescu, Racoți & Partners" caută doi avocați definitivi pentru departamentul Litigii
Dacă te crezi în stare să faci față unor provocări demne de o casă mare de avocatură, atunci trebuie să știi că ZRP caută avocați definitivi. Cei doi colegi noi vor activa în Departamentul Litigii. Experiența în domeniul arbitrajului și al proprietății intelectuale constituie un avantaj.
29.02.2016 | Mihaela GÎDEI
STARTUL ÎN AVOCATURĂ - Beatrice Stoica: "În timpul facultății mi-au plăcut foarte mult Dreptul Penal și Procedura Penală, dar acum cred că sunt mai frumoase în teorie, decât în practică"
Seninătate și bună dispoziție. Acestea au fost cele două aspecte pe care le-am remarcat la proaspătul avocat Beatrice Stoica, atunci când am făcut cunoștință. Avocatura.com a stat de vorbă cu Beatrice, un avocat stagiar în cadrul "Ionescu și Sava", și a aflat de ce a ales avocatura, cum a trecut de "furc
19.02.2016 | Alexandra GORDEA
AVOCATUL "ATIPIC" de la "Țuca Zbârcea & Asociații" - Bogdan Halcu, Managing Associate: "Nu cred că avocatul de succes este acela care își face un palmares și spune: «Am avut 100 de dosare și am câștigat 90». Cred că e mai mult de atât..."
În peregrinările sale în lumea avocaturii de business, Avocatura.com a făcut un popas și la firma "Țuca Zbârcea & Asociații". "Victima" interviului nostru a fost, și de această dată, un avocat tânăr, care se poate lăuda deja cu titlul de Managing Associate. Auto-declarat un "avocat atipic" pentru că "sun
19.01.2016 | Avocatura.com
"Țuca Zbârcea & Asociații", clasată în categoria "Gold" a clasamentului WTR 1000 în domeniul proprietății intelectuale
În urma realizării clasamentului anual al celor mai bune firme de avocatură, agenții și practicieni în proprietate intelectuală de către World Trade Review (WTR), casa de avocatură "Țuca Zbârcea & Asociații" a fost plasată pe prima poziție în topul firmelor specializate în domeniul proprietății indust
18.01.2016 | Avocatura.com
OSIM renunță la calitatea de "câine de pază al mărcilor"
Dreptul de proprietate intelectuală cunoaște schimbări cu impact puternic în domeniu. Una dintre acestea este și faptul că OSIM a adoptat recent Ordinul 5 / 14.01.2016 prin care se anulează Instrucțiunea de Serviciu numărul 5 / 2012 prin care se interpreta Legea mărcilor în sensul în care OSIM verifică dac
Pagina: 1 2 3 4

Contacte

Bd. Primaverii nr. 57, Sector 1, București

0743.087.930

office@avocatura.com

Urmărește-ne în social media

Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC ADVO VALUE SRL.
Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor.

Termeni și Condiții Politica de confidențialitate Politica Cookies © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2020