Advo+
Avocatura.com - Consultanță juridica online
Consultanță juridică
Cautare dupa "proiect european"
03.09.2018 | Avocatura.com
"Cross-Border Partnership for Training and Labour mobility in the Juridical field" - Strategia comună
Baroul Dolj (în calitate de beneficiar) și Baroul Vidin (în calitate de partener) implementează în perioada 05.04.2017 - 04.10.2018 proiectul "Cross-Border Partnership for Training and Labour mobility in the Juridical field", Cod proiect 16.4.2.023, Cod sistem ROBG-162.
19.12.2017 | Avocatura.com
UPDATE - Ministerul Justiției caută 4 experți în cadrul proiectului "Seminar european - Cooperarea dintre Statele Membre ale Uniunii Europene în vederea soluționării cauzelor civile referitoare la deplasarea sau reținerea ilicită a unui copil"
Ministerul Justiţiei, în calitate de autoritate contractantă, vă invită să transmiteţi oferta de preţ, în vederea contractării serviciilor a 4 experți care vor susține prelegeri în cadrul sesiunilor plenare și/sau vor conduce ateliere de lucru pe parcursul celor două zile de seminar în cadrul proiectulu
12.10.2017 | Avocatura.com
UNBR participă la proiectul MULTILAW de schimb de avocați în statele membre UE. Anunț privind selecția participanților
Uniunea Națională a Barourilor din România participă, în calitate de partener, la Proiectul MULTILAW al cărui scop este schimbul de avocați între țările Uniunii Europene (UE) care urmărește să permită o mai mare mobilitate a avocaților în cadrul Uniunii Europene și să contribuie la dezvoltarea unei cu
24.11.2015 | Teodor BURNAR
INTERVIU - Directorul INPPA Iaşi, avocat dr. Doina Stupariu: "Avocații nu sunt cunoscuți așa cum sunt ei. Poate ar trebui făcut ceva în legătură cu imaginea"
Gazdă, în week-end, a Conferinţei "Probleme ale aplicării Noului Cod Civil şi Noului Cod de Procedură Civilă în lumina regulamentelor europene", organizate de Baroul Neamţ în parteneriat cu INPPA Iaşi, avocat dr. Doina Stupariu, directorul centrului ieşean al Institutului, a stat de vorbă cu Avocatura.com
29.10.2015 | Nicoleta CRISTEA
"Cuvânt de încheiere" al unui avocat, la finalul unui proiect dedicat judecătorilor
Institutul Naţional al Magistraturii şi Consiliul Superior al Magistraturii, alături de alţi parteneri externi, au fost gazda conferinţei finale a proiectului cu tema "Exerciţii practice în implementarea instrumentelor de cooperare în materie civilă şi comercială", desfăşurat exclusiv în limba engleză.
16.09.2013 | Rodica BULIGA
Schimbari privind certificatele de cazier judiciar: datele se vor inregistra in sistem si nu pe fise de carton ca pana acum
Certificatele de cazier judiciar pentru persoanele fizice si juridice vor fi eliberate rapid, in sistem automat. Cel putin acestea sunt asteptarile in urma implementarii unui proiect european a carui conferinta de inchidere a avut loc astazi.
12.09.2013 | George COLANG
O autostrada nu poate fi finalizata pentru ca nu au pe unde sa treaca ursii. Cainii oare au pe unde sa treaca?
Iubim animalele. Noi, romanii, le iubim rau de tot. Dar am impresia ca politicienii le iubesc si mai mult. Dupa problema cu maidanezii, apar ursii. Iar acestia se pare ca dau peste cap calculele facute cu fonduri europene.
1

Contacte

Bd. Primaverii nr. 57, Sector 1, București

0743.087.930

office@avocatura.com

Urmărește-ne în social media

Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC ADVO VALUE SRL.
Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor.

Termeni și Condiții Politica de confidențialitate Politica Cookies © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2020