Advo+
Avocatura.com - Consultanță juridica online
Consultanță juridică
Cautare dupa "proba interviului"
11.12.2017 | Alexandra POPA
Rețeta succesului pentru admiterea la INM - Auditor de justiție, Eugen Corcodel: "Nu sfătuiesc pe nimeni să învețe într-un «an sabatic», de dimineața până seara, fără să socializeze"
Eugen este auditor de justiție. Nu a trecut din prima de proba interviului la INM, dar a fost perseverent, iar în acest an munca sa a dat roade. Avocatura.com a stat de vorbă cu ambițiosul Eugen și a aflat cum și cât ar trebui să învețe cei care vor să triumfe la examenul de admitere, ce speță de etică a
28.11.2017 | Alexandra POPA
Când ajungi coleg la 24 de ani cu foștii tăi profesori de la Drept - Radu Togan: "Sunt pus în situația în care foștii mei profesori, actualii mei colegi, să îmi ceară opinia, nu pentru a mă nota, cum era în facultate"
Radu este în anul II la Institutul Național al Magistraturii și, în același timp, predă seminarul de Drepturi reale. Deși a ajuns de cealaltă parte a catedrei, nu și-a luat nasul la purtare și consideră că: "Simplul fapt că am ajuns de cealaltă parte a catedrei nu înseamnă că dețin adevărul absolut".
21.11.2017 | Alexandra POPA
INM pregătește profesioniști, nu "spală creiere" - Eugen Corcodel: "Cu siguranță că, imediat după ce a terminat pregătirea, un auditor de justiție va fi pregătit și capabil să conducă o ședință de judecată singur!"
Eugen a dat și anul trecut la INM, dar nu a reușit să treacă de proba interviului. Anul acesta a fost mai hotărât, mai conștient, iar visul i s-a îndeplinit, intrând la Institut fără probleme. Ce îl recomandă ca un viitor magistrat bun? Ambiția, perseverența și echilibrul.
13.11.2017 | Alexandra POPA
De ce cred că a intra la INM nu este S.F., iar interviul nu este subiectiv
Am decis să scriu acest material ca urmare a tuturor poveștilor pe care le-am auzit de-a lungul timpului cu privire la examenul de intrare la INM. Și, domnule, am ajuns la o concluzie: nu-i greu! Trebuie doar să fii motivat, pregătit juridic și foarte echilibrat în tot ceea ce faci.
09.11.2017 | Alexandra POPA
Cum și-a învins trufia un candidat la INM după eșec? - "Anul trecut mă vedeam deja intrat la INM și am picat la interviu cu 14 sutimi"
Eugen Corcodel sau echilibru, ambiție, perseverență. A absolvit facultatea în 2016, a vrut INM, dar a intrat la Barou. A picat la interviu cu 14 sutimi. Dar, Eugen nu s-a lăsat, a pus mâna pe carte, din nou, și anul acesta a reușit să-și vadă visul împlinit.
07.11.2017 | Alexandra POPA
ADMITEREA LA INM, PROBA INTERVIULUI - Comisia de examinare nu vrea să vadă candidați care au ca hobby vizitele la bunici
Anul acesta, conferința "Admiterea la INM" organizată de ASD i-a avut ca invitați pe judecătorul Liviu Zidaru, profesorul Valerian Cioclei, judecătorul Stela Stoicescu și auditorul de justiție Radu Togan. Cei patru au luat pe rând cuvântul și au oferit sfaturi studenților aflați în sală, au răspuns într
25.10.2017 | Avocatura.com
ADMITERE INM 2017: REZULTATELE LA PROBA INTERVIULUI
INM a afișat rezultatele la proba interviului. 400 de candidați s-au bătut pentru unul dintre cele 200 de locuri de auditori de justiție disponibile. În acest an 9 dintre candidați au obținut nota maximă la ultima probă. Felicitări tuturor!
10.10.2017 | Alexandra POPA
6 SFATURI pentru ca proba INTERVIULUI să fie "floare la ureche"
Este ultimul "hop", iar după... Scaunul de magistrat te așteaptă. Interviul nu este o probă despre cât ai învățat la Civil / Penal, ci despre cât ești OM. Asta ne spun cei care sunt acum magistrați sau auditori de justiție. Îi credem pe cuvânt, pentru că altfel n-ar fi fost unde sunt azi! Mult succes can
28.09.2017 | Avocatura.com
ADMITERE INM 2017: 112 respinși după proba raționamentului logic
Inițial peste 2000 de candidați au sperat la o carieră de judecător sau procuror. După proba verificării cunoștințelor juridice, puțin peste 500 de candidați au reușit să obțină un punctaj de minimum 70 de puncte. Proba raționamentului logic și-a spus și aceasta cuvântul și a mai eliminat încă 112
04.07.2017 | Avocatura.com
ADMITERE INM 2017: Proba scrisă de verificarea a cunoștințelor juridice va avea loc în data de 3 septembrie
Consiliul Superior al Magistraturii a aprobat organizarea, prin INM, la București, în perioada 4 iulie și 26 octombrie a concursului de admitere la Institutul Național al Magistraturii. Proba scrisă eliminatorie de verificare a cunoștințelor juridice va avea loc în data de 3 septembrie, testul de verificare a r
04.07.2017 | Avocatura.com
Agenția Domeniilor Statului din București angajează consilier juridic
Agenția Domeniilor Statului din București organizează un concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor de consilier juridic și expert IA. Proba scrisă a concursului va avea loc în data de 27 iulie, iar în data de 2 august va avea loc proba interviului.
22.05.2017 | Avocatura.com
85 de candidați admiși la concursul de admitere directă în magistratură
Deși au fost scoase la concurs 128 de posturi de magistrat, din care 85 de judecător și 43 de procuror, doar 85 de locuri au fost ocupate. Concursul de admitere directă în magistratură se adresează persoanelor cu cel puțin 5 ani experiență în alte profesii juridice. Candidații mai trebuie să treacă de eva
Pagina: 1 2

Contacte

Bd. Primaverii nr. 57, Sector 1, București

0743.087.930

office@avocatura.com

Urmărește-ne în social media

Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC ADVO VALUE SRL.
Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor.

Termeni și Condiții Politica de confidențialitate Politica Cookies © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2020