Avocatura Com
Cautare dupa "presa quality"
09.12.2015 | Teodor BURNAR
Avocatura.com a bifat în 2015 cel mai bun an din istoria sa: 2.4 milioane de vizitatori unici şi articole preluate de greii jurnalismului din România
Suflet, substanţă, cifre şi notorietate - 2015 se încheie ca un an de referinţă pentru Avocatura.com, cel mai cuprinzător şi mai de calitate site cu şi despre avocaţi, respectiv magistraţi, dar şi viitorii "justiţiari" - studenţii facultăţilor de Drept. Nu în ultimul rând, un site pentru buni români.
02.10.2015 | Teodor BURNAR
RESPINSUL CARE A DEVENIT NUMĂRUL 1. Eduard Carlo Kazanci, liderul stagiarilor din Baroul Dolj: "Am muncit foarte mult, convins că pot să reuşesc"
Dictonul latinesc "Per aspera ad astra" i se potriveşte ca o mănuşă lui Eduard Carlo Kazanci, cel care în urmă cu un an de zile rata "la mustaţă" admiterea în profesie. Fără să se descurajeze, Kazanci a pus osul la treabă şi burta pe carte, reuşind la sesiunea din septembrie o performanţă notabilă: s
15.09.2015 | Teodor BURNAR
Procurorul Alexandra Lăncrănjan: De ce mă opun intrării avocaţilor în magistratură FĂRĂ EXAMEN
Semnatară, alături de sute de alţi colegi, a memoriului care se opune propunerilor CSM de modificare a Legii 303/2004 (privind statutul judecătorilor şi procurorilor), procurorul Alexandra Lăncrănjan (Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti) a explicat pentru Avocatura.com raţiunile care au determinat-o s
31.07.2015 | Avocatura.com
Secretariatul Facultății de Drept, în concediu de odihnă până în 31 august
Cei care vor avea nevoie de serviciile secretariatului Facultății de Drept din cadrul Universității din București trebuie să știe că în următoarea perioadă vor găsi ușile închise.
10.07.2015 | Avocatura.com
Informare UNBR privind coordonarea activităților Comisiei Permanente
Reprezentanții UNBR au publicat Decizia numărul 2 din 3 iulie a Comisiei Permanente privind coordonarea activităților de conducere executivă realizate de cea din urmă.
09.07.2015 | Teodor BURNAR
VIDEOINTERVIU - Avocatul Dan Oancea: "Îl respecţi pe avocat, îl respecţi şi pe cetăţeanul pe care el îl reprezintă" / "Avocatura românească are nevoie de think tank-uri pe model nemţesc"
Avocatul Dan Oancea, membru în Consiliul UNBR şi profesor universitar, a acordat un videointerviu Avocatura.com, în care vorbeşte despre munca susţinută pe care avocaţii trebuie să o ducă pentru consolidarea prestigiului lor, dar şi despre constituirea unor think tank-uri, pe model german, care în opinia sa
08.07.2015 | Teodor BURNAR
A făcut comunicare 9 ani pentru "Boştină & Asociaţii". Ovidiu Constantinescu: "Sunt case de avocatură româneşti care investesc 10.000 de euro lunar în comunicare"
Fostul PR Manager al "Boştină & Asociaţii", Ovidiu Constantinescu, a acordat un interviu în exclusivitate Avocatura.com, în care şi-a expus părerile despre comunicarea pe piaţa avocaturii româneşti, relatându-şi totodată experienţele trăite în aproape un deceniu alături de profesioniştii "breslei".
06.07.2015 | Teodor BURNAR
Avocatul Mihai Baco: "Dacă Ziua Justiţiei se sărbătoreşte fără avocaţi, noi nu suntem decât un apendice al Justiţiei. Eu ştiam că actorii actului de justiţie sunt judecătorii, procurorii şi avocaţii. Probabil că între timp s-a modificat..."
Cum vede un avocat situaţia din Grecia? Dar mai ales situaţia din România, unde avocaţii nu iau parte - din motive care pot fi doar speculate - la Ziua Justiţiei? Un interviu revelator cu avocat dr. Mihai Baco, membru în Baroul Alba şi un om care nu se teme să spună lucrurilor pe nume.
02.07.2015 | Teodor BURNAR
VIDEOINTERVIU - Decanul Baroului Dolj, Lucian Săuleanu: "Nu poţi să ai o linişte în profesie dacă avocaţii nu câştigă" / "Avocatura.com şi-a câştigat, prin informaţiile oferite, respectul nostru al avocaţilor"
Cu prilejul vizitei sale la Bucureşti, ocazionate de Congresul Avocaţilor, avocatul Lucian Săuleanu, Decanul Baroului Dolj, a oferit Avocatura.com un videointerviu în care a dezbătut problemele care afectează profesia, a evocat posibilele remedii, şi a lăudat iniţiativa noastră editorială.
17.06.2015 | Teodor BURNAR
Exclusiv - Ion Dragne, PRIMUL VIDEOINTERVIU ca Decan al Baroului Bucureşti: "În sălile de judecată, în continuare există diferenţe între înălţimea podiumului procurorului şi înălţimea podiumului avocatului... Legiuitorul nu ne acordă aceeaşi poziţie"
Avocatul Ion Dragne a acordat primul videointerviu din cariera sa de Decan al Baroului Bucureşti chiar pentru Avocatura.com, despre care spune că este o publicaţie online cu "un public cititor select, rasat". Ce măsuri apreciază Decanul celui mai important Barou din ţară că se impun pentru restabilirea prestigi
16.06.2015 | Teodor BURNAR
VIDEOINTERVIU Decanul Baroului Iaşi, Marius Striblea: "Cred că avocaţii - indiferent că fac parte din Baroul Iaşi sau din Bucureşti - trebuie să fie guvernaţi de aceleaşi valori" / "Iubesc Avocatura.com, este un demers deosebit"
Decanul Baroului Iaşi, avocatul Marius Striblea, a poposit la microfonul Avocatura.com cu prilejul Congresului Avocaţilor 2015. Acesta a vorbit despre "războiul total" pe care instituţia sa îl duce contra avocaturii clandestine, despre nevoia de confraternitate între avocaţi, dar şi despre cum apreciază demers
15.06.2015 | Teodor BURNAR
VIDEOINTERVIU Gheorghe Florea, Preşedintele reales al UNBR: "Rostul Avocatului este să intre în Cetate, să comunice public şi să nu uite că are obligaţii şi faţă de alţii, dar mai ales faţă de societate"
Cu prilejul recentului Congres al Avocaţilor 2015, la care a fost reales, Preşedintele Uniunii Naţionale a Barourilor din România, avocat dr. Gheorghe Florea, a acordat un videointerviu exclusiv Avocatura.com, în care a vorbit despre încrederea sa în noua generaţie, despre rostul avocatului, dar a şi rezervat
Pagina: 1 2
Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC AVOCATURA COM SRL. Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor. © Copyright SC Avocatura COM SRL și SC ADVO VALUE SRL | 2003-2020
Avocatura Com