Advo+
Avocatura.com - Consultanță juridica online
Consultanță juridică
Cautare dupa "politie"
10.01.2018 | Alexandra POPA
CEDO - România a fost condamnată în cazul unui bărbat agresat în secția de poliție
Ieri, 9 ianuarie, România a fost condamnată la CEDO în cazul unui bărbat care a fost agresat de polițiști. Cazul a ajuns la CEDO în 2013, după ce justiția română a considerat că tratamentele degradante pe care poliția le-a aplicat cetățeanului sunt acceptabile, dacă acesta se opune încătușării. De a
20.12.2017 | Avocatura.com
Femeie amendată cu 1.500 de franci pentru că s-a conectat la e-mail-ul soțului
Suspiciunile au determinat-o pe o doamnă din Elveția să verifice constant e-mail-ul soțului ei, de unde a și aflat că este înșelată de ceva timp. Soțul, supărat foc, a reclamat-o la Poliție, iar poliția a amendat-o pe consoartă cu 1.500 de franci.
24.10.2017 | Avocatura.com
DNA: Un prim procuror, un medic și un primar comună printre condamnările din luna SEPTEMBRIE
În cursul lunii septembrie 2017, în dosare de corupție instrumentate de D.N.A., au rămas definitive 18 hotărâri judecătorești prin care au fost condamnați 24 inculpați.
18.10.2017 | Avocatura.com
MISIUNE IMPOSIBILĂ: 2 olandezi au traversat Europa pentru "a (nu)-și recupera" bicicleta furată de un hoț român!
Niște olandezi au venit până în România să își recupereze bicicleta furată, dar au plecat cu mâna goală... Deși au găsit exact locul în care se afla bicicleta, "furăciosul" a fugit cât l-au ținut picioarele și nici polițiștii nu s-au implicat prea tare. Să fie asta o strategie de a aduce câți mai
11.10.2017 | Avocatura.com
Un român a fost condamnat pentru că și-a lăsat însărcinată soția
Deși este o practică des întâlnită între persoanele de etnie romă - să se căsătorească încă de când sunt doar niște copii - englezii nu prea știu despre această "cutumă". Un bărbat român, cu vârsta de 25 de ani, a fost condamnat la 9 ani de închisoare în Marea Britanie pentru că a întreținut r
27.09.2017 | Avocatura.com
Control judiciar pentru un avocat din Baroul București, cercetat penal pentru trafic de influență
Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Secţia de combatere a corupţiei au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și luarea măsurii controlului judiciar pe o durată de 60 de zile, începând cu data de 27 septembrie 2017, a inculpatului Popescu George Alexandru, avocat în cadrul Baroul
27.09.2017 | Avocatura.com
Un subofițer a fost reținut pentru producere ilegală de țigări
60 de zile de control judiciar îi așteaptă pe un subofițer de la o unitate militară din Buzău și pe complicele său, pentru producere și comercializare de țigări.
12.09.2017 | Alexandra POPA
"Scump, doamnă, scump, dincolo era mai ieftin!" - O cerere de prietenie pe Facebook poate costa și 600.000 de euro
O femeie din Australia a fost înșelată de vreo... 600.000 de dolari. Totul s-a întâmplat după ce australianca a acceptat o cerere de prietenie a unui "specialist" faimos în nutriție. Specialist era, dar nu în nutriție!
06.09.2017 | Avocatura.com
Perioada de școlarizare, redusă pentru agenții și subofițerii de poliție
Miercuri, 5 septembrie, ministrul de Interne a anunțat că se va reduce perioada de școlarizare a agenților și subofițerilor de poliție, de la 2 ani la un an. Carmen Dan speră că astfel cifra de școlarizare să crească și problemele legate de deficitul de personal să fie rezolvate.
10.08.2017 | Avocatura.com
Un bărbat riscă pedeapsa cu închisoarea pentru că a înfipt scobitori într-un scaun de autobuz
Un bărbat de 60 de ani bănuit că ar fi înfipt scobitori într-un scaun dintr-un autobuz din Singapore riscă până la doi ani de închisoare dacă este găsit vinovat, potrivit poliției orașului-stat din Asia de Sud-Est.
08.08.2017 | Avocatura.com
CULMEA PRODUCTIVITĂȚII: Un fermier a fost amendat pentru că are pepeni prea mari
Un fermier din comuna Deleni, judeţul Vaslui, a fost amendat cu 1.000 de lei în urma unui control efectuat de poliţiştii locali. Bărbatul susține că motivul amenzii ar fi că produce pepeni prea mari și zemoși.
04.08.2017 | Alexandra POPA
Motivarea judecătorului în cazul Boureanu: "A doua lovitură pe care i-a aplicat-o persoanei vătămate, având în vedere zona corpului care a fost vizată, era destinată nu doar să provoace o suferinţă fizică puternică, dar şi să înjosească"
Judecătoarea Anca Saru de la Tribunalul București consideră că Boureanu a vrut să îl înjosească pe poliţist, nu doar să îl agreseze, având în vedere zona corpului care a fost vizată în momentul lovirii, el dând dovadă de "un dispreţ surprinzător".
Pagina: 1 2 3 4 5 . . . 8

Contacte

Bd. Primaverii nr. 57, Sector 1, București

0743.087.930

office@avocatura.com

Urmărește-ne în social media

Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC ADVO VALUE SRL.
Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor.

Termeni și Condiții Politica de confidențialitate Politica Cookies © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2020