Advo+
Avocatura.com - Consultanță juridica online
Consultanță juridică
Cautare dupa "olx"
05.02.2018 | Avocatura.com
Proiecte Start-Up Nation vândute pe OLX. Opinia Ministerului pentru Mediul de Afaceri
În ultimele şase luni s-au publicat circa 200 de anunţuri pentru vânzarea de proiecte Start-Up Nation. Reprezentanţii OLX au declarat că investighează premisele legale pentru a comercializa pe site-ul lor proiecte Start-Up Nation. În acest sens, aceștia au trimis o solicitare către Ministerul pentru Mediul de
27.05.2016 | Alexandra GORDEA
Un avocat vinde Constituția României cu 5000 euro pe OLX. Constituția este sfințită și-i aparține lui Arsenie Boca
În vremuri de restriște, se impun măsuri disperate. Așa a simțit și un avocat din Baroul Olt care a scos la vânzare, pe OLX, Constituția României sfințită. Acesta afirmă că legea fundamentală i-a aparținut lui Arsenie Boca și că poate înfăptui minuni.
22.10.2014 | Teodor BURNAR, Cristina GHENEA
CUM LUCREZ: Avocat Ioan Ovidiu
Avocatul Ioan Ovidiu a absolvit Facultatea de Drept în 1997 și consideră că cea mai importantă realizare profesională a sa a fost tocmai preluarea unei funcții foarte importante din cadrul societății civile, cea de avocat al românilor. "Este varianta civilă a avocatului poporului. Societatea civilă ar trebu
1

Contacte

Bd. Primaverii nr. 57, Sector 1, București

0743.087.930

office@avocatura.com

Urmărește-ne în social media

Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC ADVO VALUE SRL.
Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor.

Termeni și Condiții Politica de confidențialitate Politica Cookies © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2020