Advo+
Avocatura.com - Consultanță juridica online
Consultanță juridică
Cautare dupa "noutati legislative"
25.04.2018 | Avocatura.com
"Închisoarea part-time", votată de Camera Deputaților
Astfel, prin decizia judecătorului, condamnaţii pentru fapte fără violenţă, care nu sunt recidivişti şi care au o pedeapsă de maximum cinci ani, beneficiază de măsura arestului la domiciliu sau în zilele de sâmbătă şi duminică.
08.11.2017 | Avocatura.com
Polițiștii te pot legitima doar dacă există indicii că ai comis sau urmează să comiți o faptă ilegală
Cele mai frecvente proceduri care privesc direct interacţiunea cu cetăţenii - legitimarea, încătuşarea, conducerea la sediul poliţiei - se introduc în Legea privind organizarea şi funcţionarea Poliţiei Române, pentru a fi cunoscute de toţi cetăţenii şi pentru a elimina arbitrariul, subiectivismul şi co
31.08.2017 | Avocatura.com
Legislația fiscală se schimbă: Care sunt modificările aprobate de Guvern?
Miercuri, 30 august, Guvernul a aprobat mai multe proiecte de modificări a legislației fiscale din țara noastră. Începând din septembrie vom avea parte de introducerea unei plăți defalcate a taxei pe valoare adăugată, creșterea taxei la carburanți și noi termene de la care firmele vor fi obligate să utili
07.08.2017 | Avocatura.com
Reguli noi pentru şoferi - Ce schimbări aduce noua legislaţie RCA, de la bonus-malus la decontarea directă şi Factorul N
Noul cadru legal privind asigurările de răspundere civilă auto (RCA), cuprinzând Legea 132/2017, norma de aplicare a acesteia şi procedurile Biroului Asigurătorilor Auto din România (BAAR), este în vigoare de la 1 august şi aduce o serie de schimbări în analiza de risc a conduitei şoferilor.
04.08.2017 | Avocatura.com
Părinții plecați la muncă în străinătate vor avea mai multe obligații de îndeplinit
Părinții plecați în străinătate vor fi obligați să desemneze o persoană responsabilă cu însoțirea copilului la vaccinare, începând cu anul viitor. Dacă intră în vigoare proiectul de lege referior la vaccinarea obligatorie, atunci părinții plecați vor fi obligați să ia în calcul faptul că actul l
31.07.2017 | Alexandra POPA
Indemnizaţiile pentru mame vor fi plafonate la cel mult 1.800 de euro pe lună
Guvernul va "intra cu celeritate" şi în indemnizaţiile pentru creşterea copilului, astfel încât acestea să fie plafonate la un maximum de 1.800 de euro pe lună, după modelul Germaniei. Guvernul român nu ține cont de faptul că femeile respective au cotizat la bugetul de stat cu o căruță de bani. Indemniza
04.05.2017 | Avocatura.com
Facultatea de Drept în parteneriat cu Asociația Brokerilor și Baroul București organizează conferința cu tema "Dreptul pieței de capital - Aspecte teoretice și practice"
Universitatea din București, Facultatea de Drept în parteneriat cu Asociația Brokerilor și Baroul București organizează conferința cu tema "Dreptul pieței de capital - Aspecte teoretice și practice". Conferința va avea loc în perioada 11 - 13 mai, în incinta Facultății de Drept București.
20.10.2016 | Avocatura.com
Modificări fundamentale privind regimul persoanelor fizice autorizate (PFA) și a Întreprinderilor individuale (II)
Miercuri, 19 octombrie, a apărut în Monitorul Oficial legea care schimbă fundamental modul de funcționare și înregistrare a persoanelor fizice care desfășoară activități economice. Legea introduce un număr maxim de salariați pe care îl poate avea o astfel de entitate. Ceea ce este foarte important, este f
24.08.2016 | Avocatura.com
"Operational HR", ediţia a III-a - Eveniment dedicat managerilor şi experților HR
BusinessMark anunță organizarea celei de-a treia ediții a "Operational HR". Evenimentul va avea loc pe 21 și 22 septembrie 2016 la București, la Hotel Radisson Blu și pe 28 octombrie la Cluj-Napoca, la Hotel Golden Tulip Ana Dome.
03.03.2015 | Sebastian RADU
De vorbă cu avocatul Gheorghița Maxim, despre succes: "La finalul unei zile aglomerate apare o oboseală plăcută, dominată de bucuria lucrului bine făcut"
Cei 14 ani de avocatură au învățat-o pe Gheorghița Maxim că reuşeşti atunci când crezi în client, în idee, în speță şi respecți normele de procedură.
1

Contacte

Bd. Primaverii nr. 57, Sector 1, București

0743.087.930

office@avocatura.com

Urmărește-ne în social media

Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC ADVO VALUE SRL.
Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor.

Termeni și Condiții Politica de confidențialitate Politica Cookies © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2020