Advo+
Avocatura.com - Consultanță juridica online
Consultanță juridică
Cautare dupa "modificari cod fiscal"
12.01.2018 | Avocatura.com
Cum se adaptează angajatorii la noile modificări fiscale: Bonusuri, majorarea brutului sau acte adiţionale? / Om de afaceri: "La dorința noastră de a-i întâlni, guvernanţii ne-au amânat și ne-au răspuns că, momentan, «nu sunt măsuri stabilite». Am aflat măsurile de la televizor"
Pentru mediul de afaceri, 2018 a început cu schimbări în domeniul fiscal, dintre care una importantă este trecerea contribuţiilor sociale şi de sănătate de la angajator la angajați. Unii au semnat deja actele adiționale de modificare a salariului brut, alții au fost inventivi și au găsit alte forme. Oricum
13.01.2016 | Avocatura.com
Avocatul Cosmina Adnana Oprea, articol de specialitate: "Noul Cod Fiscal: Impozitul majorat pe clădiri ne bate la ușă. Deschidem?"
Avocatul Cosmina Adnana Oprea, din cadrul biroului din Galați al "SCA Cosma și Asociații", publică pe Avocatura.com un material de specialitate despre cele mai proaspete modificări fiscale pe care le-a adus noul an.
1

Contacte

Bd. Primaverii nr. 57, Sector 1, București

0743.087.930

office@avocatura.com

Urmărește-ne în social media

Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC ADVO VALUE SRL.
Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor.

Termeni și Condiții Politica de confidențialitate Politica Cookies © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2020