Advo+
Avocatura.com - Consultanță juridica online
Consultanță juridică
Cautare dupa "mame"
04.10.2017 | Avocatura.com
Unele mame, obligate să înapoieze indemnizația de creștere copil
Femeile din Moldova vor fi obligate să semneze o declarație pe proprie răspundere înainte de a primi indemnizația de creștere copil. Un proiect de hotărâre semnat de Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale se află pe masa de lucru a miniștrilor din Republica Moldova și urmează să fie exami
08.09.2017 | Alexandra GORDEA
Kovesi, palmă data tuturor mamelor
Știm, știm, (ne-) am zis că nu vom mai fi răi, că suntem totuși un site cu prestanță, dar acest video nu putea trece nebăgat în seamă!
24.08.2017 | Avocatura.com
Mamele cu trei copii s-ar putea pensiona mai repede
Ministrul Muncii a declarat, marţi, 22 august, că noua lege a pensiilor va prevedea că femeile cu trei sau mai mulţi copii se vor putea pensiona cu şase ani mai repede. Lia Olguţa Vasilescu a declarat că această măsură a făcut unele persoane să o abordeze şi să-i spună că se gândesc să mai nască pent
08.11.2016 | Alexandra POPA
Mamele surogat, noua metodă de a exploata femeile și de a face trafic cu ființe umane
Mamele surogat și eutanasia umană (încă) reprezintă un subiect tabu pentru societatea din România, dar nu și pentru alte societăți, precum cele din Belgia, SUA sau Canada. La Bruxelles a fost organizat un simpozion, de către Alliance Defending Freedom (ADF) International, care a pus în discuție teme precum
08.03.2016 | Alexandra GORDEA
De ce iubim femeile (avocat)
"Femeile sunt creaturi menite să fie iubite, nu înţelese", spunea Oscar Wilde. Mai ales femeile avocat, am adăuga noi. Și pentru că astăzi este Ziua lor și - măcar - în această zi specială considerăm că merită să vorbim doar de bine despre ele, vă invităm să tragem adânc aer în piept și să facem
19.10.2015 | Mihaela GÎDEI
Mariana Robea, directorul fundației "Familia" din Galați: "Consider că avocații gălățeni ar trebui să se implice mai des în activitățile ONG-urilor"
Mariana Robea este, din anul 2007, directorul executiv al Fundației "Familia" din Galați, un ONG care ajută mamele și copiii victime ale violenței domestice. Mariana este doctorand al Facultății de Drept din cadrul Universității Libere Internaționale din Republica Moldova și a explicat, în cadrul unui inter
20.03.2015 | Mihaela GÎDEI
Orașul Sao Paolo, lege unică în lume: cei care deranjează mamele care alăptează vor fi amendați
Orașul brazilian Sao Paolo urmează să implementeze o lege neobișnuită, despre care se crede că e prima din lume de acest fel - cei care vor încerca să oprească sau să deranjeze mamele care își alăptează copiii în public, vor fi amendați.
10.03.2015 | Avocatura.com
Călin și Asociații se alătură Organizației Touched România în derularea proiectului Centrul Maternal "Casa Agar"
Proiectul Centrul Maternal "Casa Agar" reprezintă un demers de responsabilitate socială și acordă tinerelor mame o alternativă la abandonul propriilor copii, oferindu-le adăpost, sprijin material și suport psiho-terapeutic până la rezolvarea situației lor.
17.02.2015 | Avocatura.com
Emil Hurezeanu, apel la moderație în justiție: "Prea multe cătușe! Devenim extremiști"
Jurnalistul Emil Hurezeanu consideră că scenele care preced arestarea diverselor personaje implicate în afaceri de corupție și fac deliciul presei și al publicului nu sunt demne de o justiție democratică modernă. Hurezeanu a făcut un apel la moderație, dar și la umanitate.
02.12.2014 | Nicoleta CRISTEA
Primul proces pentru amnistia fiscală a mamelor. Avocatul Balaş, vizavi de responsabilitatea angajaţilor statului: "Persoana care solicită indemnizația nu și-o poate calcula singură!"
Avocatul vrâncean Codruţ Octavian Balaş reprezintă în instanţă o mămică de la care Agenţia Judeţeană pentru Plăţi şi Inspecţie Socială Vrancea vrea peste 20.000 de lei, sumă considerată de instituţie a fi încasată ilegal ca indemnizaţie pentru creşterea copilului. Indemnizaţia de la care a plec
30.05.2014 | Rodica BULIGA
Nou termen in dosarul lui Mitrea: Avocatii au solicitat refacerea expertizelor
Magistratii Inaltei Curti de Casatie si Justitie (ICCJ) au amanat pentru 13 iunie judecarea dosarului in care deputatul PSD Miron Mitrea este acuzat de coruptie in legatura cu renovarea casei mamei sale din localitatea Voluntari.
31.10.2013 | Rodica BULIGA
Miron Mitrea, retrimis in judecata pentru coruptie
Deputatul PSD Miron Mitrea a fost retrimis in judecata de procurorii anticoruptie, in legatura cu lucrari in valoare de peste noua miliarde lei vechi facute la casa mamei sale, primul termen al procesului care se va judeca la instanta suprema fiind stabilit pentru 15 noiembrie.
Pagina: 1 2

Contacte

Bd. Primaverii nr. 57, Sector 1, București

0743.087.930

office@avocatura.com

Urmărește-ne în social media

Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC ADVO VALUE SRL.
Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor.

Termeni și Condiții Politica de confidențialitate Politica Cookies © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2020