Advo+
Avocatura.com - Consultanță juridica online
Consultanță juridică
Cautare dupa "litigii"
06.02.2019 | Avocatura.com
SCPA JGV și ASOCIAȚII este în căutare de AVOCAT COORDONATOR DEPARTAMENT LITIGII
Cu o experiență de 14 ani în dreptul asigurărilor, JGV și Asociații caută colaborator pentru poziția de Coordonator Departament Litigii.
28.11.2018 | Avocatura.com
Societatea de avocatură "Cosma & Asociații" caută avocat definitv pentru a se alătura echipei sale din București
Cu o experiență pe piața avocaturii de peste 17 ani, Societatea Civilă de Avocați "COSMA ȘI ASOCIAȚII" își extinde echipa și recrutează avocat definitiv. Dacă ai cel puțin 4-5 ani vechime și experiență relevantă în consultanța comercială, dar și în litigii derivate din raporturile între profesion
27.03.2018 | Avocatura.com
SPECIAL: Prețul durerii - estimarea daunelor morale
Clientul meu este un domn venerabil, fără a fi vetust. Îmi povestește cum vara trecută, în timp ce se angajase în trecere, un taxi ivit din senin l-a izbit de pământ și l-a lăsat îndurerat de perspectiva purtării unei proteze la genunchi. O poveste reală spusă de avocatul Cristina-Mihaela Drăghici, "pas
01.03.2018 | Avocatura.com
Societatea de avocatură `Vasiliu & Miclea` recrutează AVOCAT
SCA "Vasiliu și Miclea", societate de avocatură specializată în Dreptul muncii, caută coleg. Dacă vrei să faci parte dintr-o echipă unită, în continuă expansiune, să aprofundezi litigiile de muncă, medierea conflictelor și negocierea unor clauze litigioase, atunci aplică acum!
18.01.2018 | Avocatura.com
COMUNICAT DE PRESĂ: SCA "Pavel, Mărgărit și Asociații" previne: O mulţime de chestiuni juridice pot interveni în încercarea de a recupera creanţele. Cum pot fi acestea soluționate
Există o mulțime de cazuri în care datornici ai băncilor sau societăților de leasing ascund bunurile sau le înstrăinează cu rea-credință pentru a nu putea fi recuperate. De asemenea, există cazuri în care creditorii recuperează abuziv bunuri de la debitori. Trebuie ținut cont însă că obstacolele în
18.01.2018 | Avocatura.com
Posibil RIL privind problema creditelor în franci elvețieni?
ÎCCJ ar putea tranșa dacă instanțele la nivel național vor trebui să admită, în toate litigiile, conversia creditelor în franci elvețieni la cursul de la data acordării sau dacă vor trebui să respingă toate cererile debitorilor de acest gen.
18.01.2018 | Avocatura.com
COMUNICAT DE PRESĂ: Țuca Zbârcea & Asociații și divizia de fiscalitate își consolidează practica
Un număr de 9 avocați și consultanți fiscali au făcut un pas înainte în carieră, urmare a promovărilor realizate în cadrul Ţuca Zbârcea & Asociaţii și Țuca Zbârcea & Asociații Tax SRL, la finalul lunii decembrie 2017. De asemenea, divizia de fiscalitate a firmei de avocatură anunță consolidarea prac
08.01.2018 | Avocatura.com
Ordin de protecție împotriva amantului - Cum a ajuns o avocată în fața instanței cu această speță
Judecătorii ieșeni au stabilit că amantul unei femei poate fi considerat membru de familie. Au instituit un ordin de protecție împotriva unui avocat care își hărțuia o colegă de serviciu, deși Legea 217/2013 vorbește doar despre posibilitatea protejării membrilor din familie.
20.12.2017 | Avocatura.com
Femeie amendată cu 1.500 de franci pentru că s-a conectat la e-mail-ul soțului
Suspiciunile au determinat-o pe o doamnă din Elveția să verifice constant e-mail-ul soțului ei, de unde a și aflat că este înșelată de ceva timp. Soțul, supărat foc, a reclamat-o la Poliție, iar poliția a amendat-o pe consoartă cu 1.500 de franci.
19.12.2017 | Alexandra POPA
ADEVĂRUL DESPRE STAGIATURĂ - Avocatul Cristian Bărcan: "A fi avocat stagiar presupune implicit și a sta la cozi ore bune"
Ești student și cochetezi cu avocatura? Avocatul Cristian Bărcan îi sfătuiește pe studenți să se acomodeze cu ideea de a aștepta la cozi infinite în anii de stagiatură. Ba mai mult, Cristi încurajează să se învețe și alte materii, nu doar cele 4 necesare pentru a lua un examen de admitere în profesie.
12.12.2017 | Avocatura.com
D`ALE AVOCATURII, episodul 7 - Dilemele unui avocat de bară: "În aceeași oglindă ciobită îmi caut identitatea, la întrecere cu justiția, zilnic... Mă văd în zdrențe, mă văd în rochie de bal... Tragic e că nu știu când sunt mai frumoasă"
Dincolo de umorul cu care încearcă fiecare avocat de bară să facă față unei zile în instanță, se pare că există profunzimi care modelează caractere: "Câștig procesul, pentru că nu există copil care să merite doar un părinte responsabil, dar pierd inocența unui suflețel care trebuie să se alieze cu
06.12.2017 | Alexandra POPA
Digitalizarea dă buzna și-n avocatură - Avocatul Cristian Bărcan: "Cu Dreptul comercial ești cumva în trendul pieței și te poți dezvolta pe partea de e-commerce"
Cristian este un avocat care iubește libertatea și nu ar renunța la ea în ruptul capului. În prezent activează în propriul cabinet individual, dar nu neagă că a fost tentat să profeseze într-o casă mare de avocatură. Specializarea lui principală este Dreptul comercial și consideră că unul dintre marile
Pagina: 1 2 3 4 5 . . . 16

Contacte

Bd. Primaverii nr. 57, Sector 1, București

0743.087.930

office@avocatura.com

Urmărește-ne în social media

Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC ADVO VALUE SRL.
Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor.

Termeni și Condiții Politica de confidențialitate Politica Cookies © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2020