Advo+
Avocatura.com - Consultanță juridica online
Consultanță juridică
Cautare dupa "indicii"
28.07.2016 | Alexandra GORDEA
«INM Go», cea mai recentă aplicație pentru candidații în magistratură
Se spune că "românul s-a născut poet". Noi credem că e mai mult de atât: numeroase invenții pălesc în fața imaginației poporului nostru. De aceea, cea mai recentă "inovație" a apărut în mod firesc, după ce un număr foarte mare de aspiranți la titlul de magistrat s-au plâns de examenul ce va avea loc
02.10.2013 | Ion ALEXANDRU
Av. Gheorghita Mateut, despre trimiterea in judecata a dosarului "Santaj la RCS&RDS": Rechizitoriul este plin de vulnerabilitati
Avocatul lui Sorin Alexandrescu, al lui Dan si al Cameliei Voiculescu, precum si al grupului de firme ale trustului Intact trimise, ieri, in judecata de DNA pentru santajarea administratorului SC RCS&RDS, sustine ca a aflat din presa ca procurorii au trimis dosarul in instanta.
1

Contacte

Bd. Primaverii nr. 57, Sector 1, București

0743.087.930

office@avocatura.com

Urmărește-ne în social media

Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC ADVO VALUE SRL.
Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor.

Termeni și Condiții Politica de confidențialitate Politica Cookies © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2020