Advo+
Avocatura.com - Consultanță juridica online
Consultanță juridică
Cautare dupa "inchisoare"
25.04.2018 | Avocatura.com
"Închisoarea part-time", votată de Camera Deputaților
Astfel, prin decizia judecătorului, condamnaţii pentru fapte fără violenţă, care nu sunt recidivişti şi care au o pedeapsă de maximum cinci ani, beneficiază de măsura arestului la domiciliu sau în zilele de sâmbătă şi duminică.
08.02.2018 | Alexandra GORDEA
"Dosarul transferurilor de fotbaliști" - "Modele" de pledoarii ale avocaților din lumea penală
Miercuri, 7 februarie, la ÎCCJ s-au pus concluzii pe fond în cauza instrumentată de către DNA împotriva Geaninei Terceanu, fost judecător al Curții de Apel București, acuzată ca a primit 195.000 de euro mită de la trei oameni de afaceri pentru a dispune achitarea acestora într-un dosar penal cunoscut în spa
09.01.2018 | Avocatura.com
Islanda a legalizat salariul egal dintre bărbați și femei
Noul an a venit cu schimbări istorice pentru Islanda. Chiar din prima zi a acestui an, bărbații nu mai pot primi salarii mai mari decât femeile pentru aceeași muncă prestată, acest lucru devenind astfel ilegal. Islanda a devenit prima țară care stopează diferențele de remunerație dintre sexe.
08.01.2018 | Avocatura.com
Pedepsele cu închisoarea de până la 3 ani se vor executa la domiciliu?
O propunere legislativă sună cam așa: "pedepsele cu închisoarea de până la 3 ani se execută la domiciliu". De asemenea, conform inițiativei legislative, abuzul în serviciu ar urma să fie pedepsit penal doar în cazul în care s-a cauzat o pagubă materială mai mare de 200.000 de euro.
20.12.2017 | Avocatura.com
Femeie amendată cu 1.500 de franci pentru că s-a conectat la e-mail-ul soțului
Suspiciunile au determinat-o pe o doamnă din Elveția să verifice constant e-mail-ul soțului ei, de unde a și aflat că este înșelată de ceva timp. Soțul, supărat foc, a reclamat-o la Poliție, iar poliția a amendat-o pe consoartă cu 1.500 de franci.
05.12.2017 | Avocatura.com
Proiect de lege: "Fake news" ar putea fi pedepsite cu 5 ani de închisoare
Partidul Republican de la Dublin a propus un proiect legislativ care prevede o serie de interdicții pentru politicienii din Dublin în legătură cu reclama făcută pe internet. De asemenea, va deveni o infracțiune promovarea activă a știrilor false (fake news) pe site-uri precum Facebook și Twitter.
27.11.2017 | Avocatura.com
Tehnologia ajută deținuții să evadeze din închisori
Credem că nu v-ați fi gândit vreodată cum un deținut poate scăpa din închisoare doar pentru că nu a funcționat faxul magistraților. Dar, de-a lungul timpului s-au petrecut nenumărate incidente bizare în care au fost implicate gadgeturi.
22.11.2017 | Avocatura.com
Avocat condamnat la 5 ani și 8 luni de închisoare pentru ucidere din culpă
Un avocat ieșean a fost condamnat la cinci ani și opt luni de închisoare după ce s-a urcat beat la volan și a omorât două persoane. Ion Victor Axinte a fost judecat pentru ucidere din culpă și conducere sub influența alcoolului.
17.11.2017 | Avocatura.com
Bărbat condamnat la 6 luni de închisoare pentru că a omorât un câine
Magistrații din Tulcea l-au condamnat la 6 luni de închisoare cu executare pe un bărbat care a ucis un câine cu mai multe lovituri de cuțit, deși animalul nu reprezenta nicio amenințare.
13.11.2017 | Avocatura.com
O evaziune fiscală de 335 de lei și 2 ani de închisoare cu suspendare
Curtea de Apel București a dispus condamnarea unui bărbat la pedeapsa de 2 ani închisoare cu suspendarea executării pedepsei sub supraveghere. "Amărâtul" a săvârșit infracțiunea de evaziune fiscală prin care s-a cauzat un prejudiciu bugetului consolidat al statului de 335 lei.
10.11.2017 | Avocatura.com
Un avocat a fost condamnat la 2 ani de închisoare cu suspendare pentru înșelăciune
Curtea de Apel Cluj l-a condamnat pe un avocat la 2 ani de închisoare cu suspendare pe un termen de supraveghere de 4 ani pentru infracțiunea de înșelăciune. Romulus Luca face parte din Baroul Cluj și ar trebui să presteze și muncă în folosul comunității pentru 80 de zile.
03.11.2017 | Avocatura.com
Recidivist după doar 3 zile de la eliberarea condiționată în baza recursului compensatoriu
Un bărbat ieșit recent din penitenciar, fiind eliberat cu un an mai devreme în baza recursului compensatoriu, a recidivat după doar 3 zile. Acesta a violat și a tâlhărit o tânără care se întorcea noaptea dintr-un club.
Pagina: 1 2 3 4 5 . . . 25

Contacte

Bd. Primaverii nr. 57, Sector 1, București

0743.087.930

office@avocatura.com

Urmărește-ne în social media

Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC ADVO VALUE SRL.
Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor.

Termeni și Condiții Politica de confidențialitate Politica Cookies © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2020