Advo+
Avocatura.com - Consultanță juridica online
Consultanță juridică
Cautare dupa "grile"
13.09.2017 | Avocatura.com
ADMITERE BAROU - Procesul-Verbal al Comisiei Naționale de Examen: Toate contestațiile la punctaj au fost respinse
95 de candidați s-au simțit nedreptățiți anul acesta și au depust contestație la punctaj: 93 de contestații au venit din partea celor înscriși la examenul pentru dobândirea titlului de avocat stagiar și 2 contestații la punctaj formulate de cei înscriși la examenul pentru dobândirea titlului de avocat
13.09.2017 | Alexandra POPA
10 IDEI pentru admiterea la Barou de la avocatul Tudor COLȚAN
"Să faci grile din cartea X, alea-s cele mai bune grile!" / "Să îți faci scheme" / "Învață noaptea când e liniște" / "Începe cu Civilul" / "Să faci grile!". Câte sfaturi ați auzit despre cum să vă pregătiți pentru admiterea la Barou? Suntem siguri că peste 6353790439 de oameni v-au dat sfaturi cu ce a
01.09.2017 | Avocatura.com
UNBR: Subiectele şi Baremele la proba scrisă tip grilă, susţinută în data de 01 septembrie 2017 la examenul de primire în profesia de avocat
Ce-a fost mai greu a trecut! Acum fiecare trebuie să tragă linie, să învețe din erori și să meargă mai departe. Întotdeauna va mai fi și-un an următor.
30.08.2017 | Alexandra POPA
Ce spun judecătorii despre vârsta minimă de admitere la INM? "Un stagiu prelungit de 4 ani ar fi soluția: primul an de formare teoretică la Institut sau poate mai mult, după care formare practică"
Propunerea MJ ca la admiterea de la INM să poată candida doar persoane cu vârsta minimă de 30 de ani și cel puțin 5 ani vechime în alte profesii juridice nu este pe placul multora. Studenții sunt revoltați, dar și unii magistrați. O tânără judecătoare nu contrazice cu totul propunerea, dar nu consideră
29.08.2017 | Avocatura.com
Locurile de desfășurare a examenului de admitere la Barou septembrie 2017
Vineri, 1 septembrie, viitorii avocați vor fi față în față cu cel mai mare "inamic" al lor: cele 100 de grile. Iată și locurile unde va avea loc examenul!
21.08.2017 | Alexandra POPA
"Bună ziua, știe cineva grilele ce vor pica la Barou?". Sau cum se detensionează viitorii avocați înainte de "Marele Eveniment"
Marele eveniment se apropie cu pași repezi de cei peste 1500 de candidați înscriși la examenul de admitere în avocatură. Deși foarte stresați, aceștia nu și-au pierdut umorul și unul dintre candidați a dat startul unei discuții savuroase pe grupul de Facebook "Admitere Barou".
13.03.2017 | Alexandra POPA
Din PRESĂ direct în AVOCATURĂ - Sabin Ripan: "La grile contează mult starea de moment, dacă stăpânești suficient materia și dacă poți da randament în cele patru ore de examen"
Un ziarist a intrat în avocatură, după ce a mai susținut examenul de intrare în barou de trei ori. Ambiția și dorința nu l-au lăsat baltă pe Sabin Ripan, care a fost admis cu 76 de puncte în Baroul Cluj. Avocatura.com îi urează avocatului stagiar mult succes!
10.02.2017 | Alexandra POPA
PORTRET - Avocatul care a dat cu piciorul unor nume grele din avocatură pentru o carieră individuală - Ana-Maria Udriște: "Am știut de când am intrat în facultate că «Domne`, eu sunt om de Barou!»"
A intrat la facultate cu un singur gând: să devină avocat. A absolvit facultatea și visul s-a împlinit: punct ochit, punct lovit. A intrat din prima la Barou, iar apoi au urmat colaborări cu nume mari din avocatură, care au contribuit la formarea avocatului profesionist din prezent. Dacă ar fi să o asociem pe
06.02.2017 | Alexandra POPA
Admiterea la BAROU - Un avocat stagiar «dă cărțile pe față»: "Examenul de admitere la Barou se trece cu Codurile!"
Admiterea în avocatură, pregătirea, grilele, tratatele, cât timp ai nevoie să înveți pentru a trece cu brio acest examen reprezintă subiecte pe care oricât de mult le-ai discuta, tot mai e ceva de zis. Și de unde să luăm aminte mai bine, dacă nu de la triumfători? Avocatul stagiar Răzvan Constantin a sta
29.09.2016 | Alexandra GORDEA
DA, SE POATE! - Marius Badea, "erou" al examenului de admitere în Barou 2016: "Examenul este unul bun care, până la urmă, testează doar informațiile, nu și vocația"
Marius ne-a dat un simplu telefon: "Vreau să vă împărtășesc din experiența mea! Vreau să le spun și celorlalți să nu se dea bătuți!". Nu puteam refuza o așa invitație. Mai ales că venea din partea unuia dintre "eroii" care au trecut peste examenul de admitere în Barou 2016. Până la urmă, pentru el,
28.09.2016 | Alexandra GORDEA
Sitcom despre examenul de admitere în Barou - 10 grile ridicole la care nici măcar Briciu nu ar putea răspunde
Sunt unii avocați care au un simț al umorului extrem de dezvoltat. Iar acesta este un lucru foarte bun. Cum naiba să faci față unei lumi așa nebune, ca cea a avocaților, dacă nu făcând haz de necaz?! Așa s-au gândit și câțiva avocăței, care nu s-au putut abține din a ridiculiza examenul de admitere î
20.09.2016 | Alexandra GORDEA
"Judecată la rece" a rezultatelor de la examenul de admitere în Barou 2016: Tot Dreptul civil rămâne "buba" acestui examen. Sau cum "toate-s vechi şi nouă toate"
3421 de candidați s-au trezit cu noaptea în cap și cu sufletul plin de emoții în data de 12 septembrie pentru a susține examenul de intrare în Barou. 677 au luat peste cele 70 de puncte impuse de Regulament, dar dintre aceștia 64 au fost respinși pentru că nu au luat minimum de 10 puncte la fiecare materie. "
Pagina: 1 2 3 4

Contacte

Bd. Primaverii nr. 57, Sector 1, București

0743.087.930

office@avocatura.com

Urmărește-ne în social media

Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC ADVO VALUE SRL.
Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor.

Termeni și Condiții Politica de confidențialitate Politica Cookies © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2020