Advo+
Avocatura.com - Consultanță juridica online
Consultanță juridică
Cautare dupa "gelozie"
20.12.2017 | Avocatura.com
Femeie amendată cu 1.500 de franci pentru că s-a conectat la e-mail-ul soțului
Suspiciunile au determinat-o pe o doamnă din Elveția să verifice constant e-mail-ul soțului ei, de unde a și aflat că este înșelată de ceva timp. Soțul, supărat foc, a reclamat-o la Poliție, iar poliția a amendat-o pe consoartă cu 1.500 de franci.
11.07.2017 | Avocatura.com
Un bărbat a fost condamnat la 8 luni de închisoare pentru "testarea fidelității partenerei"
Un bărbat a ales să verifice fidelitate partenerei sale printr-o metodă care i-a adus acestuia o pedeapsă de 8 luni de închisoare. Acesta a folosit un program informatic prin care a interceptat convorbirile telefonice efectuate de iubita sa prin intermediul telefonului. Vestea bună pentru inculpat este că pedeap
26.04.2016 | Alexandra GORDEA
ORDIN DE PROTECȚIE DE FRICA SOȚIEI - Un ieșean le-a cerut judecătorilor să fie protejat de soție: "Este nebună cu acte în regulă. Eu nu am știut asta atunci când m-am însurat, că altfel nu o mai luam de nevastă. Nu am înnebunit-o eu. Era dinainte!"
Magistrații Judecătoriei Iași au avut de soluționat un caz inedit, unic în jurisprudența locală: un bărbat a cerut judecătorilor să fie emis un ordin de protecție împotriva soției sale, pentru că pur și simplu nu știa cum să mai scape de ea. Astfel, femeia a fost obligată să nu se apropie la o distan
1

Contacte

Bd. Primaverii nr. 57, Sector 1, București

0743.087.930

office@avocatura.com

Urmărește-ne în social media

Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC ADVO VALUE SRL.
Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor.

Termeni și Condiții Politica de confidențialitate Politica Cookies © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2020