Advo+
Avocatura.com - Consultanță juridica online
Consultanță juridică
Cautare dupa "fondator"
18.10.2017 | Alexandra POPA
Cele 5 «anomalii» ale marilor case de avocatură - Cât de mică este o casă mare de avocatură?
Deși "corporațiile" din lumea avocaturii vor să aibă imaginea perfectă, din păcate nu prea le iese. Comunicarea prin comunicate de presă standard nu construiește încrederea în companie, iar acest lucru duce la crize de imagine. Această situație nu reprezintă "apocalipsa" pentru o societate de avocatură,
16.05.2017 | Avocatura.com
Evenimentul anului "FRANCE-ROUMANIE: UN PARTENARIAT D`AVENIR"
"Bogaru, Braun Noviello & Asociații" au plăcerea să vă anunțe participarea strategică în cadrul conferinței internaționale "Destination Roumanie" cu sprijinul extraordinar al Ambasadei României în Franța și al Clubului Rotary Paris Haussmann.
02.05.2017 | Avocatura.com
După 11 ani, fondatorul Casei de Avocatură "Biriș Goran" a decis să plece din firmă
"Adio... visul frumos s-a terminat, / Adio.... povestea noastră s-a încheiat, / Adio.... nimic nu mai are rost, / Se-aud doar pașii, pașii grăbiți" către o altă etapă din viața profesională a fondatorului casei de avocatură Biriș Goran. După 11 ani, avocatul Victor Constantinescu și-a anunțat plecarea d
27.10.2016 | Alexandra GORDEA
EI DESPRE EI - Avocatul Mădălin Niculeasa: "Câți trăiesc din avocatură? Foarte puțini. Mulți se duc și își fac afaceri, mulți transformă avocatura în afacere"
Novici sau experimentați, avocații sunt văzuți la fel de către mai toți "laicii": niște șarlatani care mânuiesc (isteț) legea astfel încât să păcălească atât instanța, cât și clientul. Din păcate - pentru ei - se pare că până și în interiorul profesiei există aceleași gânduri. Cauza? Lipsa
05.02.2016 | Teodor BURNAR
Avocatul Romeo Cosma, fondatorul Avocatura.com: "În profesie, a trecut vremea lui «E rău... dar nu avem ce face!»" / "Site-ul Avocatura.com nu poate rezolva toate problemele avocaturii. Dar ce poate face este să le aducă în discuţie"
"Un soţ bun este sănătos şi absent", spune un proverb japonez. Maxima este în egală măsură aplicabilă iniţiatorilor şi "păzitorilor" demersurilor jurnalistice de calitate. Romeo Cosma, fondatorul Avocatura.com, este unul dintre oamenii care s-au remarcat prin discreţie şi lipsa imixtiunii, două calităţ
20.11.2015 | Teodor BURNAR, Mihaela GÎDEI
EXCLUSIV - Profesorul Ion Dogaru, fost judecător, fondatorul Facultății de Drept din Craiova: "Orice profesie din domeniul Dreptului are nevoie de un stagiu. Eu am fost judecător, și abia după 4 - 5 ani m-am putut considera judecător"
Profesorul Ion Dogaru, fost judecător și fondatorul Facultății de Drept din Craiova, consideră că un mentor bun este cel care, pe lângă faptul că te învață să fii un bun practician, îți mai arată și cum să fii om, pentru a putea înțelege și judeca oamenii. Maestrul Dogaru a depănat, pentru Avocatu
11.11.2015 | Avocatura.com
Promovări în lumea avocaturii: Ioan Roman a fost numit Partener al "Maravela & Asociaţii"
Începând cu luna noiembrie, avocatul Ioan Roman a fost numit Partener al "Maravela & Asociaţii" şi co-coordonator al departamentului de Litigii, aceasta fiind prima oară de la înfiinţarea firmei când este promovat în rolul de Partener un membru al echipei formate intern de Partenerii Fondatori.
20.10.2015 | Teodor BURNAR
SPECIAL - Maestrul Ion Dogaru, fost judecător, Fondatorul Facultăţii de Drept din Craiova: "Avocatul este egalul procurorului, căci interesele cetăţeanului sunt primele interese ale Statului" / "Sfatul meu pentru avocaţi? Să citească mai mult!"
134 de doctoranzi şi mai bine de 100 de cadre didactice i-au trecut prin mână academicianului şi profesorului universitar dr. Ion Dogaru, "Părintele Fondator" al Facultăţii de Drept din Craiova. Acesta şi-a prezentat, într-un material special Avocatura.com, concepţia despre rolul Avocatului, dându-le şi câ
15.10.2015 | Mihaela GÎDEI
Facultatea de Drept, campanie de strângere de fonduri pentru modernizarea instituției. Vezi mesajul emoționant al fondatorilor
Reprezentanții Facultății de Drept din cadrul Universității din București cer sprijin, prin intermediul unui mesaj al fondatorilor instituției, pentru a putea efectua modernizarea Palatului Facultății.
15.04.2015 | Avocatura.com
"Rădulescu & Muşoi", nominalizată la "The Legal 500"
Ghidul Juridic "The Legal 500 Europa, Orientul Mijlociu și Africa (EMEA)", ediţia 2015, clasează societatea de avocaţi "Rădulescu & Muşoi", la numai un an de la debutul pe piaţă, în rândul societăţilor de avocatură de top din România.
20.03.2015 | Teodor BURNAR
Avocatul Cătălin Băiculescu, Partener "Țuca Zbârcea și Asociații": "Suntem o democrație. Domnul Țuca nu decide unilateral ce face cu firma"
Avocatul Cătălin Băiculescu, "Partener Țuca Zbârcea și Asociații", a vorbit în cadrul evenimentului IBA (International Bar Association) / European Regional Forum - Law Firm Management Roadshow / Roundtable, despre democrația (și lipsa ei) la casele de avocatură din România.
22.07.2013 | Rodica BULIGA
Avocat fondator Stoica si Asociatii, premiu pentru filantropie personala
Cristiana Irinel Stoica, avocat fondator Stoica si Asociatii, a primit "Premiul pentru filantropie personala Friederich Niemann", data fiind suma lunara foarte generoasa pe care a donat-o pentru programul "Fiecare Copil in Gradinta" prin Direct pentru Copii.
1

Contacte

Bd. Primaverii nr. 57, Sector 1, București

0743.087.930

office@avocatura.com

Urmărește-ne în social media

Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC ADVO VALUE SRL.
Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor.

Termeni și Condiții Politica de confidențialitate Politica Cookies © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2020