Avocatura Com
Cautare dupa "fmi"
18.08.2015 | Mihaela GÎDEI
Lupul de la FMI: Scandalul sexual al lui Dominique Strauss-Kahn va fi subiectul unui film
Warner Bros va realiza un film, o tragi-comedie, despre fostul șef al Fondului Monetar Internațional, Dominique Strauss-Kahn, și acuzațiile de agresiune sexuală împotriva unei menajere dintr-un hotel new yorkez, care i-au fost aduse.
06.07.2015 | Teodor BURNAR
Avocatul Mihai Baco: "Dacă Ziua Justiţiei se sărbătoreşte fără avocaţi, noi nu suntem decât un apendice al Justiţiei. Eu ştiam că actorii actului de justiţie sunt judecătorii, procurorii şi avocaţii. Probabil că între timp s-a modificat..."
Cum vede un avocat situaţia din Grecia? Dar mai ales situaţia din România, unde avocaţii nu iau parte - din motive care pot fi doar speculate - la Ziua Justiţiei? Un interviu revelator cu avocat dr. Mihai Baco, membru în Baroul Alba şi un om care nu se teme să spună lucrurilor pe nume.
14.11.2013 | George COLANG
Clauzele abuzive sunt de fapt neabuzive?
Guvernul incearca din rasputeri sa convinga Fondul Monetar de Investitii ca noile institutii specializate vor face "lumina" in cazul contractelor abuzive. Astfel, "daca noua structura institutionala a acestei instante specializate nu va avea succes in evitarea riscurilor la adresa stabilitatii financiare, ne vom consul
1
Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC AVOCATURA COM SRL. Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor. © Copyright SC Avocatura COM SRL și SC ADVO VALUE SRL | 2003-2020
Avocatura Com