Advo+
Avocatura.com - Consultanță juridica online
Consultanță juridică
Cautare dupa "femei"
03.04.2018 | Alexandra GORDEA
PROBĂ DE RAȚIONAMENT LOGIC: Ce ar fi fost lumea fără FEMEIE?
Stimați iubitori de Drept și dreptate, ne-am gândit să vă oferim un imbold spre a vă apleca mai mult asupra cauzei numite: femeia. Haideți să vedeți cum ar fi arătat umanitatea fără femeie!
16.03.2018 | Alexandra GORDEA
CUM FUNCȚIONEAZĂ CREIERUL UNUI AVOCAT?
Știți bancul acela cu cei doi ardeleni Ion și Gheorghe? Ion îl întreabă pe Gheorghe: "« - Băi, Gheorghe, tu ai SIDA? / Gheorghe se gândește: « - Dacă-i spun că am, îmi cere, dacă-i spun că n-am zice, că-s sărac...» / « - Băi, Ioane, mai am un pic pe fund»"... Cam așa este și cu avocații!
01.03.2018 | Alexandra GORDEA
Cine și cum a subjugat blândețea din lumea avocaturii?
"A-ți împodobi purtarea cu blândețea față de oameni e mult, fiindcă aici se vede cine poate uni iubire de frumos cu iubire de om" (Epictet)
09.01.2018 | Avocatura.com
Islanda a legalizat salariul egal dintre bărbați și femei
Noul an a venit cu schimbări istorice pentru Islanda. Chiar din prima zi a acestui an, bărbații nu mai pot primi salarii mai mari decât femeile pentru aceeași muncă prestată, acest lucru devenind astfel ilegal. Islanda a devenit prima țară care stopează diferențele de remunerație dintre sexe.
09.11.2017 | Avocatura.com
Discriminarea femeilor care alăptează în public va putea fi aspru sancționată
Evacuarea dintr-un spațiu public a unei mame care are dreptul de a se afla în acel spatiu și care alaptează un copil de până la 24 de luni; interzicerea în orice mod a alăptării în spații publice a unui copil de până la 24 de luni; refuzul furnizarii de servicii unei persoane care alaptează un copil de p
09.10.2017 | Alexandra POPA
Lansare de carte - "Lacrima prigoanei", drama femeilor deținute politic
Mâine, 10 octombrie, va avea loc lansarea cărții "Lacrima prigoanei". Evenimentul se va desfășura la Librăria Mihai Eminescu din București, începând cu ora 17:30.
27.09.2017 | Avocatura.com
Femeile din Arabia Saudită au dreptul la permis de conducere
Regatul ultraconservator din Peninsula Arabică a luat o decizie istorică prin care le va permite femeilor să conducă. Arabia Saudită era singura țară care le interzicea femeilor să urce la volan. Măsura urmează să intre în vigoare în luna iunie a anului viitor.
08.09.2017 | Alexandra GORDEA
Kovesi, palmă data tuturor mamelor
Știm, știm, (ne-) am zis că nu vom mai fi răi, că suntem totuși un site cu prestanță, dar acest video nu putea trece nebăgat în seamă!
10.04.2017 | Alexandra POPA
SPIONAJ MATRIMONIAL ILEGAL - După ce și-a spionat soțul, o femeie a trebuit să dea socoteală în fața legii
Femeile sunt "arme efective" în lumea informațiilor și a spionajului. Ele au fost, de-a lungul timpului, "spioane, trădatoare, eroine, sabotoare, teroriste". Probabil, majoritatea femeilor au căzut în păcat atunci când au căutat în mesajele partenerilor lor sau au mai tras cu urechea la diferite discuții de
09.03.2017 | Alexandra GORDEA
De ziua lor, bărbații avocați s-au făcut de râs. Nu au putut răspunde la întrebarea: "CE ESTE FEMEIA?"
A trecut și 8 Martie. Cu fast, sau mai puțin fast, femeile din viețile noastre au fost celebrate. Avocatura.com i-a provocat pe domnii avocați să răspundă simplu și sincer la o întrebare: "Ce este femeia?". Unii, cei mai curajoși, s-au încumetat și ne-au răspuns: "Femeia este tot ceea ce nu este bărbatul"
08.03.2017 | Alexandra GORDEA
FOTOREPORTAJ DE 8 MARTIE- Cum am vrăjit justiția cu o floare. Și ea ne-a zâmbit înapoi
Astăzi este despre ELE. Ele, serioasele, luptătoarele, mofturoasele, fițoasele, demnele, naivele, obositele, neobositele, îndrăgostitele. Astăzi le-am apreciat și noi rolul (de netăgăduit) în această lume, așa cum am știut noi mai bine. Așadar, la mulți ani, doamnelor! Orice ați fi - avocat, judecător,
01.03.2017 | Alexandra GORDEA
SPECIAL - 1 martie în instanțe: Ce mărțișoare au primit avocații
Ne-am înarmat cu vreo 50 de mărțișoare speciale, marca Avocatura.com, și am plecat să vizităm instanțele bucureștene. La început ne-am speriat puțin, după ce am văzut că avocații fug chiar și de un mărțișor. Ne-am mai liniștit după ce am dat și peste avocate curioase să vadă ce facem, avocate ve
Pagina: 1 2 3 4 5 . . . 7

Contacte

Bd. Primaverii nr. 57, Sector 1, București

0743.087.930

office@avocatura.com

Urmărește-ne în social media

Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC ADVO VALUE SRL.
Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor.

Termeni și Condiții Politica de confidențialitate Politica Cookies © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2020