Advo+
Avocatura.com - Consultanță juridica online
Consultanță juridică
Cautare dupa "domeniu juridic"
03.09.2018 | Avocatura.com
"Cross-Border Partnership for Training and Labour mobility in the Juridical field" - Strategia comună
Baroul Dolj (în calitate de beneficiar) și Baroul Vidin (în calitate de partener) implementează în perioada 05.04.2017 - 04.10.2018 proiectul "Cross-Border Partnership for Training and Labour mobility in the Juridical field", Cod proiect 16.4.2.023, Cod sistem ROBG-162.
17.12.2015 | Alexandra GORDEA
EXCLUSIV - Adrian Măntoiu, PMO "Wolters Kluwer" România, despre "Portalul de Jurisprudență Românească": "Cu toții trebuie să avem acces la justiție, la legislație gratuită, pentru că noi nu suntem exonerați de necunoașterea legii"
Chiar dacă pașii spre o justiție "curată" sunt mărunți, sistemul juridic românesc cunoaște schimbări pozitive. Un astfel de "pas" îl reprezintă și "Portalul de Jurisprudență Românească", care a fost lansat miercuri. Rezultat al unui parteneriat public - privat, proiectul fiind rodul muncii în comun a j
06.11.2015 | Alexandra GORDEA
VIDEO UTIL pentru avocaţi - Ce criterii de admisibilitate trebuie să îndeplinească cererile adresate CEDO
Curtea Europeană a Drepturilor Omului, supranumită "Curtea de la Strasbourg", a lansat un videoclip de 16 minute, menit să îi ajute pe specialiștii care înaintează cereri, pentru ca acestea să fie admise cât mai prompt.
1

Contacte

Bd. Primaverii nr. 57, Sector 1, București

0743.087.930

office@avocatura.com

Urmărește-ne în social media

Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC ADVO VALUE SRL.
Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor.

Termeni și Condiții Politica de confidențialitate Politica Cookies © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2020