Advo+
Avocatura.com - Consultanță juridica online
Consultanță juridică
Cautare dupa "director resurse umane"
02.03.2018 | Avocatura.com
NICULEASA LAW FIRM, obligație de diligență pentru un Director de Resurse Umane
Societatea de avocatură "Niculeasa Law Firm" obține pentru COS TÂRGOVIȘTE confirmarea legalității deciziei de concediere a Directorului de Resurse Umane pentru neîndeplinirea unor obligații de diligență cuprinse în fișa postului, la nivelul standardului obiectiv presupus de astfel de obligații.
16.11.2015 | Mihaela GÎDEI
Maria Iordănescu, Director Resurse Umane la "Țuca Zbârcea & Asociații", despre ce caută la un avocat tânăr: "Să fie un avocat bun şi să ştie pe ce lume trăieşte!"
Maria Iordănescu, Director Resurse Umane la "Țuca Zbârcea & Asociații", a vorbit, în cadrul unui interviu exclusiv Avocatura.com, despre mentoring-ul în această casă de avocatură și despre ce anume caută TZA la un tânăr avocat pe care-l recrutează. Iordănescu a punctat că sunt anumite semne care arată
1

Contacte

Bd. Primaverii nr. 57, Sector 1, București

0743.087.930

office@avocatura.com

Urmărește-ne în social media

Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC ADVO VALUE SRL.
Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor.

Termeni și Condiții Politica de confidențialitate Politica Cookies © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2020

,