Advo+
Avocatura.com - Consultanță juridica online
Consultanță juridică
Cautare dupa "delegati"
22.02.2018 | Avocatura.com
Barou original: Delegaţie de avocaţi belgieni, primită cu sarmale şi cârnaţi de Pleşcoi de colegii din Baroul Buzău
Deci, se poate și fără să fim scorțoși. Două barouri, unul românesc, altul belgian, au celebrat 20 de ani de la înfrățirea lor într-un mod unic: cu o cină tradiţională românească, pentru a degusta din bunătăţile locului. Cele mai apreciate preparate de la Buzău au fost sarmalele şi cârnaţii de P
05.02.2018 | Avocatura.com
Baroul București: Hotărârea nr. 2 privind procedura alegerii delegaților la Congres
Congresul Avocaților va avea loc în perioada 20-21 aprilie 2018. În acest sens, fiecare Barou trebuie să-și desemneze reprezentanții. Baroul București aduce la cunoștința avocaților etapele alegerii acestor delegați.
24.02.2017 | Avocatura.com
BAROUL BUCUREȘTI - Adunare Generală în data de 9 martie, pentru alegerea delegaților la Congres
Consiliul Baroului București, prin H.C.B.B. nr. 2/17.01.2017, convoacă Adunarea Generală Deschisă a Baroului București în data de 9 martie 2017 între orele 9:00 - 16:00, la sediul baroului, Etajul VI, Sala de Festivități "Flavius Teodosiu".
01.07.2016 | Alexandra POPA
"Rețeta" luptei anticorupție - Kovesi: "E util ca atunci când deschizi o anchetă importantă să știi că nu vei fi sancționat disciplinar sau demis pentru faptul că ai avut curajul să deschizi acea anchetă"
"Acum, după 10 ani de efort, am ajuns în punctul când se luptă statul cu mafia. Să vedem cine câștigă! Noi suntem aici ca să luptăm. Altfel o să câștige ea, mafia", a susținut Laura Codruța Kovesi la o întâlnire cu membrii delegației din Republica Moldova. Un grup de funcționari și reprezentanți ai
29.03.2016 | Alexandra GORDEA
Congresul avocaților 2016 prin ochii unui "novice" - Impresii din spatele "ușilor închise", partea a II-a
După ce am aflat cum a fost "pe bune" prima zi a Congresului avocaților 2016, avocatul Dan Cherteș, delegat al Baroului Cluj, ne prezintă în stilul său (direct și onest) câteva concluzii ale acestui eveniment cheie pentru avocatură.
28.03.2016 | Alexandra GORDEA
Cum s-a văzut Congresul avocaților 2016 prin ochii unui "novice" - Impresii din spatele "ușilor închise"
Congresul avocaților 2016 ce a avut loc pe 25 și 26 martie a lăsat în urma lui hotărâri și rezoluții care pot fi accesate pe site-ul UNBR-ului. Însă, ceea ce ne-a atras atenția cu privire la această întâlnire de "taină" a fost opinia unui delegat al Baroului Cluj, un "novice" așa cum s-a autointitulat.
29.02.2016 | Avocatura.com
Baroul București a validat candidaturile pentru participarea la Congresul Avocaților. Vezi cine e pe listă
În urma Adunării Generale a Baroului București, au fost validate candidaturile pentru calitatea de reprezentanți ai instituției la Congresul Avocaților din 25 și 26 martie.
16.06.2015 | Avocatura.com
Delegația UNBR, prezentă la ședința Comisiei Juridice pentru dezbaterile privind Legea 51/1995
O delegație a Uniunii Naționale a Barourilor din România a participat marți la ședința Comisiei Juridice din cadrul Senatului, de numiri, disciplină, imunităţi şi validări, referitoare la Propunerea legislativă privind modificarea şi completarea Legii numărul 51/1995 pentru organizarea şi exercitarea pro
03.06.2015 | Cristian DONCA
Avocați din Szolnok, în vizită la Baroul Maramureș
La sfârșitul acestei săptămâni, o delegație a Camerei Avocaților Szolnok (Ungaria) va efectua o vizită de lucru la Baroul Maramureș. Delegația, compusă din 14 persoane, va petrece trei zile alături de membri ai Baroului Maramureș în baza unei relații de colaborare de aproape 7 ani de zile. Gazdele între
25.05.2015 | Mihaela GÎDEI
Cine sunt membrii comisiei de Cenzori ai Baroului București și reprezentanții Capitalei la Congresul Avocaților
La Adunarea Generală a Baroului București, care a avut loc duminică la Romexpo, avocații și-au desemnat și reprezentanții la Congresul Avocaților din iunie, precum și membrii Comisiei de Cenzori.
28.04.2015 | Mihaela GÎDEI
Studenții la Drept, reprezentați în SUA. Președintele ELSA România a fost în delegație la ONU
Președintele ELSA România, Bogdan Moșescu, a reprezentat comunitatea studenților la Drept la Comisia Naţiunilor Unite pentru Drept Internaţional Comercial, în New York, el fiind singurul delegat al țării noastre. Acesta a participat la dezbaterile grupului de lucru Microîntreprinderi, Întreprinderi Mici și
04.08.2014 | Rodica BULIGA
Noi formulare de contracte de asistenta juridica
Baroul Olt, al carui decan este avocatul Mihaita Bubatu, anunta avocatii membri ca incepand cu data de 1 septembrie, se vor distribui noile formulare de contracte de asistenta juridica si delegare.
Pagina: 1 2

Contacte

Bd. Primaverii nr. 57, Sector 1, București

0743.087.930

office@avocatura.com

Urmărește-ne în social media

Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC ADVO VALUE SRL.
Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor.

Termeni și Condiții Politica de confidențialitate Politica Cookies © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2020