Advo+
Avocatura.com - Consultanță juridica online
Consultanță juridică
Cautare dupa "curtea de arbitraj international de la viena"
29.08.2014 | Cristian DONCA
Avocatul Florin Ciutacu: "Unii avocati pun deasupra oricarui principiu moral, iar uneori incalcand chiar si reguli de drept, atragerea de clientela"
Membru al mai multor organizatii nationale si internationale cu caracter academic, avocatul Florin Ciutacu, din cadrul Baroului Bucuresti, opineaza ca secretul profesional si reputatia unui avocat sunt interdependente. Cat priveste controlul asupra pastrarii confidentialitatii de catre colaboratori, avocatul Ciutacu sp
07.11.2013 | Cristian DONCA
EXCLUSIV: Avocat-arbitru la Curtea de Arbitraj de la Viena: In litigiul cu RMGC, Romania are sanse de reusita
"Romania are sanse sa castige la Curtea de Arbitraj International de la Viena, dar nu ma pot antepronunta. Evit sa ma pronunt categoric, daca nu cunosc continutul contractului. Doar din declaratiile publice ale partilor am tras aceste concluzii", a declarat, in exclusivitate pentru Avocatura.com, avocatul Florin Ciutac
1

Contacte

Bd. Primaverii nr. 57, Sector 1, București

0743.087.930

office@avocatura.com

Urmărește-ne în social media

Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC ADVO VALUE SRL.
Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor.

Termeni și Condiții Politica de confidențialitate Politica Cookies © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2020

,