Avocatura Com
Cautare dupa "cuplu"
16.03.2018 | Alexandra GORDEA
CUM FUNCȚIONEAZĂ CREIERUL UNUI AVOCAT?
Știți bancul acela cu cei doi ardeleni Ion și Gheorghe? Ion îl întreabă pe Gheorghe: "« - Băi, Gheorghe, tu ai SIDA? / Gheorghe se gândește: « - Dacă-i spun că am, îmi cere, dacă-i spun că n-am zice, că-s sărac...» / « - Băi, Ioane, mai am un pic pe fund»"... Cam așa este și cu avocații!
01.11.2017 | Avocatura.com
Un cuplu "a reușit" să fie condamnat la 260 de ani de închisoare pentru răpirea unui minor
Deși în mod normal un om trăiește până în 100 de ani, se pare că un cuplu din Mexic a reușit, nu să trăiască peste 100 de ani, ci să primească o condamnare de 260 de ani. Cele două persoane au răpit un copil, după care au încercat să îi șantajeze pe părinții acestuia, amenințăndu-i că îl vor
13.06.2017 | Avocatura.com
INTERNAȚIONAL: Căsătoria devine obligatorie
Toate cuplurile care trăiesc în concubinaj vor fi obligate să se căsătorească. Vor fi organizate chiar căsătorii "în masă", pentru a ajuta cuplurile să spună "da". Cei care nu se căsătoresc până la sfârșitul anului vor fi amendați. În Burundi, viața în cuplu, fără căsătorie, va deveni ilegală
12.05.2017 | Avocatura.com
Peste 1.000 de oameni au stat la coadă la... divorțuri
Este bine cunoscut faptul că divorțul la italieni era o procedură care putea dura ani de zile, complicând asftel viața cuplurilor care nu se mai înțelegeau și care doreau să divorțeze. Spunem "era", deoarece în prezent în Italia s-a implementat legea privind "divorțul rapid". Astfel, de la ani buni de așt
22.04.2016 | Alexandra GORDEA
10 motive pentru care trebuie să eviți sub orice chip să "ieși" cu un avocat
Știm că îți imaginezi fericirea de pe chipul părinților când îi anunți că te "vezi" cu un avocat, pentru că, nu-i așa?!, ei au totul - putere, bani, prestigiu-, dar te sfătuim să nu o faci. Să te întâlnești cu un avocat sună mult mai bine decât este de fapt în realitate. Chiar nu sunt partenerii po
02.02.2016 | Mihaela GÎDEI
6 sfaturi de la avocații de divorțuri
Avocații specializați în divorțuri au realizat, în urma experienței din practică, o listă cu sfaturi pentru cupluri: cum să-ți faci căsnicia să funcționeze și, în același timp, să economisești bani. "Nunțile sunt scumpe, dar divorțurile sunt și mai scumpe", susțin specialiștii.
04.01.2016 | Mihaela GÎDEI
Avocații se pregătesc de și mai multe dosare - În ianuarie se prevede o creștere a divorțurilor cu 25%
Avocații prevăd după Sărbători o situație sumbră pentru cupluri - în ianuarie se așteaptă la o creștere cu 25% a ratei divorțurilor, pentru că mulți nu văd un nou început alături de partenerul actual.
20.11.2015 | Alexandra GORDEA
Precedent în jurisprudența civilă: Un judecător a hotărât distrugerea embrionilor unui cuplu divorțat
Un caz juridic "special" a reușit să nască câteva controverse și întrebări în jurul unui subiect sensibil: poate o instanță judecătoarească să decidă cu privire la o viață umană în curs de formare, prin raportare la principiile "reci" ale Dreptului?
19.08.2015 | Teodor BURNAR
Avocatul Ana Diculescu-Şova (Senior Partner NNDKP): "O dată în viaţă eşti Dumnezeu: când îţi alegi partenerul de viaţă" / "Eu le spun şi colegilor mei: «Aveţi grijă! Să nu uitaţi să fiţi fericiţi acasă!»"
Prima grijă, în cuplu, nu-i de tine ci de celălalt. Când vine mai întâi omul iubit, şi apoi tu, înseamnă că iubirea subzistă.
05.06.2015 | Mihaela GÎDEI
Robert Cazanciuc, despre cuplurile homosexuale: "Ne punem problema să dezbatem o lege care să permită căsătoria lor"
Ministrul Justiției, Robert Cazanciuc, consideră că România a cunoscut o evoluție semnificativă în ceea ce privește relațiile între persoanele de același sex, subliniind că nu este exclusă posibilitatea dezbaterii unui proiect care să le permită acestor cupluri să se căsătorească.
20.03.2014 | Avocatura.com
Psihoterapeut, mediator sau avocat?
Mihnea este un tip extrem de inteligent, cel putin asa ii spun toti prietenii. Ce crede el despre sine este insa alta problema. Nu a avut o viata prea usoara, avand in vedere ca a fost unicul fiu al unei mame vaduve, care l-a crescut asa cum s-a priceput ea mai bine, in conditiile unei lipse cronice a oricaror resurse.
12.06.2013 | Corina COSTEA
Ce se schimba in Codul Civil francez, dupa ce "casatoria pentru toti" si adoptia de copii in cuplurile gay au fost legalizate?
Dupa luni de dezbateri aprinse, marcate de opozitia acerba a dreptei politice, dupa un vot majoritar acordat pe 23 aprilie si o validare in Consiliul Constitutional pe 17 mai, steagul multicolor al comunitatii gay a avut castig de cauza: Franta a devenit a 14-a tara care a legalizat casatoria intre persoane de acelasi
Pagina: 1 2
Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC AVOCATURA COM SRL. Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor. © Copyright SC Avocatura COM SRL și SC ADVO VALUE SRL | 2003-2019
Avocatura Com